Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

vallahi bilmiyorum ki :26: neden öyle hiddediyorsunuz diye hiç sormadım ki :26: sence niye

yani ne biliym bana da hiç denk gelmemişti söyleyen sana da gelmemiş baksana :)) bi sebebi olmalı :))

Teşekkür ederim canım.ıkı kere yaptırdım canım.İlk olarak regl gecikmesinden bir gün sonra geçen hafta pazar yani. 157 çıktı

Bugünde 3327 çıktı canım:18:

tek kese görünüyor di mi sende ya da henüz görünüyor mu demem lazım :) ikiz mi yaa acabaaa

benim 4+5 teki değerim 1119 canım.

bazı insanlarda bhcg hormonu daha fazla salgılanabiliyor canım. bu tamamen bünyesel bişey. bir raddeye geldikten sonra düşüşe geçiyor. 12+1 de tekrar 2 li test yaptıgında bu bhcg hormonu değeri yine gözükecek o zaman düşmüş olcak. o zaman geldiğinde hamileler yine yazar rakamlarını.

aslında 1 kişi dedi sadece o da halam o da ikimiz de daha ortada hamilelik yokken rüyamızda erkek çocuk müjdesi görmemiz olabilir :26:

Daha ben kadın doğuma gitmedim ki.6 haftalık olunca giderim diye düşünüyordumda. Yani bir hafta sonra .Ay niye öyle oldu ki dış gebelik olmasın :18::18::18:

Son düzenleme:
evet canım o ortadaki karanlık kesemiz ama daha tam içinde görünmüyor yaramaz 4 şubattakinde görebileceğiz inşallahh

Önce kese görünüyor. Sonra bebek görünüyor dimi canım:)
Ben keseyi görünce de bu sefer içinde bebek var mı diye düşünürüm :/ Psikopat yaptı beni bu hamilelik:) Tövbe yarabbim.

evet canım o ortadaki karanlık kesemiz ama daha tam içinde görünmüyor yaramaz 4 şubattakinde görebileceğiz inşallahh

kesen fasülye şeklinde mi yuvarlak mı :)

Daha ben kadın doğuma gitmedim ki.6 haftalık olunca giderim diye düşünüyordumda. Yani bir hafta sonra .Ay niye öyle oldu ki dış gebelik olmasın :18::18::18:

ikiz olursa üzülür müsün? bak tamamen salladım hani ciddi bişi yok üzülme sakın :) aslında tek doğumda halledersin işi :) yok canım Allah korusun öyle bi ihtimali aklına bile getirme

Son düzenleme:
Ben keseyi görünce de bu sefer içinde bebek var mı diye düşünürüm :/ Psikopat yaptı beni bu hamilelik:) Tövbe yarabbim.

Aynen bende öyleyim.Şimdi de değere taktım :26:

Üzülebilirim :)) dış gebeliğe taktım ben ya :26: olabılırmi acaba off

Aynen bende öyleyim.Şimdi de değere taktım :26:

Değerin düşük değil ne güzel yüksek çıkmış işte canım. Bak ben hiç baktırmadım bilmiyorum bile kaça çıktığını. Doktor şikayetin yoksa bakmaya gerek yok dedi ben de aklına uydum :/
Şikayetimiz yok çok şükür. Şu hamileliğin bi keyfine varamadık be kızlar. Düşünceler acabalar bu nedir. Silkelenelim artıkkkkkk.
Kötü düşünceleri atalımmmmmm
Bebişlerimiz içimizdeeee. Bizim halimizden onlar da etkileniyor. İyi olup iyi düşünelim. İyi olsun minik yavrularımızzzz

canım öyle düşünmeyin çünkü doktorlar kesenin tipinden falan filan anlıyorlar sağlıklı mı ilerliyor değil mi diye.. bir de şimdi benm kesenin duvarında küçük bir yuvarlak görünüyor sanırım o da yolk sac dedikleri şey.. onu falan görüyor zaten doktorlar.. yolk sac görünürse hamileliğin ilk zamanlardaki düşük riski baya azalıyormuş diye okudum araştırmalarımda size diyorum da ben de araştırmacı oldum çıktım ya akışına bırakalım

keseyi ben orda yuvarlak gibi görmüştüm aslında ama burda resimde bakıyorum tam yuvarlak da değil azcık fasulyeye benziyor gibi neden sordun?

keseyi ben orda yuvarlak gibi görmüştüm aslında ama burda resimde bakıyorum tam yuvarlak da değil azcık fasulyeye benziyor gibi neden sordun?[/QUOTE]

benimki fasülye şeklindeydi de :) öylesine sordum

seninki resimde yuvarlak gibi duruyor

Başka bi doktora gidicem iki hafta sonra. İnşallah iyi bi kadın çıkar da sorularıma cevaplar bulurum zorlamadan:)
Sen de devlete mi gidiyorsun canım? Yoksa özel mi?

nerisona nerdesinnn bak test mi yapıosun orda hadi katıl bize :))

Hahaha ne testi kuzum. 0.1 in neyine bakicam
Kizi uyuttuk da her an her sey olabilir kulagim orda bi yandan da tv izliyorum. Gunduz pek acmamaya calisiyoruz zararli diye

kızlar bizim eski topiğin face grubu vardı. yazışmak daha kolay oluyordu. fikir olarak söylüyorum. siz bilirsiniz.

Hahaha ne testi kuzum. 0.1 in neyine bakicam
Kizi uyuttuk da her an her sey olabilir kulagim orda bi yandan da tv izliyorum. Gunduz pek acmamaya calisiyoruz zararli diye

espri yapıyorum :))

bizimkide daha yeni uyudu gece arası bi kere kalkıp süt içmek istiyor illa ki

senin değerin yükselebilir Allahtan umut kesilmez

Son düzenleme:
benimki fasülye şeklindeydi de :) öylesine sordum

seninki resimde yuvarlak gibi duruyor

evet daha çok yuvarlakımsı gibi fasulye gibi de aman çok karışık biraz daha büyüsün de anlarım sanırım

Başka bi doktora gidicem iki hafta sonra. İnşallah iyi bi kadın çıkar da sorularıma cevaplar bulurum zorlamadan:)
Sen de devlete mi gidiyorsun canım? Yoksa özel mi?

inşallah canım
şuan devlete gidiyorum ama sanırım doğumda özel hastaneyi tercih ederim ama kesin değil tabiki.. her an herşey değişebilir. nerede olacağıma bağlı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…