Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

ben hergün buralardayım canım sen yoksun asıl geçen hafta 37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldım.idare ediyoruz şimdilk çok şükür.en büyük sorunum ayak tabanlarımın ağırıyor ara ara şişyor olması Allahtan şimdi şinkinlik yok ama ayakkabılar sıkıyor altı acıtıyor canım yaa...yollar da pek iyi sayılmaz ondan da olabilir çünkü işe gidiş 20 dk yürüyerek gidiyorum.bu arada önerdiğin elbiseyi hamileik olarak giyiniyorum çok sağol gören çok beğeniyor

inşallah canım hamilelik haberimi burda vermiştim ne güzel hayallerim hevesim mutluluğum uçup gitti yarın tekrar gidicem 2 güne kese belirginleşir mi acaba

Bence belirginleşecek inşş sen canını sıkmaa göreceksin keseyi inşallahh Çünkü benim bildiğim dış gebeliklerde değer yükselmiyor.

Son düzenleme:
arkadaşlar doktor dış gebelik olabilir dedi çok kötüyüm çokk

canım inşallah öyle birşey yoktur.. bat kaç gün geçti? 2000lerde değer aslında görünmeyebilir de belli olmaz bu Allahın işi.. bekle bakalım biraz daha görünmeye başlayacaktır inşallah kesen.. dua edelim bol bol

inşallah belirtidir hakkında hayırlısı olsun

topiğimizde deneyimli bir hamile vaaarr hoşgeldin

canım ya ne güzel mutluğumu paylamıştım sizlerle .. 6 veya 7 gün geçti .. Allah razı olsun ne olur dualarınızda benim de adımı anın yarın iyi haberler alayım

canım ya ne güzel mutluğumu paylamıştım sizlerle .. 6 veya 7 gün geçti .. Allah razı olsun ne olur dualarınızda benim de adımı anın yarın iyi haberler alayım

canım senin hcg baya artış göstermiş ama ya inşallah kötü birşey çıkmaz Allahım duysun sesimizi..

canım kızına bir kardeş gelir inşallah en yakın zamanda

onu düzenli yapabilir miyim bilmiyorum ama deneyeceğim .. eşim gereksiz stres yaptığımı düşünüyor.. oda etkileniyor .. ovulasyon takibini de gizli gizli yapacağım:)

evet gizli gizli yap hissettirme herşeyi bilmelerine gerek yok :) bende hep düzenli tutmak istiyorum ateş ölçülerimi günden güne ama malesef gün atlıyorum bazen

canım hemen panik olma belki de yersiz yere kendini üzüyosundur şuan hepimiz dua edelim ki bu sadece doktorların saçmalamaları olsun. doktorların yanlış tespit ettikleri yanlış teşhis ettikleri yanlış uygulama yaptıkları o kadar çok şey varken hayatta doktorların her sözüne güvenmek çok yanlış olur. biliyorum zor bir durum ama bunun bi süre sonra geçeceğini düşünmeye çalış ve Allaha hayırlısı için dua et. 2-3 gün sabredip bunlardan haberdar olmayan bir doktora gidip hiçbirşey anlatmadan onun sana ne diyeceğini de öğrenebilirsin. lütfen üzülme canım bebeğini de üzme. herşey yoluna girer inşallah.

hayırlı uğurlu olsun pers .. bu topikte seninle birlikte 2. bebiş için niyetli 4 kişi olduk ve herkesin 1 kızı var. hoşgeldin..

Son düzenleme:

inşallah canım.. referans değerlerine bakınca 3 hafta da 5.000 e kadar normal aslında.. ama kese yok

canım benim bat 2 hafta geçti çarşamba günü gittim 14mm kesem vardı ona rağmen nohut kadar birşey gözüktü ultrasonda. sana vajinal mi baktılar karından mı? karındansa zaten gözükmemesi gayet normal henüz bu değerde hem 3 gün içinde 400lerden 2binlere artmış yani nasıl hemen dış gebelik olabilir diyorlar. bu tip insanlara çok sinir oluyorum. takma kafana. araştır bulunduğun yerde en iyi doktoru bul bir de ona görün. bir arkadaşımız daha demiş, hiçbirşey söyleme ama sadece kontrol olmak istediğini söyle bakalım ne çıkacak.. hakkında hayırlısı olsun diliyorum

Allah razı olsun inşallah değildir

canımm üzme kendini Allahın izni ile birşey çıkmayacak.. doktorlar bu işi sıkı tuttukları için en ufak şüphede böyle bir ihtimal vermiş olabilirler. sen kendini şuan üzmemelisin ve dinlen bugünlerde ayakta pek kalma yemene içmene dikkat et Allah büyüktür birşey olmıycak inşallah

Sanırım çok artmış bu yüzden dediler .. malesef alttan da baktılar alttan 2 ultrosyonda baktılar birinci de kesin dış gebelik dedi yatırcağız dedi. sonra başka bir ultrosyona çıkardı çok küçük bi kese görüyorum sanki fallan dedi ama emin olamadı. 2 gün sonraya yani yanı yarın çağırdı. kusma kanama olursa hemen gel dedi .. ben de öle düşündüm yarın gidicem kontrole sonra da farklı bir doktora gözükücem hiç bir bilgi vermeden

Canim benim Rabbim saglicakla bebeğini kucagina almayi nasip etsin inşallah.
Yurume iyidir ya ben de yürüdüm bol bol dogumum çok rahat geçti, normal yaptim.
Elbiseyi rahat kullanmana sevindim ben de hamid kalirsam giymeye devam etcem inşaallah:))

Tarcinnn sabah 11 de yaptigim testte hayalet cizgi var. Resim eklemeye calusicam. Yarin sabah ilk is lab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…