Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Evet yumurtlaman söz konusu değil canım rahatla canım kasık ağrısı ıslaklık gebelikle alakalı olabilir kendini strese sokma canım inşallah bu ay bebişin yerleşmiştir de ondandır

Bende de pko var ama düzenli adet görüyorum bir yumurtam gelişiyor yumurtlama takibi yaptı bu ay dr benimde 7. Ayım canım inşallahh güzel haberler veririz birmirimize bat ne zaman

Tatlim bendede pko var ama adetlerim maşallah çok düzenli..7 aydir benimde olmadi ama doktordan yumurtlama takibi isticem..artik bir yerden tedaviye baslaam lazim.
.inş hemen hamis kalirsin guzelim

aman masallah adetlerının duzenlı olusu bıle en azından tedavıye hemen baslayabımen ıcın avantaj ben 3 ay oldu baslayalı daha 4 gun once adet oalabıldım , haaa daha oncede klomen tedavısı gordum ama malesef o zamanda yumurtalıklarım hıc buyumedı ara vermek zorunda kaldım ınsallah senınde hayırlısıyla bır an once tutunur bebısın

amınn canım ınsallahh hepımız aynı haberle bulusur yıne burada sat 20 ocak canım bat a daha cokk var :)

Doktorumda adetinin düzenli olmasinin iyiye işaret olduni soluyorm..ama simdi özelde iyi bir doktor arastiriyorum tedavi baslatalim diye

evet sanırım ondan, hemen çıkması lazımdı. birkaç gün ara vereyim ben. tekrar pozitif çıkarsa yine burdan eklerim. sen ne zaman yapacaksın canım?

canım hiç belirtim yok ne kasık ağrısı ne göğüs hassasiyeti hiç bişi.. ilişkiden sonra bazı günlerde zaman zaman iğne saplanmaları oldu o kadar. pazar günü adetim gelir mi gelmez mı önce bi bakayım. sanki biraz stres de yaptım gibi gelmezse ilk olarak buna bağlarım herhalde

sabah idrarıyla pazartesi sabahı tekrar yap bakalım ne olacak. hemen çıkması lazım ama bekletme. zaten 5 günün kalmış oluyor.

Son düzenleme:
Sonuçlar çıktıı yine NEGATİFF ! Yinee sıfırlarda Bhcg .. Bu ay da olmadı . Yarın kadın doğuma gideceğim hala gelen giden yok çünkü

Hayırlısı ile gelir inşallah canım yaa..

Kizlar sonucum 0.1 cikti. Hevesim kacti. Bi daha da test yapmam 😁

Heveslenmiştin üzüldüm ya =( olsun hayırlısı bakalım. en azından kızlarımız var.

arkadaşlar doktor dış gebelik olabilir dedi çok kötüyüm çokk

Canım benim de ilk gebeliğimde öyle demişti ağlaya ağlaya bir hafta kahrolmuştum, sonra gittik baktık kalp atışlarını duyduk. Hiç korkma inşallah gelir bebeğin sağlıcakla.

bendee geldıimmmm :) ocak we subat ayı hepımız ıcınn hayırlı olsun ınsallah her ısteyen kucagı yawrucagıyla dolsun , hadııı benıde alın arıanıza

hoşgeldin, amiiiiin, inşallaaaah

happy birthday :) doğum günü hediyesi gelir belki sana :)

Ağzın bal yesin canımmmmmm teşekkür ederim :)

Canim ben kizimda da oyle hemen görmüyordum ki. Gunu gecmemis sey saniyede çıkmaz ki. Kafam karisti ve sıkıldım. Sen adetin gecmesini mi bekleyeceksin? Neden bu kadar sabırlısin? 😀

hcg kaçtı gözükmediğinde inşallh bende duyarım kalp atışlarını

Canım senin için dua ettim..
Allahım yarın hayırlı güzel haberler almanı nasip etsin. İnşallah doktorlar yanılmıştır. İnşallah yüreğine su serpilir.. Allahım yardımcın olsun.

amiinnn duların için Allah razı olsun Allah gönlünde ne varsa nasip etsin iyiki varsınız kızlar

Okulum sorun sana canım. Kutsal ask yanlış oldu canım .okuluma soracaktim

geldi canım benim benim kırmızılar bugün sabah geldii hayırlısı ALALH tan 2. denemede olmadıı nasip kısmett .......

ben bugün hasta oldum beni ekler misin bat 22 şubat

günaydın..
bende 3,5 yıldan beri bebek istiyorum bi sorun yok ama olmuyor henüz aşılama ve tüp bebeğe geçilmedi..iki tane kimyasal gebeliğim oldu..
çatlatma iğnesi vuruldum salı akşamı belli olacak negatifmi pozitifmi diye..hayırlısı olsun..
norisona ikinci bebeğimi düşünüyosun hadi hayırlsıı olsun..
bazen testler yanıltabiliyor..:26:

inşallah yarın gidicem bakalım umarım her şey yolundadır
Canim güzel haberlerini bekliyoruz insaAllah dualarimiz seninle :)

geldi canım benim benim kırmızılar bugün sabah geldii hayırlısı ALALH tan 2. denemede olmadıı nasip kısmett .......

Rabbim hayirlisini nasip etsin insaAllah..
Moralin nasil?
En azindan belkide test yapip negatif sonucu görmemen iyi olmustur öyle degil mi?
Allahim bekletmeden versin insaAllah..
Bu ay da denemedigin seyler denersin insaAllah olacak..
Listede güncelleyecegim seni canim..

Hos geldin canim :)
Kimyasal gebelik gecirmissin üzüldüm canim..
Rabbim sali günü güzel haberlerle gelmeni nasip etsin insaAllah..

Gecmisi okuyup geleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…