yok geçmedi. 7 gun var canım. birazdan acilden kan tahliline baktırıcam. haber veririm
Heyecanlandım benim de 4 gün var
Kizlar sonucum 0.1 cikti. Hevesim kacti. Bi daha da test yapmam ��
Kizlar sonucum 0.1 cikti. Hevesim kacti. Bi daha da test yapmam 😁
beni de umutlandırdın canım yaa senin kadar üzüldüm
sıkma canını mart ayında devam edersin sende? kızına sarıl öp kokla iyi ki o var
o duyguyu biliyorum büyük hayal kırıklığıhayırlı zamanda gelsin bebisler canım inşaallah
yok üzülmedim aslında. bu testler bizi kandırıyor mu şimdi, onu anlamadım.
canım hayal kırıklığı bile değil, kandırılmış hissettim kendimi. anlayamadım. yani ben olaya oyun gibi bakıyorum. cubugun biri pozitif diyor kan negatif. kuralına gore oynanmıyor, canım sıkıldı. günü gelene kadar bakmam artık
herşey yolunda gitse bile % 25 şans oluyor canım. Allah kısmet ettiyse oluyor kişi için hayırlısı ne zamansa Allah biliyor.
sıkma canını. siz ne zamandır deniyorsunuz 2. yi?
Canim senin batta bugün degil mi test yapacakmisin canim
Cok gecmis olsun canim yorma kendini migren cok kötü bir seymis duyduklarimdan biliyorum
arkadaşlar doktor dış gebelik olabilir dedi çok kötüyüm çokk
canım hayal kırıklığı bile değil, kandırılmış hissettim kendimi. anlayamadım. yani ben olaya oyun gibi bakıyorum. cubugun biri pozitif diyor kan negatif. kuralına gore oynanmıyor, canım sıkıldı. günü gelene kadar bakmam artık
canım valla sorun değil, bu test neden silik çıktı onu anlayamadım sadece, yani ona bozuldum. kızım ilk denemede oldu, bu da ilk denememdi.
Benimde aynı şey başıma geldi eşim de bende büyük hayal kırıklığı oldu canım
Benimde aynı şey başıma geldi eşim de bende büyük hayal kırıklığı oldu canım
uzun zamandır bekliyorsan olur tabikızdım ben bu testlere, neyse daha 1 hafta var, günü gelince yaparım, belki bikaç gün önce de olabilir
canım ilk bi kaç saat içindeki sonuç geçerli diyor ya testler belki ondandır çubuk idrarla birlikte daha fazla bekletilirse yanıltıcı sonuçlar olabilir
Canım seninle bat tarihimiz ayni. Ne yaptın geldimi adetin
Canım seninle bat tarihimiz ayni. Ne yaptın geldimi adetin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?