Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Benim pc'nin altında soğutucu var canım. Sende yoksa onu da al. O yoksa zaten dizine koyamazsın sıcak olur:)

insanlar hani böyle tahmin etmeyi sever ya

biri sana kız demişti ama ben senin için oğlan hissediyorum :) hayırlısı inşallah

:))) bana da herkes kızın olacak dese de ben de oğlan hissediyorum canım

bu da benim pıtırcığın 9 aylık yuvası

Eklentiler

• $CAM00827.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 15
Benim pc'nin altında soğutucu var canım. Sende yoksa onu da al. O yoksa zaten dizine koyamazsın sıcak olur:)

yok canım sıcaklığından rahatsız olmuyorum da ne bileyim biraz dikkat ettim direk karnımın üzerine falan koyduğumda biraz zamansonra ağrı yapıyor ama yastığın üzerine koyunca yapmıyor :44:

:) herkes nedense kız diye yorum yapmaya bayılıyor bizim ülkede ben de anlamış değilim :) erkek hisseden hiç olmuyor :) niyedir sence? :)

Son düzenleme:
:) herkes nedense kız diye yorum yapmaya bayılıyor bizim ülkede ben de anlamış değilim :) erkek hisseden hiç olmuyor :) niyedir sence? :)

vallahi bilmiyorum ki :26: neden öyle hiddediyorsunuz diye hiç sormadım ki :26: sence niye

Hangi kerata?
Sende çocuk mu var yoksa

benim doktorum kalp atışlarını 3 aylıkken dinletmişti her doktor farklı uygulama mı yapıyor bilemiyorum

Benimkisi 6 haftalıkken dinletmişti canım

Canım benim kızımdaki belirtilerim aynı regl olacakmış gibiydim. ne göğüslerim acıdı ne bişey. Sadece kasıklarım ağrıdı ha oldum ha olacam derken baktım hamileyim.

Canım ben özelde 80 e yaptırmıştım.

iyi akşamlar herkese

bugünden cumanın dualarını okudum listedeki isimlerin hepsini tek tek okuyup gönül hayırlısıyla hamile olmanız ve muratlarınızın olması için dua ettim

Allah razı olsun canıııııım amiiiiinnnnnnnn

Benim reglim birkaç gün geçtiğinde gitmiştim kan testine 350 civarıydı değerim.

Canım dakika tuttum tam 3 dk kikada cikti. Ne yapim şimdi ya. Golge gibi ışık ta tutuom..foto yuklemeyi bilemedim uoksa gönder cektim.telden de yükleniyor mu

Canım benim kızıma hamileliğimde de öyle çıkmıştı testte sonra gittim kan testine baktım gebeyim =) hadi hayırlısı inşallaaahh

dur senin için tam olarak kaç bakıcam

sen kaç kere yaptırdın aşk gülü hepsini yazar mısın günü ve değeriyle

Teşekkür ederim canım.ıkı kere yaptırdım canım.İlk olarak regl gecikmesinden bir gün sonra geçen hafta pazar yani. 157 çıktı

Bugünde 3327 çıktı canım:18:

yok canım sıcaklığından rahatsız olmuyorum da ne bileyim biraz dikkat ettim direk karnımın üzerine falan koyduğumda biraz zamansonra ağrı yapıyor ama yastığın üzerine koyunca yapmıyor :44:

Yok canım olabildiğince uzak tutmak lazım:)
Aslnda uzak durmak lazım ama işte buradan da çok şey öğreniyoruz:)

14 mm 15 whd bu da neyin nesi?

14mm kese 5 week 4 day 1 gibi görmüşsün o parantez canım :)) doktor yazdı gerçi 2. resmin köşesinde zaten bunlar yazıyordu ama kadın anlayamayacağımı düüşünmüş olabilir

Son düzenleme:

Oyyy maşallah maşallahhhhhhhhh:)
O ortadaki minik karanlık dimi bebiş:))))))))
Ayyy çok duygulandımmmmmm. Allahım bize de nasip et yarabbimmmmm:)

Oyyy maşallah maşallahhhhhhhhh:)
O ortadaki minik karanlık dimi bebiş:))))))))
Ayyy çok duygulandımmmmmm. Allahım bize de nasip et yarabbimmmmm:)

evet canım o ortadaki karanlık kesemiz ama daha tam içinde görünmüyor yaramaz 4 şubattakinde görebileceğiz inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…