Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

inşallah canım inşallah evet annenin hayati tehlikesi olduğu için bu konuya özeniyolar

neyse canım, şimdiden üzme kendini hemen.. inşallah güzel haberler alırsın.. bekliyoruz

Bat'dasim merhaba nasilsin :)

Sağol canım, iyiyim sen nasılsın?

Bu ara belim çok ağrıyor, doğum kontrol haplarını bıraktığım için mi diye merak ediyorum. Regli sancısı gibi bişi.
Bebek olacak derken başka şeyler olmasın da
Sende ne var ne yok?
Çalışmalar nasıl gidiyor?
Yumurtlama zamanın geçmiş olmalı, bir değişiklik hissediyor musun?

ne kadar çok birikmiş sayfalar hepsini okudum fakat alıntı yapamadım kusura bakmayın.

kan ver de için rahatlasın canım. hayırlı haberlerini bekliyoruz. umarım hamişsindir

portakalı araştırdım da canım aksine faydaları var. çok fazla folik asit barındırıyormuş mesela. bir incele derim. gönderdiğim linki http://hamilelik.milliyet.com.tr/ha...i/beslenme/galeri/1816857/default.htm?PAGE=10
zararlı olduğunu kimin yazdığını hatırlayamadım şimdi ama niyetim kötü değil kusura bakma sanki seni böyle yalanlıyormuş gibi oldum. nolur yanlış anlama :26::26::26:
Sürekli yiyorum. Çok yiyorum.
İnşallah çok kilo almam...

Nette bu tacı buldum:) Ben de bu taçtan alıcammm Allahın izniyle doğumumda takıcam:))))))))
Eki Görüntüle 948419
çokkkkk güzelmiş gerçekten ben de istiyorummmm.. ama önce hamile kalmam lazım hehe

arkadaşlar doktor dış gebelik olabilir dedi çok kötüyüm çokk
kesinlikle başka doktora da gitmelisin canım. kızlar yazmışlar zaten. dualarımız seninle... doktorlar bile emin değil kendilerinden ne biçim iş anlamadım.

evet canım biraz baktım yanlış hatırlamıştır belki arkadaşımız portakal yiyebileceğime sevindim çünkü çok severim ama tabiki dozunu da ayarlamak gerek günde 1-2 yiyorum en fazla zaten..

bunun bir geçerliliği var mı bilmiyorum ama yarın kana gidicem kızlar

hadi hayırlısı bebiş geliyor galiba

gidicem canım başka doktora gitmeden müdahale ettimem zaten ALLAH razı olsun

canım kendini üzme başka doktora da git. inşallah herşey yolun
dadır

bunun bir geçerliliği var mı bilmiyorum ama yarın kana gidicem kızlar
çok dikkatli bakıldığında görünüyor canım. inşallah hamilesindir. yarın kanda belli olur zaten. hayırlara vesile olsun.

Mervecim goruyo muusn cidden? sata 7 kala anca bu kadar oluyo

efulimin batdaşı benimde battaşım 2 şubat benimde
bugun benimde regl ağrım oldu ardından ıslaklığım devam etmekte inşallah pozitif sonuç alırız canım

inşallah arkadaşım çok sağolun sizle konuşunca biraz rahatladım

canım sen hiç ümitsizliğe kapılma dualarımız seninle canım yarın güzel haberle geliceksin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…