Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

İnşallah kamurancım ama benim göğüslerde bi değişiklik yok

Herkes de sarı akıntı herkes hamile inşallahhhhh

Benim göğüslerimde hiiç hassasiyet olmadı hamilelikten önce..

Ve şimdi de yok.
Benim göğüslerimde hiç hassasiyet yok. Gebelik durumunda bunu yaşamıyorum. Nedendir bilmem. Herkeste olmuyor demek ki.

adete 5 gün kala 43
adet günü 400 canım

Evet bende bunu düşündüm bugün.Şişkinlik hep olucak mı ya.Karnımda şişti baya. Seninde karnın şiş duruyormu .Amin canım inşallah o güzel günleri görürüz..

adete 5 gün kala 1.20, 3 gün kala 17 adet günü 131

Ve şimdi de yok.
Benim göğüslerimde hiç hassasiyet yok. Gebelik durumunda bunu yaşamıyorum. Nedendir bilmem. Herkeste olmuyor demek ki.

Bende var. Gögüslerim şişti sanki dokunsam yan taraflarına acıyor.

Bende hiç regl ağrısı da yok :))) sanırım benim hamilelikle bi alakam yok :))

Ve şimdi de yok.

Bu bana ümit verdi saol canımm

Evet uzanınca kısa zamanda geçiyor:)

Bi de normal zamanlarda ne yapıyorsun canım? Mesela tv izlerken, bilgisayara bakarken uzanıyor musun yoksa oturuyor musun?
Bugün kayınvalidem çok oturma, arada bi uzan ki bebek gelişsin dedi.
Ben işyerimde de masa başındayım ama evrak imzalatmak için vs kalkıyorum arada bi yerimden.
Eve gelince uzan diyor bu yüzden.

göğüsleri hiç ağrımayanlar var. çok normal. endişe etmeyin.
kimisi de benm gbi oluyor. 2.5 aylıktım 1 beden buyuk sutyen aldım
5 aylıktım 2 beden buyuk.
emzirme bitene kadar pamela kıvamında gezdim. sonra normale döndüm

Arkadaslar mrb benim 5 ay önce bebeğim karnımda öldü şimdi tekrar istiyoruz ocağın 9 unda en son adet gördüm ama 2 3 gündür midem cok bulanıyor göğüslerimde ağrı var idrar testleri kac günde belli oluyor adet gunü geçmeden test yapıp öğrenen varnı

canım bacaklarımı aşağı salıp oturunca da rahatsız oluyorum ben yine :/ ağrı oluyor öyle bile uzun oturunca. o yüzden ayaklarımı uzatıp sırtımı yaslayıp oturuyorum bence de sen zaten çalıştığın için uzan eve geldiğinde, hem yaşlıların bi bildikleri oluyor gerçekten bana da eşimin anneannesi sırt üzeri yat kızım dinlen hep öyle sana karışan eden yok demişti demek bu yatmada var bir keramet :44:

adete 5 gün kala 43
adet günü 400 canım

adete 5 gün kala 1.20, 3 gün kala 17 adet günü 131

Bu hcg kişiye göre değişiyor buradan da anlıyorum:)

Nerisona adet günü 400
Mrvdrml adet günü 131
Ben adet günü 265
:)

Nerisona ikiz mi taşıyorsun nedir arkadaşım niye bu kadar yüksek hcg? :)))))))))))

geçmiş olsun, çok üzücü Allah kimsenin başına vermesin sana da en kısa zamanda bir melek nasip etsin inşallah :) evet ben adete 3 gün kala öğrendim.. yumurtlaman erken veya geç değilse zaten en erken 3-4 gün öncesi civarlarında öğreniliyor çoğunlukla..

evet canım herkeste farklı :)) baya geniş bir aralık var zaten bhcg tablosuna da bakmışsındır :)) önemli olan sağlıklı olması.. mesela benim haftama göre de kesemin boyutu normal seyirde gidiyor hergün 1mm büyürmüş kese.. kendiminkini okudum araştırdım benim haftamda 7mm 10mm 5mm olanlar bile var, o bile değişm gösteriyor önemli olan gelişmesi sonrasında da o pıt pıt ları duymak inşallah

Evet bende bunu düşündüm bugün.Şişkinlik hep olucak mı ya.Karnımda şişti baya. Seninde karnın şiş duruyormu .Amin canım inşallah o güzel günleri görürüz..

Ben karnımın şişkinliğini hiç dert etmiyorum. Yeter ki kesemin rahmime yerleştiğini göreyim duyayım doktordan. Her şey yolunda gitsin ve bebeğimi sağlıklı kucağıma alayım..
Bi hayırlısıyla doğumumuza yapalım da bebişlerimizi nasıl beslediğimizi falan konuşuruz :)))))))))))))

kızlar o şişlik benim de bat günümden sonra 3-4 gün sürdü şimdi daha iyi belirteyim dedim :)) ama benim göbeğim büyüdü gibi sanki aslında çok fazla yemeğe de vermedim kendimi ama zaten axcık ayva göbüşüm vardı şimdi toparlak birşey olmaya başladı gibi hissediyorum ayyy çok mu kilo alcam ki ben yaaa:18:

Amin canım inşallah hayırlısıyla büyürlerde doğarlar inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…