Evet yumurtlaman söz konusu değil canım rahatla canım kasık ağrısı ıslaklık gebelikle alakalı olabilir kendini strese sokma canım inşallah bu ay bebişin yerleşmiştir de ondandırCanim ilişki çarşamba oldu kasiklaromda agriyor..ama yumurtluyor olsam progesteron bugün bu kadar düşük cikmazdi...21. Gün yapilmasi lazimdi ama ben 18. Gün yaptirdim 3 günde büyük fark olmaz sanirim.. 1.8 cikti oysa 10 üstü yumurtlamis olduğunu gosteriomusoff kafayi yicem artik
evet canım malesef pko var ve uzun bı suredır regl olamıodum bı cok ılac kullandım ama sonuc alaamıstım en son 20 sınde regl oldum dunde gonal f e basladık ımdı yumosları buyutmeye calısıoruz Allah ın ıznıyle bu arada 1.5 sendır ugrasıorum
Tatlim bendede pko var ama adetlerim maşallah çok düzenli..7 aydir benimde olmadi ama doktordan yumurtlama takibi isticem..artik bir yerden tedaviye baslaam lazim.
.inş hemen hamis kalirsin guzelim
Evet yumurtlaman söz konusu değil canım rahatla canım kasık ağrısı ıslaklık gebelikle alakalı olabilir kendini strese sokma canım inşallah bu ay bebişin yerleşmiştir de ondandır
Bende de pko var ama düzenli adet görüyorum bir yumurtam gelişiyor yumurtlama takibi yaptı bu ay dr benimde 7. Ayım canım inşallahh güzel haberler veririz birmirimize bat ne zaman
aman masallah adetlerının duzenlı olusu bıle en azından tedavıye hemen baslayabımen ıcın avantaj ben 3 ay oldu baslayalı daha 4 gun once adet oalabıldım , haaa daha oncede klomen tedavısı gordum ama malesef o zamanda yumurtalıklarım hıc buyumedı ara vermek zorunda kaldım ınsallah senınde hayırlısıyla bır an once tutunur bebısın
Doktorumda adetinin düzenli olmasinin iyiye işaret olduni soluyorm..ama simdi özelde iyi bir doktor arastiriyorum tedavi baslatalim diye
evet sanırım ondan, hemen çıkması lazımdı. birkaç gün ara vereyim ben. tekrar pozitif çıkarsa yine burdan eklerim. sen ne zaman yapacaksın canım?
yaş kaç pers? batın 28 i mi?
hayırlısı olsun hakkında canım ınsallah enn memnun kalacagın dr u bulursun hangı sehırdesın pekı
25 e girdim dün canım =) evet 28 bat
Sonuçlar çıktııyine NEGATİFF ! Yinee sıfırlarda Bhcg .. Bu ay da olmadı . Yarın kadın doğuma gideceğim hala gelen giden yok çünkü
Kizlar sonucum 0.1 cikti. Hevesim kacti. Bi daha da test yapmam 😁
arkadaşlar doktor dış gebelik olabilir dedi çok kötüyüm çokk
bendee geldıimmmm :) ocak we subat ayı hepımız ıcınn hayırlı olsun ınsallah her ısteyen kucagı yawrucagıyla dolsun , hadııı benıde alın arıanıza
happy birthday :) doğum günü hediyesi gelir belki sana :)
canım hiç belirtim yok ne kasık ağrısı ne göğüs hassasiyeti hiç bişi.. ilişkiden sonra bazı günlerde zaman zaman iğne saplanmaları oldu o kadar. pazar günü adetim gelir mi gelmez mı önce bi bakayım. sanki biraz stres de yaptım gibi gelmezse ilk olarak buna bağlarım herhalde
sabah idrarıyla pazartesi sabahı tekrar yap bakalım ne olacak. hemen çıkması lazım ama bekletme. zaten 5 günün kalmış oluyor.
canım benim DUalarım senine yarın güzel fgüzel haber vermen dileğiyle....
Hayırlısı ile gelir inşallah canım yaa..
Heveslenmiştin üzüldüm ya =( olsun hayırlısı bakalım. en azından kızlarımız var.
Canım benim de ilk gebeliğimde öyle demişti ağlaya ağlaya bir hafta kahrolmuştum, sonra gittik baktık kalp atışlarını duyduk. Hiç korkma inşallah gelir bebeğin sağlıcakla.
hoşgeldin, amiiiiin, inşallaaaah
Ağzın bal yesin canımmmmmmteşekkür ederim :)
Canım senin için dua ettim..
Allahım yarın hayırlı güzel haberler almanı nasip etsin. İnşallah doktorlar yanılmıştır. İnşallah yüreğine su serpilir.. Allahım yardımcın olsun.
hcg kaçtı gözükmediğinde inşallh bende duyarım kalp atışlarını
Canım hatırlamıyorum ama bende çok ağlamıştım, sen üzülme gör de bak iyi olacak herşey.
Okulum sorun sana canım. Kutsal ask yanlış oldu canım .okuluma soracaktim
Canim güzel haberlerini bekliyoruz insaAllah dualarimiz seninle :)inşallah yarın gidicem bakalım umarım her şey yolundadır
geldi canım benim benim kırmızılar bugün sabah geldii hayırlısı ALALH tan 2. denemede olmadıı nasip kısmett .......
günaydın..
bende 3,5 yıldan beri bebek istiyorum bi sorun yok ama olmuyor henüz aşılama ve tüp bebeğe geçilmedi..iki tane kimyasal gebeliğim oldu..
çatlatma iğnesi vuruldum salı akşamı belli olacak negatifmi pozitifmi diye..hayırlısı olsun..
norisona ikinci bebeğimi düşünüyosun hadi hayırlsıı olsun..
bazen testler yanıltabiliyor..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?