Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

amin inşallah hepimize
Benim bat 29 ocak .. Göğüsucum dokununca sızlıyor biraz.bide akıntım hiç kesilmedi.
ara sıra kasıgımda ve de bacağımda çekmeler oluyo gaz zaten hep var Sence bu belirtiler hamile olduğumu mu gösteriyo cnm?

Bbenim de 4-5 gün kaldı belirtin varmı ?:18:

Canım altta yazdığın belirtiler bende de oldu ama gaz olayı geçti, belim hala ağrıyor biraz biraz, bugünde krem rengimsi bir sıvı geldi bilmiyorum ki var mı bebiş, eşim için çok istiyorum yaaa kızıma kardeş gelse ohh

Ohh ne güzel kardeş kardeş oynarlar Brnim birde ek olarak adet olcakmıs gibii ağrılarım olmya basladı ya:18: Ama bu ay cok uğrastık:2:

Ohh ne güzel kardeş kardeş oynarlar Brnim birde ek olarak adet olcakmıs gibii ağrılarım olmya basladı ya:18: Ama bu ay cok uğrastık:2:

Canım o ağrılar bende de var, bir de ilk hamileliğimde de olmuştu ha oldum ha olacam derken baktım hamileyim İnşallah senin göbüş şişerrr bu ay

kızlar iyi aksamlar nasilsiniz? birkac gundur giremiyorum. bir suru hamilemiz varmis coook sevindim hayirlisiyla kucaklariniza alirsiniz insaallah kizlarr ben 8gunluk gecikmenin sonunda dun adet oldum cok sukur. inanin sukrettim. hamile olmadigimi ogrendigimde neden adet olamiyorum diye cok stres yapmistim. Allahin sagligim bozulmasin da sen ne zaman takdir edersen o zaman nasip et bebegimi dedim saglik en onemlisi. bir de bir arkadasim 5 aylik hamileyken ikiz bebislerini kaybetti o kadar uzuldum ki. Rabbim her seyin hayirlisini nasip etsin gercekten eksik dua etmemek lazim. ben gibi hamile olmayanlar boyle seyler dusunun lutfen kizlar.. bu arada okullar kapandi ben ailemin yanina gidiyorum esim kaliyor yani subat ayinda calisma yapamiycaz artik martta devam calismalara Allahtan hayirlisi

Sonuçlar çıktıı yine NEGATİFF ! Yinee sıfırlarda Bhcg .. Bu ay da olmadı . Yarın kadın doğuma gideceğim hala gelen giden yok çünkü

öğretmen misin canm iyi bakalım tatilini yap.canım kucağa alamayana kadar evladım diyemem.Rabbim hayırlı gebelk nasib etsin.arkadaşına Allah sabır versin.

canım benim 5 gün kala buna benzer belirtilerden birtek göğüslerimin pofuduklaşması vardı. yoksa çekme falan olmadı hiç.. 3 gün kala şiddetli kasık ağrım başlamıştı yalnız ara ara dinip ara ara yine yükseliyordu.. ama tabi bünyeden bünyeye değişiyor bekleyip görelim umarım hamişsindir

Ne kadar zamandır bekliyorsun canm.ah bi de bekletmeseler.evlenince hemen hamile kalınır diye bilirdim neler çekiyoruz halbuki

2 sene oldu canım dış gebelik kimsyasal gebelik düşük hepsini yaşadıkta bir Anneliği yaşayamadık daha artık umudum da kalmadı. Tüp bebekte yapamıyorum farklı bir hastalığımdan dolayı kabul etmiyor doktorum.. Böyle umutsuzca da olsa bekliyoruz bir ihtimal

Sonuçlar çıktıı yine NEGATİFF ! Yinee sıfırlarda Bhcg .. Bu ay da olmadı . Yarın kadın doğuma gideceğim hala gelen giden yok çünkü

canım uzulmemek elde degil biliyorum ama hayirlisini dilemek lazim. Rabbim en hayirli zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
inşaallah

öğretmen misin canm iyi bakalım tatilini yap.canım kucağa alamayana kadar evladım diyemem.Rabbim hayırlı gebelk nasib etsin.arkadaşına Allah sabır versin.

evet ogretmenim canim. dogru diyorsun hicbi seyin garantisi uok Rabbim kimsenjn kucagini bos koymasin cok zor o kadar emek cekip eli koynunda kalmak

yumurta takibi yaptın mı oluşma ve çatlamada sıkıntın var mı acaba.benim de düşüğüm oldu canım 1 sene 1 ay geçti tık yok.tedaviye başladım diğer ay rahim filmi yaptıracam.

başka doktor baktır sen.umudunu yitirme demicem yitir.çünkü çoğu arkadaş umut kalmayınca hamile kalıyor

inş sağlıklı ve hayırlı bir gebelik için adaptasyonundur senin bunlar.demek ki hamile kalıyorsun ama yavrun henüz gelmedi daha zaman var

biraz daha dişimizi sıkalım canım olacak inş

Dış gebelikte ölümden döndüm ve tek tüple yumurtam alındı malesef. Olan ihtimalde yarıya düştü yani. Yumurtlama da sorun yok, eşimin sonuçları da normal. Rahim filmi de temiz. Sadece sağ yumurtalığım dominant demişlerdi ama onu da dış gebeliklte yitirince soldan yumurtlamayı yakalamak gerekiyor o da 2-3 ayda bir gerçekleşiyor.. Hayırlısı diyelim napalım.

demek sağ yumurtan daha iyiydi ama alındı.inş soldakinden hayırlı haberler gelir diyelim o zaman

canım aynı ayda hem sağdan hem soldan da yumurta olabiliyor.söylenilenlere itibar etme.eğer tembellk yoksa olur inş

sadece bekleyeceksin ve tutturacaksın

Ne umtlanmak istiyorum ne de umutsuzluğa kapılmak cnm.önce hayırlısını istiyorum ... Ben unutuyorum bile bazen hamile olma ihtimalimin olduğunu ama bu belirtilerle kendini hatırlatıyor.nese azkaldı bakalım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…