Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

kızlar merhaba hayırlı cumalar.
tatile girdik artık sık sık takipteyim inşallah :)

benim bat 4 şubat ama 2 gündür sol kasığımda batmalar var ve uykum gelio sürekli acaba diyorum hamiş olabilir miyim

yoksa psikolojimin bana bir oyunu mu

böyle oladuktan sonra hamişliğini ilan eden var mı aranızda

Benm karnımda adet ağrısı gibi ağrılar olnuştu ara ara da batmalar.ama uyku olmadı

karnımda yok canım kasığım batıyor bir da rahmimim içi sızlıo ara ara:44:

Belki belirtidir bu da canım.ben klomen kullndğım ay hamile kalmıltım.dikkatimi çeken şey karnımın alt kusmı dolgun dolgundu ve ağrı vardı cnm.herkeste belirti değişik olur

canım merhaba.olaiblir neden olmasın bu yaşadığın belirtiymiş .ben de okumştum daha önce ve gebeliğimin olduğu zamn hep kasığımda batma olmasını bekledim.ama bende hiiç olmadı aksine daha önce hiiç duymadığım yani belirti olarak ) avuçlarım yanmaya başladı bir iki gün sonra ayaklarımın altı ve sonrasında yanaklarım ve öğrendim ki hamileymişim

darısı başınıza inşalalh.görünce yazmak istedim canım

canım merhaba nerelerdesin sen yaa çok mutlu oldum seni görünce nasıl gidiyor hamilelik benim ikinci bebeğim olacak ama unutmuşum belirtileri canım ya e 3 yıl geçince aradan inşallah belirtiler doğrudur bakalım hayırlısı...

izne ayrıldı mı devam ediyor musun hala?

onu düzenli yapabilir miyim bilmiyorum ama deneyeceğim .. eşim gereksiz stres yaptığımı düşünüyor.. oda etkileniyor .. ovulasyon takibini de gizli gizli yapacağım:)

ay olmaz inşallah neye dayanarak öle söylediki:18:

kan değerim 20 sinde 429 du 23 nde 2448 keseyi göremedi karından .. dış gebelik şüphesiyle başka hastahaneye sevk etti.. orda alttan ultrosyon yapıldı yine gözükmedi.. kesin gibi bir şey dediler.. başka ultrosyonla bir daha baktılar.. ufak bi kese gördüm sanki takip edeceğiz dediler .. yarın gidicem inşallah.. bu değer de kesin gözükmesi mi lazım .. çok korkuyorumb

Canım benim üzülme dış gebelik olsa değerin neden yükselsinki. Olmaz inşallah Ben olacağını zannetmiyorum :26:

inşallah canım hamilelik haberimi burda vermiştim ne güzel hayallerim hevesim mutluluğum uçup gitti yarın tekrar gidicem 2 güne kese belirginleşir mi acaba

Rabbim bilir en iisini kuran oku bol bol.hayılısıyla görünsün diye.bak bir yandanda bişey yoksa boşu boşuna kendini üzmüş olursun

aynen bir şey yoksa bile bu yaşadığım psikoloji hamileliğim boyunca geçmez üstümden.. Dün aynaya bakamadım o kadar kötü gözüküyodum ki ölü gibiydi yüzüm bugün biraz daha toplamaya çalışıyorum

Başka doktra da gidersin için rahatlar.hamilesin tadını çıkar

Merhaba kızlar yeni katıldım aranıza, bu ay yumurtlama döneminde serbest bıraktık kendimizi, ilk bir kaza odu sonraki zamanlar da biz pek umursamadık bel ve kasıklarımda ağrı var ilk gebeliğimde yoktu bu daha doğrusu 1 bucuk yaşında bir kızım var =) biraz önce de lavaboya gittim kremsi renkte bir akıntım olmuş, bu gebelik belirtisi olabilir mi? Eşim çok istiyor ikinciyi bakalım :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…