canımm üzme kendini Allahın izni ile birşey çıkmayacak.. doktorlar bu işi sıkı tuttukları için en ufak şüphede böyle bir ihtimal vermiş olabilirler. sen kendini şuan üzmemelisin ve dinlen bugünlerde ayakta pek kalma yemene içmene dikkat et Allah büyüktür birşey olmıycak inşallah
Sanırım çok artmış bu yüzden dediler .. malesef alttan da baktılar alttan 2 ultrosyonda baktılar birinci de kesin dış gebelik dedi yatırcağız dedi. sonra başka bir ultrosyona çıkardı çok küçük bi kese görüyorum sanki fallan dedi ama emin olamadı. 2 gün sonraya yani yanı yarın çağırdı. kusma kanama olursa hemen gel dedi .. ben de öle düşündüm yarın gidicem kontrole sonra da farklı bir doktora gözükücem hiç bir bilgi vermeden
Bat'dasim merhaba nasilsin :)
kan ver de için rahatlasın canım. hayırlı haberlerini bekliyoruz. umarım hamişsindirİnşallah canımm . Aynen öyle belirsizlik berbat. Birde önceden hep hüsranla bitti, şimdi Bhcg fobim varmış gibi.yarın korkularımı kırıp kan vereceğim bakalım ne çıkacak :18: benm yaşadıklarımı yaşayıp hamile olduğunu öğrenenler varsa yorumlarına çok ihtiyacım var. Denemediğim yol kalmadı , acaba ben mi hevesleniyorum :44:
portakalı araştırdım da canım aksine faydaları var. çok fazla folik asit barındırıyormuş mesela. bir incele derim. gönderdiğim linki http://hamilelik.milliyet.com.tr/ha...i/beslenme/galeri/1816857/default.htm?PAGE=10canım sağol dediğin gibi sütlü ballı yapacağım, boğazımı da saracağım gerç, bugün daha iyi boğazım.. burnum tıkalı şimdi :26:
aa limon ve portakalı falan duymamıştım ben :26: limon zaten yiyen biri değilim de portakalı severdim be :18: neyse bebeğim için yemiycem artık
çokkkkk güzelmiş gerçekten ben de istiyorummmm.. ama önce hamile kalmam lazım heheSürekli yiyorum. Çok yiyorum.
İnşallah çok kilo almam...
Nette bu tacı buldum:) Ben de bu taçtan alıcammm Allahın izniyle doğumumda takıcam:))))))))
Eki Görüntüle 948419
kesinlikle başka doktora da gitmelisin canım. kızlar yazmışlar zaten. dualarımız seninle... doktorlar bile emin değil kendilerinden ne biçim iş anlamadım.arkadaşlar doktor dış gebelik olabilir dedi çok kötüyüm çokk
hayırlı uğurlu olsun pers .. bu topikte seninle birlikte 2. bebiş için niyetli 4 kişi olduk ve herkesin 1 kızı var. hoşgeldin..
Benden birkaç gün öndesin:)
Teşekkür ederim yalnız olmadığıma sevindimkaç yaşında kızlarınız?
canım hosgeldin. benim kızım 2 yasında. seninki?
inşallah değildir yarın doktora gidicem tekrar çağırdı dua edin bana
neyse canım, şimdiden üzme kendini hemen.. inşallah güzel haberler alırsın.. bekliyoruz
ne kadar çok birikmiş sayfalar hepsini okudum fakat alıntı yapamadım kusura bakmayın.
kan ver de için rahatlasın canım. hayırlı haberlerini bekliyoruz. umarım hamişsindir
portakalı araştırdım da canım aksine faydaları var. çok fazla folik asit barındırıyormuş mesela. bir incele derim. gönderdiğim linki http://hamilelik.milliyet.com.tr/ha...i/beslenme/galeri/1816857/default.htm?PAGE=10
zararlı olduğunu kimin yazdığını hatırlayamadım şimdi ama niyetim kötü değil kusura bakma sanki seni böyle yalanlıyormuş gibi oldum. nolur yanlış anlama :26::26::26:
çokkkkk güzelmiş gerçekten ben de istiyorummmm.. ama önce hamile kalmam lazım hehe
kesinlikle başka doktora da gitmelisin canım. kızlar yazmışlar zaten. dualarımız seninle... doktorlar bile emin değil kendilerinden ne biçim iş anlamadım.
bunun bir geçerliliği var mı bilmiyorum ama yarın kana gidicem kızlar
ne kadar çok birikmiş sayfalar hepsini okudum fakat alıntı yapamadım kusura bakmayın.
kan ver de için rahatlasın canım. hayırlı haberlerini bekliyoruz. umarım hamişsindir
portakalı araştırdım da canım aksine faydaları var. çok fazla folik asit barındırıyormuş mesela. bir incele derim. gönderdiğim linki http://hamilelik.milliyet.com.tr/ha...i/beslenme/galeri/1816857/default.htm?PAGE=10
zararlı olduğunu kimin yazdığını hatırlayamadım şimdi ama niyetim kötü değil kusura bakma sanki seni böyle yalanlıyormuş gibi oldum. nolur yanlış anlama :26::26::26:
çokkkkk güzelmiş gerçekten ben de istiyorummmm.. ama önce hamile kalmam lazım hehe
kesinlikle başka doktora da gitmelisin canım. kızlar yazmışlar zaten. dualarımız seninle... doktorlar bile emin değil kendilerinden ne biçim iş anlamadım.
Canim değerlerin guzel artmis aslında. ..
Dualarim seninle insallah keseni görürsün yarin bebegin seninledir insallah
çok dikkatli bakıldığında görünüyor canım. inşallah hamilesindir. yarın kanda belli olur zaten. hayırlara vesile olsun.
bunun bir geçerliliği var mı bilmiyorum ama yarın kana gidicem kızlar
evet canım biraz baktımyanlış hatırlamıştır belki arkadaşımız portakal yiyebileceğime sevindim çünkü çok severim ama tabiki dozunu da ayarlamak gerek günde 1-2 yiyorum en fazla zaten..
öyledir belki. umarım yanlış anlaşılacak bir şey yapmamışımdır. çok seviyorum portakalı deyince sen araştırayım dedimben 40 yıl yemesem aklıma bile gelmez.
evet canım biraz baktımyanlış hatırlamıştır belki arkadaşımız portakal yiyebileceğime sevindim çünkü çok severim ama tabiki dozunu da ayarlamak gerek günde 1-2 yiyorum en fazla zaten..
hadi hayırlısı bebiş geliyor galiba
efulimin batdaşı benimde battaşım 2 şubat benimdeSağol canım, iyiyim sen nasılsın?
Bu ara belim çok ağrıyor, doğum kontrol haplarını bıraktığım için mi diye merak ediyorum. Regli sancısı gibi bişi.
Bebek olacak derken başka şeyler olmasın da
Sende ne var ne yok?
Çalışmalar nasıl gidiyor?
Yumurtlama zamanın geçmiş olmalı, bir değişiklik hissediyor musun?
inşallah arkadaşım çok sağolun sizle konuşunca biraz rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?