kızlar merhaba hayırlı cumalar.
tatile girdik artık sık sık takipteyim inşallah :)
benim bat 4 şubat ama 2 gündür sol kasığımda batmalar var ve uykum gelio sürekli acaba diyorum hamiş olabilir miyim
yoksa psikolojimin bana bir oyunu mu
böyle oladuktan sonra hamişliğini ilan eden var mı aranızda
Benm karnımda adet ağrısı gibi ağrılar olnuştu ara ara da batmalar.ama uyku olmadı
karnımda yok canım kasığım batıyor bir da rahmimim içi sızlıo ara ara:44:
kızlar merhaba hayırlı cumalar.
tatile girdik artık sık sık takipteyim inşallah :)
benim bat 4 şubat ama 2 gündür sol kasığımda batmalar var ve uykum gelio sürekli acaba diyorum hamiş olabilir miyim
yoksa psikolojimin bana bir oyunu mu
böyle oladuktan sonra hamişliğini ilan eden var mı aranızda
canım merhaba.olaiblir neden olmasın bu yaşadığın belirtiymiş .ben de okumştum daha önce ve gebeliğimin olduğu zamn hep kasığımda batma olmasını bekledim.ama bende hiiç olmadıaksine daha önce hiiç duymadığım yani belirti olarak ) avuçlarım yanmaya başladı bir iki gün sonra ayaklarımın altı ve sonrasında yanaklarım ve öğrendim ki hamileymişim
darısı başınıza inşalalh.görünce yazmak istedim canım
herşey yolunda gitse yumurtlama zamanı tutturulsa bile %25 miş hamile kalma şansı canım. güçlü kuvvetli spermo kazanacak inşallah sabır :)
sen şu ateş çizelgesini oluştursana belki yardımcı olur yumoş time belirlemeye
arkadaşlar doktor dış gebelik olabilir dedi çok kötüyüm çokk
ay olmaz inşallah neye dayanarak öle söylediki:18:
Canım benm üzülme lütfen neden öyle dedi doktr neye dayanarak.sebeb belirtmedimi
Canim insallah olmaz. Neden boyle dedi ki doktor?
inşallah değildir yarın doktora gidicem tekrar çağırdı dua edin bana
yapamıyorum bir türlü sakinleşemiyorum kan değerin 2448 bu değerde ultrosyonda çıkması lazım dedi kese
Canım benim üzülme dış gebelik olsa değerin neden yükselsinki. Olmaz inşallah Ben olacağını zannetmiyorum :26:
Rabbim bilir en iisini kuran oku bol bol.hayılısıyla görünsün diye.bak bir yandanda bişey yoksa boşu boşuna kendini üzmüş olursun
aynen bir şey yoksa bile bu yaşadığım psikoloji hamileliğim boyunca geçmez üstümden.. Dün aynaya bakamadım o kadar kötü gözüküyodum ki ölü gibiydi yüzümbugün biraz daha toplamaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?