Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Bende yine hamile olmak istyrum ama bu kez sağlıkla sonuna kadar gitsin..bitsin artık şu lekelenmeler.bende başlıym çalışmalara.siz böyle konuşurken yabancı kalıyorum. :-( :-(

canım neden yabancı kalasın öyle düşünme burda bebek sahibi olduğunu yeni öğrenenler de var malesef hala beklemede olanlar da.. bizler de siz arkadaşlarımıza destek olalım başımızdan geçenleri paylaşalım dualarımzıı sizler için de edelim diye buralardayız yalnız değilsin öyle düşünme.. dualarımda size de yer veriyorum rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah.. amiiinnn

Dualarımı bitirdim kızlar efulimin mesaj attığı kişilerin de hepsinin ismini geçirdim dualarımda Allahım duysun sesimizi dualarımızı kabul etsin, hakkımızda hayırlısını versin inşallah

Canım benimde beyaz akıntım devam ediyor ve mide ağrım var akşamlarıda kasıklarımda yanma gibi oluyor bende gebelik olarak değerlendirmiyorum yoksa sonra çok çok üzülüyorum
Dualarımı bitirdim kızlar efulimin mesaj attığı kişilerin de hepsinin ismini geçirdim dualarımda Allahım duysun sesimizi dualarımızı kabul etsin, hakkımızda hayırlısını versin inşallah

Saol allah razı olsun canımm

İnşallah sende aramıza katılırsın Rabbimm sanada nasip eder inşş
İnş canm yaa

Tşk ederim canm benm eğer kürtaj olmasaydım 15 hftalık olcaktım.sizinle paylaşıxak şeylerim çok olucaktı.ama rabbim vericek inş

Canim senden güzel haberler bekliyoruz Allahin izniyle insaAllah

inşALLAH CANIM BENİMM..GELEN GİDEN YOK HENUZ:)..MERKESE SELAMM..Bugün 2 haftalık bir tatile girdik çook şükür..buraya daha fazla girebilecem artıkk:)..nasılsınızzz hanımlaarr.....

herşey yolunda gitse yumurtlama zamanı tutturulsa bile %25 miş hamile kalma şansı canım. güçlü kuvvetli spermo kazanacak inşallah sabır :)

sen şu ateş çizelgesini oluştursana belki yardımcı olur yumoş time belirlemeye

Son düzenleme:
İnş canm yaa

Tşk ederim canm benm eğer kürtaj olmasaydım 15 hftalık olcaktım.sizinle paylaşıxak şeylerim çok olucaktı.ama rabbim vericek inş

hayırlısı buymuş demekki canım.. zamanı geldiğinde yine gelir bebeğin :)

Ben bu sabah ölçtüm 36.5 düşük gibi geldi bana ne dersin canım

merhaba hanimlar,
biraz once ekim annelerine yazdim ama kimse yok baktim bura tiklim tiklim....
bende hamileyim birazdan doktora gidecem, hamile olan arkadaslarimizi tebrik ediyorum ve hayirli hamilelik diliyorum beklemede olanlar insallah hayirli haberler alirlar ...

hayırlı cumalar kızlar..
benim batıma 1 haftam kaldı ama içimde çok fena ümitsizlik var sanki yine olmayacağını biliyor gibiyim, bu ay hiç test yaptırmadan sabredicem rabbim hayırlısını versin.

Ben bu sabah ölçtüm 36.5 düşük gibi geldi bana ne dersin canım

batına baktım canım 2 şubatmış. yani daha 9 gün var. şuan yüksek seyrediyor olmalı. düşerse adet dönemine 1-2 gün kala ya da adet günü düşmesi lazım.

herkesin vucut ısısı farklı canım

bir de termometreden termometreye de değişiyor. örneğin bende bi kulaktan ölçer var bir de koltuk altından digital. ikisi farklı ölçüyor koltuk altından olan 36.5 gibi ölçü verirken kulaktan ölçer 36.9 37.0 veriyor. o sebeple hangi termometreyi kullanırsan kullan farketmez ama hep aynı termometreyle ölçünü yapıp işle.

senin kullandıgın muhtemelen digital koltuk altı öyle değil mi?

Son düzenleme:

Dijital canım ne bileyim 9 gün için düşük gibi geldi bugün itşbariyle ölçeyim bakalım ne olucak

Dün bat tarihimdi ama birşey gelmedi . Bende dayanamayıp biraz once idrar testi yaptım. Ama idrarim ole 4 saat beklmis bir idrar değildi .Negatif sonuç. Pazartesi ye kadar beklicem. Kan tahlili yaptır cam.

Merhaba arkadaşlar,
bugün adetim bitiyor yarın dua ediyorum. Dua grubundayım.. Bu ay olmadı inşallah birdahaki aya tutar dileklerimiz.
Soğan kürünede başlıyorum bu akşam.. Bakalım önce içimizdeki iltihabı temizleyelim..
Herkese iyi haftasonları

Bende bu ay olmazsa bal tarçın çörek otu yicem bugun bata 9 gün var resmen regl ağrısı çekiyorum geçen ayda erken ağrımaya başlamıştı bu ayda olmadı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…