Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

öyledir belki. umarım yanlış anlaşılacak bir şey yapmamışımdır. çok seviyorum portakalı deyince sen araştırayım dedim ben 40 yıl yemesem aklıma bile gelmez.

yok canım arkadaşımız yanlış anlamaz sağolasın vallahi benim araştırmak aklıma bile gelmemişti
benim de pek meyvelerle aram yoktur ama portakalı çileği bir de kirazı severim çok diğerleri olmasa da olur dediğin gibi benim de aklıma gelmez

Tarcinnn sabah 11 de yaptigim testte hayalet cizgi var. Resim eklemeye calusicam. Yarin sabah ilk is lab

canım yaaaaaaa tüylerim ürperdi çok heyecanlandımmmmmm :))) süper yaaaaaaaaaaa. bak bu ilk yaptıgında görünmemiş miydi sonradan mı çıktı yoksa?

dur acele etme yarın sabah tekrar yaaaappp bi emin olalımm durrrr :))) çok heyecanlandım yaaaa

inşallah cnm inşallahh dualarınızın bin katı size geri dönsün :)

yok görünmedi. gerçi bikaç saat sonra çıkanları dikkate almayın diyolar ama benim kızda da böyle olmuştu. sonradan belirginleşmişti. foto ekledim bakar mısın?

yok görünmedi. gerçi bikaç saat sonra çıkanları dikkate almayın diyolar ama benim kızda da böyle olmuştu. sonradan belirginleşmişti. foto ekledim bakar mısın?

yok yok hayalet çizgiyi gördüm ben 1 hafta kala belki bu şekilde tepki veriyordur :) hadi oynayalım kutlayalım dicem ama erken sevinmeyelim yarın da bir yap ondan sonra :)))) ama çok mutlu oldummmm

yok yok hayalet çizgiyi gördüm ben 1 hafta kala belki bu şekilde tepki veriyordur :) hadi oynayalım kutlayalım dicem ama erken sevinmeyelim yarın da bir yap ondan sonra :)))) ama çok mutlu oldummmm

haklısın. ben yarın kan vereyim. henüz kesin bişe olmadığı için darısı size diyemiyorum

Dualarımı bitirdim kızlar efulimin mesaj attığı kişilerin de hepsinin ismini geçirdim dualarımda Allahım duysun sesimizi dualarımızı kabul etsin, hakkımızda hayırlısını versin inşallah
Allah kabul etsin cnm seninde bebeğini kucaklamayı nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…