Mervecim goruyo muusn cidden? sata 7 kala anca bu kadar oluyo
öyledir belki. umarım yanlış anlaşılacak bir şey yapmamışımdır. çok seviyorum portakalı deyince sen araştırayım dedimben 40 yıl yemesem aklıma bile gelmez.
Tarcinnn sabah 11 de yaptigim testte hayalet cizgi var. Resim eklemeye calusicam. Yarin sabah ilk is lab
Teşekkür ederim yalnız olmadığıma sevindimkaç yaşında kızlarınız?
efulimin batdaşı benimde battaşım 2 şubat benimde
bugun benimde regl ağrım oldu ardından ıslaklığım devam etmekte inşallah pozitif sonuç alırız canım
canım sen hiç ümitsizliğe kapılma dualarımız seninle canım yarın güzel haberle geliceksin inşallah
canım yaaaaaaa tüylerim ürperdi çok heyecanlandımmmmmm :))) süper yaaaaaaaaaaa. bak bu ilk yaptıgında görünmemiş miydi sonradan mı çıktı yoksa?
dur acele etme yarın sabah tekrar yaaaappp bi emin olalımm durrrr :))) çok heyecanlandım yaaaa
inşallah cnm inşallahh dualarınızın bin katı size geri dönsün :)
vallahi gördüm ben7 gün kala böyleyse bat gününü düşünemiyorum bence geliyor
sagol yaaa. daha sevinemedim ama yarın insallahhh
benimki de 1,5 canım
bir de nesyaw arkadaşımızın var o da 4 yaşındaydı sanırım nesyaw doğru mu hatırladım??
yok görünmedi. gerçi bikaç saat sonra çıkanları dikkate almayın diyolar ama benim kızda da böyle olmuştu. sonradan belirginleşmişti. foto ekledim bakar mısın?
yok yok hayalet çizgiyi gördüm ben 1 hafta kala belki bu şekilde tepki veriyordur :) hadi oynayalım kutlayalım dicem ama erken sevinmeyelim yarın da bir yap ondan sonra :)))) ama çok mutlu oldummmm
Canim 3 yasinda benim ki :)
kızlar benim çizgiyi benden başkası gormuyor muuuuu
canım geçti mi reglin hamile misin yoksa
yok geçmedi. 7 gun var canım. birazdan acilden kan tahliline baktırıcam. haber veririm
Allah kabul etsin cnm seninde bebeğini kucaklamayı nasip etsin RabbimDualarımı bitirdim kızlarefulimin mesaj attığı kişilerin de hepsinin ismini geçirdim dualarımda Allahım duysun sesimizi dualarımızı kabul etsin, hakkımızda hayırlısını versin inşallah
Allah kabul etsin cnm seninde bebeğini kucaklamayı nasip etsin Rabbim
Bbenim de 4-5 gün kaldı belirtin varmı ?:18:Heyecanlandım benim de 4 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?