7 ay canım(( benim için çoook uzun geliyor
Allah yardımcınız olsun. insanın siniri bozulur elbet ama bebişini kucaklayınca hepsini unutacaksın inşallah
arkadaşlar doktor dış gebelik olabilir dedi çok kötüyüm çokk
Kizlarr yardimm
..SAT 6 ocak bat 2 şubatta yani 9 Gin sonra adet gunum..benim adet dongum 27 gün ama pko var az düzeyde adetim.aksamaz düzenlidir..benden 12-15 günler arsinda akinti geldi beyaz kokusuz şeffaf ama bugun 19. Gün ve yine akintim geliyor uzayan şeffaf...simdi bu ne??? Bilgisi olan varmi.. Bu kadar akinti suresi uxarmi ovulasyon 2 kere olurmuş kafam allak bullak
Canım benimde bat 2 şubat 15. Gün yumurtladım 17. Gün yumurtam çatladı bende de şuan beyaz akıntı var ama şeffar değil acaba tekrar mı yumurtladın bende merak ettim
bendee geldıimmmm :) ocak we subat ayı hepımız ıcınn hayırlı olsun ınsallah her ısteyen kucagı yawrucagıyla dolsun , hadııı benıde alın arıanıza
Hoşgeldin canım aramıza
Canim.isin sacmaligi su..bugün progesteron testi yaptirdim 31. Gundeydi ama dayanamadim 18. Günde yaptirdim 1.8 cikti yani yumurtlama yok..ama bu kokusuz beyaz şeffaf uzayan akinti ne acaba..baya uzuyor doktorların dediği gibi
hosbulduk :) belkı bana ugur getırırsınız bende dun aksam ıtıbarıle gonal f e baslamıs bulunuorum ınsallah hayırlısıyla hepımız bır anca kavusuruz dıleklerımıze
hosbulduk :) belkı bana ugur getırırsınız bende dun aksam ıtıbarıle gonal f e baslamıs bulunuorum ınsallah hayırlısıyla hepımız bır anca kavusuruz dıleklerımıze
Canım ilişkiden sonra spermler geri geliyor ya onunla alakalı olabilir mi yoksa gebelik belirtisi başka seçenek kalmadı inşallah 2 seçeneğimizdir canımm
Canım ilişkiden sonra spermler geri geliyor ya onunla alakalı olabilir mi yoksa gebelik belirtisi başka seçenek kalmadı inşallah 2 seçeneğimizdir canımm
İnşallah canım ne için ilaç kullanıyorsun pko mu var
evet canım malesef pko var ve uzun bı suredır regl olamıodum bı cok ılac kullandım ama sonuc alaamıstım en son 20 sınde regl oldum dunde gonal f e basladık ımdı yumosları buyutmeye calısıoruz Allah ın ıznıyle bu arada 1.5 sendır ugrasıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?