canım merhaba nerelerdesin sen yaaçok mutlu oldum seni görünce nasıl gidiyor hamilelik benim ikinci bebeğim olacak ama unutmuşum belirtileri canım ya e 3 yıl geçince aradan inşallah belirtiler doğrudur bakalım hayırlısı...
izne ayrıldı mı devam ediyor musun hala?
inşallah canım hamilelik haberimi burda vermiştim ne güzel hayallerim hevesim mutluluğum uçup gitti yarın tekrar gidicem 2 güne kese belirginleşir mi acaba
arkadaşlar doktor dış gebelik olabilir dedi çok kötüyüm çokk
arkadaşlar doktor dış gebelik olabilir dedi çok kötüyüm çokk
Merhaba kızlar yeni katıldım aranıza, bu ay yumurtlama döneminde serbest bıraktık kendimizi, ilk bir kaza odu sonraki zamanlar da biz pek umursamadıkbel ve kasıklarımda ağrı var ilk gebeliğimde yoktu bu daha doğrusu 1 bucuk yaşında bir kızım var =) biraz önce de lavaboya gittim kremsi renkte bir akıntım olmuş, bu gebelik belirtisi olabilir mi? Eşim çok istiyor ikinciyi bakalım :
ben hergün buralardayım canım sen yoksun asılgeçen hafta 37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldım.idare ediyoruz şimdilk çok şükür.en büyük sorunum ayak tabanlarımın ağırıyor ara ara şişyor olması Allahtan şimdi şinkinlik yok ama ayakkabılar sıkıyor altı acıtıyor canım yaa...yollar da pek iyi sayılmaz ondan da olabilir çünkü işe gidiş 20 dk yürüyerek gidiyorum.bu arada önerdiğin elbiseyi hamileik olarak giyiniyorum çok sağol gören çok beğeniyor
Başka doktra da gidersin için rahatlar.hamilesin tadını çıkar
Bence belirginleşecek inşş sen canını sıkmaa göreceksin keseyi inşallahhÇünkü benim bildiğim dış gebeliklerde değer yükselmiyor.
canım inşallah öyle birşey yoktur.. bat kaç gün geçti? 2000lerde değer aslında görünmeyebilir de belli olmaz bu Allahın işi.. bekle bakalım biraz daha görünmeye başlayacaktır inşallah kesen.. dua edelim bol bol
canım ya ne güzel mutluğumu paylamıştım sizlerle .. 6 veya 7 gün geçti .. Allah razı olsun ne olur dualarınızda benim de adımı anın yarın iyi haberler alayım
canım merhaba nerelerdesin sen yaaçok mutlu oldum seni görünce nasıl gidiyor hamilelik benim ikinci bebeğim olacak ama unutmuşum belirtileri canım ya e 3 yıl geçince aradan inşallah belirtiler doğrudur bakalım hayırlısı...
izne ayrıldı mı devam ediyor musun hala?
onu düzenli yapabilir miyim bilmiyorum ama deneyeceğim .. eşim gereksiz stres yaptığımı düşünüyor.. oda etkileniyor .. ovulasyon takibini de gizli gizli yapacağım:)
kan değerim 20 sinde 429 du 23 nde 2448keseyi göremedi karından .. dış gebelik şüphesiyle başka hastahaneye sevk etti.. orda alttan ultrosyon yapıldı yine gözükmedi.. kesin gibi bir şey dediler.. başka ultrosyonla bir daha baktılar.. ufak bi kese gördüm sanki takip edeceğiz dediler .. yarın gidicem inşallah.. bu değer de kesin gözükmesi mi lazım .. çok korkuyorumb
Merhaba kızlar yeni katıldım aranıza, bu ay yumurtlama döneminde serbest bıraktık kendimizi, ilk bir kaza odu sonraki zamanlar da biz pek umursamadıkbel ve kasıklarımda ağrı var ilk gebeliğimde yoktu bu daha doğrusu 1 bucuk yaşında bir kızım var =) biraz önce de lavaboya gittim kremsi renkte bir akıntım olmuş, bu gebelik belirtisi olabilir mi? Eşim çok istiyor ikinciyi bakalım :
İnşallah değildir canım, dua edicem..
canım hemen panik olma belki de yersiz yere kendini üzüyosundur şuan hepimiz dua edelim ki bu sadece doktorların saçmalamaları olsun. doktorların yanlış tespit ettikleri yanlış teşhis ettikleri yanlış uygulama yaptıkları o kadar çok şey varken hayatta doktorların her sözüne güvenmek çok yanlış olur. biliyorum zor bir durum ama bunun bi süre sonra geçeceğini düşünmeye çalış ve Allaha hayırlısı için dua et. 2-3 gün sabredip bunlardan haberdar olmayan bir doktora gidip hiçbirşey anlatmadan onun sana ne diyeceğini de öğrenebilirsin. lütfen üzülme canım bebeğini de üzme. herşey yoluna girer inşal
ya bizlabaratuardan sonuçları alacakken labaratuarcı dış gebelik olabilir testi yenileyelim doktora yonlendircez dedi.. ben de doktora gidip direk onu söyledim .. zaten diğer hastaneye de dış gebelik şüphesiyle yolladılar.. belki biz bu şüpheyle direk gittiğimiz için etkilenmişlerdir olabilir di mi
canım senin hcg baya artış göstermiş ama ya inşallah kötü birşey çıkmazAllahım duysun sesimizi..
inşallah canım.. referans değerlerine bakınca 3 hafta da 5.000 e kadar normal aslında.. ama kese yok
canım hemen panik olma belki de yersiz yere kendini üzüyosundur şuan hepimiz dua edelim ki bu sadece doktorların saçmalamaları olsun. doktorların yanlış tespit ettikleri yanlış teşhis ettikleri yanlış uygulama yaptıkları o kadar çok şey varken hayatta doktorların her sözüne güvenmek çok yanlış olur. biliyorum zor bir durum ama bunun bi süre sonra geçeceğini düşünmeye çalış ve Allaha hayırlısı için dua et. 2-3 gün sabredip bunlardan haberdar olmayan bir doktora gidip hiçbirşey anlatmadan onun sana ne diyeceğini de öğrenebilirsin. lütfen üzülme canım bebeğini de üzme. herşey yoluna girer inşal
ya bizlabaratuardan sonuçları alacakken labaratuarcı dış gebelik olabilir testi yenileyelim doktora yonlendircez dedi.. ben de doktora gidip direk onu söyledim .. zaten diğer hastaneye de dış gebelik şüphesiyle yolladılar.. belki biz bu şüpheyle direk gittiğimiz için etkilenmişlerdir olabilir di mi
hani bende hep bunu düşünmüşümdür söylediklerimizle doktorları yönlendirdiğimizi. o yüzden bişey söylemeden doktor farkeder mi acaba diye düşündüm.. farketmezse başka bir doktor böyle teşhis koydu diyebilirsin.. böyle birşey yoktur inşallah ama en azından doktor yanlışı ile ilgili bişi olmamış olur canım. üzülme moralini topla inşallah herşey yoluna girer
Allah razı olsun inşallah değildir
canım benim bat 2 hafta geçti çarşamba günü gittim 14mm kesem vardı ona rağmen nohut kadar birşey gözüktü ultrasonda. sana vajinal mi baktılar karından mı? karındansa zaten gözükmemesi gayet normal henüz bu değerde hem 3 gün içinde 400lerden 2binlere artmış yani nasıl hemen dış gebelik olabilir diyorlar. bu tip insanlara çok sinir oluyorum. takma kafana. araştır bulunduğun yerde en iyi doktoru bul bir de ona görün. bir arkadaşımız daha demiş, hiçbirşey söyleme ama sadece kontrol olmak istediğini söyle bakalım ne çıkacak.. hakkında hayırlısı olsun diliyorum
hani bende hep bunu düşünmüşümdür söylediklerimizle doktorları yönlendirdiğimizi. o yüzden bişey söylemeden doktor farkeder mi acaba diye düşündüm.. farketmezse başka bir doktor böyle teşhis koydu diyebilirsin.. böyle birşey yoktur inşallah ama en azından doktor yanlışı ile ilgili bişi olmamış olur canım. üzülme moralini topla inşallah herşey yoluna girer
inşallah canım inşallah. öyle yapıcam farklı bir dktora gidicem hiç bir bilgi vermeden bakalım o da aynı şeyi mi söyleyecek
ben hergün buralardayım canım sen yoksun asılgeçen hafta 37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldım.idare ediyoruz şimdilk çok şükür.en büyük sorunum ayak tabanlarımın ağırıyor ara ara şişyor olması Allahtan şimdi şinkinlik yok ama ayakkabılar sıkıyor altı acıtıyor canım yaa...yollar da pek iyi sayılmaz ondan da olabilir çünkü işe gidiş 20 dk yürüyerek gidiyorum.bu arada önerdiğin elbiseyi hamileik olarak giyiniyorum çok sağol gören çok beğeniyor
canım bulantı 7. hafta başlarsa başlar
benim öyle olmuştu
6 haftalıkken doktora gitmiştik hiç bulantım yok doktor hanım demiştim hep böyle mi gideceğini gösterir demiştim inşallah demişti 2 gün sonra 7. haftaya girdiğimde bulantılarım başladı ta ki 3 ay bitene kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?