:)) aynı şeyler yaşıyoruz canım :)) ne güzel bak kayınvaliden de yardımcı olacakbenimkiler uzakta :) gerçi çok ağırlaştığım dönemlerde belki gelirler bilemiyorum.. bu arada düzlerinin üzerine kalın bi yastık koy pc yi de onun üzerine koy bence ben öyle yapıyorum radyasyon belki bi nebze daha az etkiler diye
hemen 5-10 dk içinde mi çıktı çok sonra mı? inşallah hayırlara vesile bi çizgidir canım
insanlar hani böyle tahmin etmeyi sever ya
biri sana kız demişti ama ben senin için oğlan hissediyorum :) hayırlısı inşallah
gönder bakalım canım
Hamıle arkadaşlar, hamile olduğundan şüphelenenler arkadaşlar benım bıldiğim maydonoz,kekik ve nane başta olmak üzere bitki çayları da bebeğin düşmesine yol açıyormuş.
Benim pc'nin altında soğutucu var canım. Sende yoksa onu da al. O yoksa zaten dizine koyamazsın sıcak olur:)
Ne güzel bi tane kızın var:) Allah bağışlasın canım:)
:))) bana da herkes kızın olacak dese de ben de oğlan hissediyorum canım
bu da benim pıtırcığın 9 aylık yuvası
:) herkes nedense kız diye yorum yapmaya bayılıyor bizim ülkede ben de anlamış değilim :) erkek hisseden hiç olmuyor :) niyedir sence? :)
evet canım :) zaten yazacak ulrtason görüntünün altında.. durun ben size benim keratanın kendine hazırladığı yatağın resmini atayım
inşallah canım :/ ben de dikkat etmeye çalışıyorum işte ama ne bileyim.. süt için de ben de zorluyorum kendimi, en azından günde 1 bardak içmeye gayret ediyorum, pek severek içtiğim birşey değilbenim bünye de biraz gariptir.. çabuk alırım çabuk veririm.. umarım sıpaların peşinden koşarken emzirirken falan filan kolayca veririz kiloları
benim doktorum kalp atışlarını 3 aylıkken dinletmişti her doktor farklı uygulama mı yapıyor bilemiyorum
kızlar erken gebelık belırtılerıyle ılgılı bı fıkrınız varmı bende son 7 gun kaldı bat cok merak edıyorum gecelerı ruyalarımıza gırer oldu esımle benım sankı kendımı siskn hissedıyorum bayadır adet olucakmısım gıbı gelıyor hamiş bayanlar fıkrı olan varmı
kizlar bu arada kamuran arkadasimiz ozel demisken sormak istedim..
ozelde kan tahlili yaptirmak ne kadar tutar?
benim tasindigim mahallenin saglik ocagi cok uzak bana bende yakinda olan ozele giderim belki dedim gerekirse ama acaba kaca yapiliyor hic bi fikrim yok
cok mu ucuk fiyatlar :44:
iyi akşamlar herkese
bugünden cumanın dualarını okudum listedeki isimlerin hepsini tek tek okuyup gönül hayırlısıyla hamile olmanız ve muratlarınızın olması için dua ettim
bende bu bhcg değerlerini sormak istiyordum tam üstüne yazmış herkes. hamile olup da öncesinde sonrasında kan testi yaptırmış olanlar kaç defa yaptırdılarsa günlerini ve değerlerini yazabilirler mi
adete 3 gün kala 5 gün kala gibi ya da 4+1 5+2 gibi
Canım dakika tuttum tam 3 dk kikada cikti. Ne yapim şimdi ya. Golge gibi ışık ta tutuom..foto yuklemeyi bilemedim uoksa gönder cektim.telden de yükleniyor mu
Hangi kerata?
Sende çocuk mu var yoksa
dur senin için tam olarak kaç bakıcam
sen kaç kere yaptırdın aşk gülü hepsini yazar mısın günü ve değeriyle
yok canım sıcaklığından rahatsız olmuyorum da ne bileyim biraz dikkat ettim direk karnımın üzerine falan koyduğumda biraz zamansonra ağrı yapıyor ama yastığın üzerine koyunca yapmıyor :44:
14 mm 15 whd bu da neyin nesi?
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)sağol canım sizinkier de sağlıkla gelsin, olmayanlara da bir an önce nasip olsun
Yok canım olabildiğince uzak tutmak lazım:)
Aslnda uzak durmak lazım ama işte buradan da çok şey öğreniyoruz:)
Ay canım maşallah allah bağışlasın diyeyim :)) sağlıcaklı kucağına alırsın inşallah
Oyyy maşallah maşallahhhhhhhhh:)
O ortadaki minik karanlık dimi bebiş:))))))))
Ayyy çok duygulandımmmmmm. Allahım bize de nasip et yarabbimmmmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?