Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Kizlarr yardimm
..SAT 6 ocak bat 2 şubatta yani 9 Gin sonra adet gunum..benim adet dongum 27 gün ama pko var az düzeyde adetim.aksamaz düzenlidir..benden 12-15 günler arsinda akinti geldi beyaz kokusuz şeffaf ama bugun 19. Gün ve yine akintim geliyor uzayan şeffaf...simdi bu ne??? Bilgisi olan varmi.. Bu kadar akinti suresi uxarmi ovulasyon 2 kere olurmuş kafam allak bullak

arkadaşlar doktor dış gebelik olabilir dedi çok kötüyüm çokk

Canım senin için dua ettim..
Allahım yarın hayırlı güzel haberler almanı nasip etsin. İnşallah doktorlar yanılmıştır. İnşallah yüreğine su serpilir.. Allahım yardımcın olsun.

Son düzenleme:

Canım benimde bat 2 şubat 15. Gün yumurtladım 17. Gün yumurtam çatladı bende de şuan beyaz akıntı var ama şeffar değil acaba tekrar mı yumurtladın bende merak ettim

Canım benimde bat 2 şubat 15. Gün yumurtladım 17. Gün yumurtam çatladı bende de şuan beyaz akıntı var ama şeffar değil acaba tekrar mı yumurtladın bende merak ettim

Canim.isin sacmaligi su..bugün progesteron testi yaptirdim 21. Gundeydi ama dayanamadim 18. Günde yaptirdim 1.8 cikti yani yumurtlama yok..ama bu kokusuz beyaz şeffaf uzayan akinti ne acaba..baya uzuyor doktorların dediği gibi

Son düzenleme:
Canim.isin sacmaligi su..bugün progesteron testi yaptirdim 31. Gundeydi ama dayanamadim 18. Günde yaptirdim 1.8 cikti yani yumurtlama yok..ama bu kokusuz beyaz şeffaf uzayan akinti ne acaba..baya uzuyor doktorların dediği gibi

Canım ilişkiden sonra spermler geri geliyor ya onunla alakalı olabilir mi yoksa gebelik belirtisi başka seçenek kalmadı inşallah 2 seçeneğimizdir canımm

Canım ilişkiden sonra spermler geri geliyor ya onunla alakalı olabilir mi yoksa gebelik belirtisi başka seçenek kalmadı inşallah 2 seçeneğimizdir canımm

Canim ilişki çarşamba oldu kasiklaromda agriyor..ama yumurtluyor olsam progesteron bugün bu kadar düşük cikmazdi...21. Gün yapilmasi lazimdi ama ben 18. Gün yaptirdim 3 günde büyük fark olmaz sanirim.. 1.8 cikti oysa 10 üstü yumurtlamis olduğunu gosteriomus off kafayi yicem artik

hosbulduk :) belkı bana ugur getırırsınız bende dun aksam ıtıbarıle gonal f e baslamıs bulunuorum ınsallah hayırlısıyla hepımız bır anca kavusuruz dıleklerımıze

İnşallah canımm pko mu var neden ilaç kullanıyorsun bende de pko da ilaca başlamadık

Canim ilişki çarşamba oldu kasiklaromda agriyor..ama yumurtluyor olsam progesteron bugün bu kadar düşük cikmazdi...21. Gün yapilmasi lazimdi ama ben 18. Gün yaptirdim 3 günde büyük fark olmaz sanirim.. 1.8 cikti oysa 10 üstü yumurtlamis olduğunu gosteriomus off kafayi yicem artik

İnşallah canım ne için ilaç kullanıyorsun pko mu var

evet canım malesef pko var ve uzun bı suredır regl olamıodum bı cok ılac kullandım ama sonuc alaamıstım en son 20 sınde regl oldum dunde gonal f e basladık ımdı yumosları buyutmeye calısıoruz Allah ın ıznıyle bu arada 1.5 sendır ugrasıorum

Tatlim bendede pko var ama adetlerim maşallah çok düzenli..7 aydir benimde olmadi ama doktordan yumurtlama takibi isticem..artik bir yerden tedaviye baslaam lazim.
.inş hemen hamis kalirsin guzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…