Bu hcg kişiye göre değişiyor buradan da anlıyorum:)
Nerisona adet günü 400
Mrvdrml adet günü 131
Ben adet günü 265
:)
Nerisona ikiz mi taşıyorsun nedir arkadaşım niye bu kadar yüksek hcg? :)))))))))))
Benim bi tanesinin ucuna dokununca azcık ağırıyor. O kadar. Başka ağırmıyor.Bende var. Gögüslerim şişti sanki dokunsam yan taraflarına acıyor.
Sagol canım Allah razı olsun beklemek cok zor geliyor
canım bacaklarımı aşağı salıp oturunca da rahatsız oluyorum ben yine :/ ağrı oluyor öyle bile uzun oturunca. o yüzden ayaklarımı uzatıp sırtımı yaslayıp oturuyorumbence de sen zaten çalıştığın için uzan eve geldiğinde, hem yaşlıların bi bildikleri oluyor gerçekten bana da eşimin anneannesi sırt üzeri yat kızım dinlen hep öyle sana karışan eden yok demişti demek bu yatmada var bir keramet :44:
Bu hcg kişiye göre değişiyor buradan da anlıyorum:)
Nerisona adet günü 400
Mrvdrml adet günü 131
Ben adet günü 265
:)
Nerisona ikiz mi taşıyorsun nedir arkadaşım niye bu kadar yüksek hcg? :)))))))))))
Kizlar catlicam yaaa .. bu varla yok arasi bi cizgi ne anlama gelio
Ben de senin gibi sırtıma yastık koydum. Bacaklarımı uzatıyorum. Pc de dizlerimde. Bu şekilde yazıyorum..
Benim kayınvalidem de biraz büyüsün sana haftasonu yardım ederim temizliğini yaparım diyor:)))
Cuma günü bi süpürge açtım sırtım belim ve alt tarafım çok kötü ağırdı da.. Onu anlatınca böyle dedi..
Büyükler işi biliyor canım arada bi ben işyerimde de ayaklarımı sandalyeye uzatıyorum:)))))))
Kizlar catlicam yaaa .. bu varla yok arasi bi cizgi ne anlama gelio
evet canım herkeste farklı :)) baya geniş bir aralık var zaten bhcg tablosuna da bakmışsındır :)) önemli olan sağlıklı olması.. mesela benim haftama göre de kesemin boyutu normal seyirde gidiyor hergün 1mm büyürmüş kese.. kendiminkini okudum araştırdım benim haftamda 7mm 10mm 5mm olanlar bile var, o bile değişm gösteriyor önemli olan gelişmesi sonrasında da o pıt pıt ları duymak inşallah
kızlar o şişlik benim de bat günümden sonra 3-4 gün sürdü şimdi daha iyi belirteyim dedim :)) ama benim göbeğim büyüdü gibi sankiaslında çok fazla yemeğe de vermedim kendimi ama zaten axcık ayva göbüşüm vardı şimdi toparlak birşey olmaya başladı gibi hissediyorum ayyy çok mu kilo alcam ki ben yaaa:18:
:)) aynı şeyler yaşıyoruz canım :)) ne güzel bak kayınvaliden de yardımcı olacakbenimkiler uzakta :) gerçi çok ağırlaştığım dönemlerde belki gelirler bilemiyorum.. bu arada düzlerinin üzerine kalın bi yastık koy pc yi de onun üzerine koy bence ben öyle yapıyorum radyasyon belki bi nebze daha az etkiler diye
hemen 5-10 dk içinde mi çıktı çok sonra mı? inşallah hayırlara vesile bi çizgidir canım
Amin canım inşallah hayırlısıyla büyürlerde doğarlar inş.
Kimseyle kendimizi kıyaslamamamız lazım demek ki...
Herkeste her şey farklı oluyor demek ki. Ama sonuçta geçtiğimiz yollar aynı:)
Ben doktora sorarım benimkinin kaç mm olduğunu:)
İnşallah sadece bebeğimize alırız.
Kendimize alırsak zor veririz. Ben bebeğimle uğraşmak istiyorum, kilomla değil :/
Bebeğe yararlı şeyler yersek kilo almayız canım:) Ama onlar neler yeni yeni öğreniyorum. Ceviz yiyorum. Balık yiyorum. Su içiyorum şimdilik. Meyve sebze yiyorum çok:) Bi de süt içmemiz lazımmış. Onu içmiyorum işte. Ona da başlıcam:)
Canım dakika tuttum tam 3 dk kikada cikti. Ne yapim şimdi ya. Golge gibi ışık ta tutuom..foto yuklemeyi bilemedim uoksa gönder cektim.telden de yükleniyor mu
:)) aynı şeyler yaşıyoruz canım :)) ne güzel bak kayınvaliden de yardımcı olacakbenimkiler uzakta :) gerçi çok ağırlaştığım dönemlerde belki gelirler bilemiyorum.. bu arada düzlerinin üzerine kalın bi yastık koy pc yi de onun üzerine koy bence ben öyle yapıyorum radyasyon belki bi nebze daha az etkiler diye
hemen 5-10 dk içinde mi çıktı çok sonra mı? inşallah hayırlara vesile bi çizgidir canım
yok canım kızımın hcgleriydi bunlar. tek doğdu. hemşire beni korkuttu ikiz olabilir diye. şimdi hamile değilim
ayyy canım o zamanbenim de öyleydi.. telefondan yükleniyor mu bilmiyorum :/ ben telden pc ye atıp öyle gönderiyorum
kamuran sen 1 kere mi ölçtürdün sadece hcg ni?
ben de aslında hamilelerin hcglerini karşılaştırayım istedim o yüzden sordum
başka hamile varsa onlardan da bekliyoruz
ben kızımda 4+5 te kan testi yaptırdım 1000 küsürdü
kamuran sen 1 kere mi ölçtürdün sadece hcg ni?
ben de aslında hamilelerin hcglerini karşılaştırayım istedim o yüzden sordum
başka hamile varsa onlardan da bekliyoruz
ben kızımda 4+5 te kan testi yaptırdım 1000 küsürdü
benimki yüksek o zaman 4+6 dı bugün :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?