Bende yine hamile olmak istyrum ama bu kez sağlıkla sonuna kadar gitsin..bitsin artık şu lekelenmeler.bende başlıym çalışmalara.siz böyle konuşurken yabancı kalıyorum. :-( :-(
Canim nasilsin?
Benimde carsamba beyaz akintim gelmeye basladi ama cok cok az.
Dünde vardi biraz bugün henüz hic bir sey yok.
Ne anlama geliyor bilmiyorum.
Alman forumundada arastirdim.
Yumurta catlamadan sonra aslinda beyaz akintinin normal olacagini söylediler.
Yani ille de gebeli belirtisi degilmis.
Benimde 1 haftam kaldi.
Bekliyoruz bakalim hayirlisi Allahtan.
Onun haricinde ben hic bir sey hiss etmiyorum.
Gecen ay ki gibi
Dualarımı bitirdim kızlarefulimin mesaj attığı kişilerin de hepsinin ismini geçirdim dualarımda Allahım duysun sesimizi dualarımızı kabul etsin, hakkımızda hayırlısını versin inşallah
İnş canm yaaİnşallah sende aramıza katılırsın Rabbimm sanada nasip eder inşş
canım neden yabancı kalasın öyle düşünmeburda bebek sahibi olduğunu yeni öğrenenler de var malesef hala beklemede olanlar da.. bizler de siz arkadaşlarımıza destek olalım başımızdan geçenleri paylaşalım dualarımzıı sizler için de edelim diye buralardayız yalnız değilsin öyle düşünme.. dualarımda size de yer veriyorum rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah.. amiiinnn
Canim senden güzel haberler bekliyoruz Allahin izniyle insaAllah
Benden birkaç gün öndesin:)bat a göre 4 hafta 4 gün canım. aile hekimliğinde kan a baktırdım. haftaya gel diğer tahlillere bakalım dedi. şu an dr. a gitme çok küçük çünkü daha dedi. öyle bekliyorum
çok teşekkür ederim canım .. iyiyim.. sizde iyisinizdir inşallah.. ne güzel ya ne mutlu oldum hassasiyetinize... adet öncesi ve adet dönemi biraz hassas geçiyor ama şimdi toparlandım .. Ovulasyon testi aldım bu ay bir bakalım .. zamanı gelmemiş demek ki .. inşallah rabbim herkese hayırlı evlat versin .. bu süreçte sabır versin .. çok öpüyorum ..
İnş canm yaa
Tşk ederim canm benm eğer kürtaj olmasaydım 15 hftalık olcaktım.sizinle paylaşıxak şeylerim çok olucaktı.ama rabbim vericek inş
herşey yolunda gitse yumurtlama zamanı tutturulsa bile %25 miş hamile kalma şansı canım. güçlü kuvvetli spermo kazanacak inşallah sabır :)
sen şu ateş çizelgesini oluştursana belki yardımcı olur yumoş time belirlemeye
Allahım çoooooook bissürüüüü çıkmasını nasip etsin canım:)Canım 2 saat sonra veriyorlar.Dua edin bana :18:
Ben bu sabah ölçtüm 36.5 düşük gibi geldi bana ne dersin canım
batına baktım canım 2 şubatmış. yani daha 9 gün var. şuan yüksek seyrediyor olmalı. düşerse adet dönemine 1-2 gün kala ya da adet günü düşmesi lazım.
herkesin vucut ısısı farklı canım
bir de termometreden termometreye de değişiyor. örneğin bende bi kulaktan ölçer var bir de koltuk altından digital. ikisi farklı ölçüyor koltuk altından olan 36.5 gibi ölçü verirken kulaktan ölçer 36.9 37.0 veriyor. o sebeple hangi termometreyi kullanırsan kullan farketmez ama hep aynı termometreyle ölçünü yapıp işle.
senin kullandıgın muhtemelen digital koltuk altı öyle değil mi?
benimde ellerim bir türlü ısınmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?