vallahi bilmiyorum ki :26: neden öyle hiddediyorsunuz diye hiç sormadım ki :26: sence niye
Teşekkür ederim canım.ıkı kere yaptırdım canım.İlk olarak regl gecikmesinden bir gün sonra geçen hafta pazar yani. 157 çıktı
Bugünde 3327 çıktı canım:18:
yani ne biliym bana da hiç denk gelmemişti söyleyen sana da gelmemiş baksana :)) bi sebebi olmalı :))
tek kese görünüyor di mi sende ya da henüz görünüyor mu demem lazım :) ikiz mi yaa acabaaa
benim 4+5 teki değerim 1119 canım.
bazı insanlarda bhcg hormonu daha fazla salgılanabiliyor canım. bu tamamen bünyesel bişey. bir raddeye geldikten sonra düşüşe geçiyor. 12+1 de tekrar 2 li test yaptıgında bu bhcg hormonu değeri yine gözükecek o zaman düşmüş olcak. o zaman geldiğinde hamileler yine yazar rakamlarını.
yani ne biliym bana da hiç denk gelmemişti söyleyen sana da gelmemiş baksana :)) bi sebebi olmalı :))
tek kese görünüyor di mi sende ya da henüz görünüyor mu demem lazım :) ikiz mi yaa acabaaa
benim 4+5 teki değerim 1119 canım.
bazı insanlarda bhcg hormonu daha fazla salgılanabiliyor canım. bu tamamen bünyesel bişey. bir raddeye geldikten sonra düşüşe geçiyor. 12+1 de tekrar 2 li test yaptıgında bu bhcg hormonu değeri yine gözükecek o zaman düşmüş olcak. o zaman geldiğinde hamileler yine yazar rakamlarını.
evet canım o ortadaki karanlık kesemiz ama daha tam içinde görünmüyor yaramaz4 şubattakinde görebileceğiz inşallahh
evet canım o ortadaki karanlık kesemiz ama daha tam içinde görünmüyor yaramaz4 şubattakinde görebileceğiz inşallahh
Daha ben kadın doğuma gitmedim ki.6 haftalık olunca giderim diye düşünüyordumda. Yani bir hafta sonra .Ay niye öyle oldu ki dış gebelik olmasın :18::18::18:
Önce kese görünüyor. Sonra bebek görünüyor dimi canım:)
Ben keseyi görünce de bu sefer içinde bebek var mı diye düşünürüm :/ Psikopat yaptı beni bu hamilelik:) Tövbe yarabbim.
kesen fasülye şeklinde mi yuvarlak mı :)
ikiz olursa üzülür müsün? bak tamamen salladım hani ciddi bişi yok üzülme sakın :) aslında tek doğumda halledersin işi :) yok canım Allah korusun öyle bi ihtimali aklına bile getirme
Aynen bende öyleyim.Şimdi de değere taktım :26:
Önce kese görünüyor. Sonra bebek görünüyor dimi canım:)
Ben keseyi görünce de bu sefer içinde bebek var mı diye düşünürüm :/ Psikopat yaptı beni bu hamilelik:) Tövbe yarabbim.
kesen fasülye şeklinde mi yuvarlak mı :)
ikiz olursa üzülür müsün? bak tamamen salladım hani ciddi bişi yok üzülme sakın :) aslında tek doğumda halledersin işi :) yok canım Allah korusun öyle bi ihtimali aklına bile getirme
Üzülebilirim :)) dış gebeliğe taktım ben ya :26: olabılırmi acaba off
o zaman teker teker gelin heeyyyyttt hoytttt :)
yau güzel düşünsenize acıcık yaa bebeğini strese sokuyosun durduk yere
inşallah birşey yok düşünme bunları
Başka bi doktora gidicem iki hafta sonra. İnşallah iyi bi kadın çıkar da sorularıma cevaplar bulurum zorlamadan:)canım öyle düşünmeyinçünkü doktorlar kesenin tipinden falan filan anlıyorlar sağlıklı mı ilerliyor değil mi diye.. bir de şimdi benm kesenin duvarında küçük bir yuvarlak görünüyor sanırım o da yolk sac dedikleri şey.. onu falan görüyor zaten doktorlar.. yolk sac görünürse hamileliğin ilk zamanlardaki düşük riski baya azalıyormuş diye okudum araştırmalarımda size diyorum da ben de araştırmacı oldum çıktım ya akışına bırakalım
keseyi ben orda yuvarlak gibi görmüştüm aslında ama burda resimde bakıyorum tam yuvarlak da değil azcık fasulyeye benziyor gibineden sordun?
nerisona nerdesinnn bak test mi yapıosun orda hadi katıl bize :))
Hahaha ne testi kuzum. 0.1 in neyine bakicam
Kizi uyuttuk da her an her sey olabilir kulagim orda bi yandan da tv izliyorum. Gunduz pek acmamaya calisiyoruz zararli diye
benimki fasülye şeklindeydi de :) öylesine sordum
seninki resimde yuvarlak gibi duruyor
Başka bi doktora gidicem iki hafta sonra. İnşallah iyi bi kadın çıkar da sorularıma cevaplar bulurum zorlamadan:)
Sen de devlete mi gidiyorsun canım? Yoksa özel mi?
kızlar bizim eski topiğin face grubu vardı. yazışmak daha kolay oluyordu. fikir olarak söylüyorum. siz bilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?