İnşallah kamurancım ama benim göğüslerde bi değişiklik yok
Herkes de sarı akıntı herkes hamile inşallahhhhh
bende bu bhcg değerlerini sormak istiyordum tam üstüne yazmış herkes. hamile olup da öncesinde sonrasında kan testi yaptırmış olanlar kaç defa yaptırdılarsa günlerini ve değerlerini yazabilirler mi
adete 3 gün kala 5 gün kala gibi ya da 4+1 5+2 gibi
Aynen canım ben de hamilelikten önce de kullanıyordum. Ama bu denli şişlik yoktu. Adetten önce şişlik olurdu. Adet olunca geçerdi. Şimdi adet de olmuyorum artık hiç inmez:) Aman hiç inmesin önemli değil. Zaten daha çok şişicez Allahın izniyle:)))))
adete 5 gün kala 43
adet günü 400 canım
Daha sonra ölçtürdün mü canım. Birde kadın doğuma ne zaman gittin. :26:
bende bu bhcg değerlerini sormak istiyordum tam üstüne yazmış herkes. hamile olup da öncesinde sonrasında kan testi yaptırmış olanlar kaç defa yaptırdılarsa günlerini ve değerlerini yazabilirler mi
adete 3 gün kala 5 gün kala gibi ya da 4+1 5+2 gibi
Benim göğüslerimde hiiç hassasiyet olmadı hamilelikten önce..
Ve şimdi de yok.
Benim göğüslerimde hiç hassasiyet yok. Gebelik durumunda bunu yaşamıyorum. Nedendir bilmem. Herkeste olmuyor demek ki.
Bende hiç regl ağrısı da yok :))) sanırım benim hamilelikle bi alakam yok :))evet bütün hamilelerde sarı akıntı oluyor:) kasık ağrısı ; adet olacakmş gibi ağrı oluyor ya. Göbeğin alt tarafında. :Benım sağ sol orta ortaya karışık ağrıyor :26: Evet canım kullanıyorum folbiol. Ama hamıle kalmadan öncede kullanıyordum şişkinlik olmuyordu.O da gebelikten galiba
Benim göğüslerimde hiiç hassasiyet olmadı hamilelikten önce..
Ve şimdi de yok.
Benim göğüslerimde hiç hassasiyet yok. Gebelik durumunda bunu yaşamıyorum. Nedendir bilmem. Herkeste olmuyor demek ki.
İnşallah kamurancım ama benim göğüslerde bi değişiklik yok
Herkes de sarı akıntı herkes hamile inşallahhhhh
canım o aşağı çekme gibi olay bende de oluyor.. yormuş oluyoruz kendimizi yani, hemen ağrı giriyor sinyal gönderiyor bebişler "anne dinlen artık" demeye getiriyor diye düşünüyorum :)) hemen uzanıyorum öyle olduğunda ben..
Evet uzanınca kısa zamanda geçiyor:)
Bi de normal zamanlarda ne yapıyorsun canım? Mesela tv izlerken, bilgisayara bakarken uzanıyor musun yoksa oturuyor musun?
Bugün kayınvalidem çok oturma, arada bi uzan ki bebek gelişsin dedi.
Ben işyerimde de masa başındayım ama evrak imzalatmak için vs kalkıyorum arada bi yerimden.
Eve gelince uzan diyor bu yüzden.
adete 5 gün kala 43
adet günü 400 canım
adete 5 gün kala 1.20, 3 gün kala 17 adet günü 131
Arkadaslar mrb benim 5 ay önce bebeğim karnımda öldüşimdi tekrar istiyoruz ocağın 9 unda en son adet gördüm ama 2 3 gündür midem cok bulanıyor göğüslerimde ağrı var idrar testleri kac günde belli oluyor adet gunü geçmeden test yapıp öğrenen varnı
Bu hcg kişiye göre değişiyor buradan da anlıyorum:)
Nerisona adet günü 400
Mrvdrml adet günü 131
Ben adet günü 265
:)
Nerisona ikiz mi taşıyorsun nedir arkadaşım niye bu kadar yüksek hcg? :)))))))))))
Evet bende bunu düşündüm bugün.Şişkinlik hep olucak mı ya.Karnımda şişti baya. Seninde karnın şiş duruyormu .Amin canım inşallah o güzel günleri görürüz..
Ben karnımın şişkinliğini hiç dert etmiyorum. Yeter ki kesemin rahmime yerleştiğini göreyim duyayım doktordan. Her şey yolunda gitsin ve bebeğimi sağlıklı kucağıma alayım..
Bi hayırlısıyla doğumumuza yapalım da bebişlerimizi nasıl beslediğimizi falan konuşuruz :)))))))))))))
Ben karnımın şişkinliğini hiç dert etmiyorum. Yeter ki kesemin rahmime yerleştiğini göreyim duyayım doktordan. Her şey yolunda gitsin ve bebeğimi sağlıklı kucağıma alayım..
Bi hayırlısıyla doğumumuza yapalım da bebişlerimizi nasıl beslediğimizi falan konuşuruz :)))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?