Forumdaki arkadaşlar bu mubarek gunde birbirimize dua ettik.Allah kabul etsin inş. Ama listeye yeni arkadaşlar bekliyoruz
Mervecim, benim sol kasığım ağrıyor . Sendede oluyormu tek taraflı ağrı daha doktora gıtmedım ben.
Biraz önce bi başım döndüüü :/
Allahtan oturuyordum..
İlk defa oldu..
Galiba belirtilerim başlıyor benim..
Ateşim de yükseldi. Hissediyorum..
Sanki tek taraftan bir şey aşağı çekiyormuş gibi mi ağırıyor? Bende böyle ağırıyordu ama iki gündür geçti. Şimdi ara ara komple ağrılar giriyor ve rahim içim sızlıyor.. Bunlar olası şeyler:)
canım kaçıncı haftadasın? artık gidebilirsin bence :) ilk başlarda sağ tarafımda oluyordu tek taraflı canım, ama şimdi çift taraftan ağrı oluyor kasığımda..
döner canım.. benim ovülasyon gününden sonra bile birkaç kez döndüğü oldu daha hamişliğimi öğrenmeden..
bana da ara ara üşüme geliyor
canım kaçıncı haftadasın? artık gidebilirsin bence :) ilk başlarda sağ tarafımda oluyordu tek taraflı canım, ama şimdi çift taraftan ağrı oluyor kasığımda..
döner canım.. benim ovülasyon gününden sonra bile birkaç kez döndüğü oldu daha hamişliğimi öğrenmeden..
bana da ara ara üşüme geliyor
Yükselmiştir tabiki canım kötü düşünme.Canım benimki sol yumurtam ağrıyor anlamadım gitti :/ bazen alt kasığım arada sırada da sağ yumurtam sanki
Değerimin yükselip yükselmediğini çok merak ediyorum yarın hcg ye baktırıcam bu ıkıncı olucak dua edin kızlar yükselmiş olsun.:18::18::18:
Yükselmiştir tabiki canım kötü düşünme.
Ben de doktorun aklına uydum baktırmadım.
Sen nerede baktıracaksın yarın? Özel hastanede mi? Ben de baktırsam ya. Doktor herhangi bi şikayetin yoksa niye baktırıyorsun dedi dün. Dinlemese miydim yav.
Canim nasilsin
InsaAllah üzüntünü atlatmissindir.
Rabbim bir daha ki aya nasip etsin insaAllah.
Moralleri yüksek tutalim :)
Yeni bat tarihinle eklememi istermisin?
Canım ben geçen hafta pazar öğrenmiştim.6 haftanın dolmasını bekliyorum kadın doğuma gitmek için. Yarın hcgye baktırayım diyorum :26:
Yükselmiştir tabiki canım kötü düşünme.
Ben de doktorun aklına uydum baktırmadım.
Sen nerede baktıracaksın yarın? Özel hastanede mi? Ben de baktırsam ya. Doktor herhangi bi şikayetin yoksa niye baktırıyorsun dedi dün. Dinlemese miydim yav.
Ben adet oldum dun gece kizlar
Kan testi yaptırıp hcg değerine baktırdın mı?
Baktırmadıysan gidip bi kan ver..
Senin imzanda 5. haftada olduğun yazıyor.
Belki alttan ultrasonla kese görünebilir ama ben 6. haftayı beklemeyi tercih ediyorum.
Ben doktora gittim ama tiroid sorunum olduğu için gittim canım.
Doktor benim tiroid ilacımın dozunu arttırdı mesela..
Sen de kan testinde tsh değerini de iste. Ona da baksınlar:)
Ben adet oldum dun gece kizlar
Annem de olsaydı şimdi olurdu diyor:))))
Bakalım ne olacak canım. Bazılarında ne güzel hiç bulantı olmuyormuş:))
Canım ben geçen hafta pazar öğrenmiştim.6 haftanın dolmasını bekliyorum kadın doğuma gitmek için. Yarın hcgye baktırayım diyorum :26:
ayy canım benim ne kadar düşüncelisinçok teşekkür ederim .. iyiyim canım çok sağol.. tabiki isterim .. yeni bat 22 şubat ... inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim ...
Benim de regl günümde 265 çıkmıştı.Özel hastanenin acil bölümüne gidip Hamılelık testi yaptırcam dedim . 30 lira aldılar test için. Muayeneye gitmedim. Şimdide değerimi merak ediyourm. Regl günüm bir gün geçtikten sonra gitmiştim 157 çıkmıştı.Şimdide kasık ağrıları ve akıntım devam ediyor :18::18:
İnşallah seninkide yükselmiştir ama merak işte.Sende yaptır istersen yükselip yükselmediği merak ediliyor. Ay çok sabırsızım :)
:26: kırmızılar gittikten sonra yeni bir aya güzel bir şekilde hazırlan o zaman canımönümüzdeki ay aramıza katılırsın inşallahhh
Kötüymüş gerçekten..inşallah canım bulantı çekmezsin. bulantı hakikaten bezdirici bir durum işe gidiyosun geliyosun hiç bişey yiyemiyosun yedikten sonra kısa bir süre miden ağrıyor sonra bulantın geçiyor sabahları bulanıyordu benim
inşallah bende bu sefer çekmem
Benim de regl günümde 265 çıkmıştı.
Bi bakıyım belki ben de giderim yarın özele. Hemen sonucu veriyorlar mı?
nilcim nasılsın ümidini yitirme Allah büyüktür inşallah sabırla bekle yumoşlarını iyi takip et bol bol da dua et ben ediyorum sizlere
Bende yine hamile olmak istyrum ama bu kez sağlıkla sonuna kadar gitsin..bitsin artık şu lekelenmeler.bende başlıym çalışmalara.siz böyle konuşurken yabancı kalıyorum. :-( :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?