Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

yok geçmedi. 7 gun var canım. birazdan acilden kan tahliline baktırıcam. haber veririm

nerisona ne olduuuu canımmmm nasıl yaniiii nasıl bir anda kan tahliline karar verdinnnnnn pazartesi dedin sonra cumartesi dedin ve bir anda birazdan acil falan :))) çok tez canlısın :)))

olumlu sonuçlanır inşallah canım yaaaaa ne zaman çıkacak sonucun? çok heyecanlıyım senin için

Son düzenleme:
Kizlar sonucum 0.1 cikti. Hevesim kacti. Bi daha da test yapmam 😁

o duyguyu biliyorum büyük hayal kırıklığı hayırlı zamanda gelsin bebisler canım inşaallah

canım hayal kırıklığı bile değil, kandırılmış hissettim kendimi. anlayamadım. yani ben olaya oyun gibi bakıyorum. cubugun biri pozitif diyor kan negatif. kuralına gore oynanmıyor, canım sıkıldı. günü gelene kadar bakmam artık

yok üzülmedim aslında. bu testler bizi kandırıyor mu şimdi, onu anlamadım.

herşey yolunda gitse bile % 25 şans oluyor canım. Allah kısmet ettiyse oluyor kişi için hayırlısı ne zamansa Allah biliyor.
sıkma canını. siz ne zamandır deniyorsunuz 2. yi?

herşey yolunda gitse bile % 25 şans oluyor canım. Allah kısmet ettiyse oluyor kişi için hayırlısı ne zamansa Allah biliyor.
sıkma canını. siz ne zamandır deniyorsunuz 2. yi?

canım valla sorun değil, bu test neden silik çıktı onu anlayamadım sadece, yani ona bozuldum. kızım ilk denemede oldu, bu da ilk denememdi.

Benimde aynı şey başıma geldi eşim de bende büyük hayal kırıklığı oldu canım

canım valla sorun değil, bu test neden silik çıktı onu anlayamadım sadece, yani ona bozuldum. kızım ilk denemede oldu, bu da ilk denememdi.

canım ilk bi kaç saat içindeki sonuç geçerli diyor ya testler belki ondandır çubuk idrarla birlikte daha fazla bekletilirse yanıltıcı sonuçlar olabilir

bendee geldıimmmm :) ocak we subat ayı hepımız ıcınn hayırlı olsun ınsallah her ısteyen kucagı yawrucagıyla dolsun , hadııı benıde alın arıanıza

canım ilk bi kaç saat içindeki sonuç geçerli diyor ya testler belki ondandır çubuk idrarla birlikte daha fazla bekletilirse yanıltıcı sonuçlar olabilir

evet sanırım ondan, hemen çıkması lazımdı. birkaç gün ara vereyim ben. tekrar pozitif çıkarsa yine burdan eklerim. sen ne zaman yapacaksın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…