espri yapıyorum :))
bizimkide daha yeni uyudu gece arası bi kere kalkıp süt içmek istiyor illa ki
kapalı tabi ki canımözel grup mu dışarıya kapalı mı? açıksa arkadaşlarımız yazıştıklarımızı görecekse kalsın yaa
herşeyimi öğrensinler istemem şahsen
çok şükür 3 aylıktan beri kalkmıyor hasta olmazsa. gece beslenmesi de yok. minik filim gündüz yeteri kadar yiyor gerçi. tarçın biz hamile kalırsak onları kaldırınca sorun olur mu? kaldırmamam imkansız da
kapalı tabi ki canım
özel grup mu dışarıya kapalı mı? açıksa arkadaşlarımız yazıştıklarımızı görecekse kalsın yaa
herşeyimi öğrensinler istemem şahsen
Canlar pamuk ellerinize masAllah
Yetisemiyorum sayfalarin hizina
Ben facebook kullanmiyorum
Önemli Not: Subat&Mart icin konu acmak isteyen varsa oradan devam edebiliriz
Hayirli geceler Allah rahatlik versin
bizimki 1 ya da 2 kere kalkıp illa süt içecek. bazen hiç kalkmadıgı oluyor ohh bugun deliksiz uyudum diyorum.
ben bugün onu kaldırdım o da aşağı saldı iyice kendini hemen karnımın alt bölgesine iğne battı anlık olarak
gerçi benim hiçbişi belli değil henüz malum ama eğer olumluysa herşey inşallah şuan bile sinyalini veriyor demektir
benim bildiğime gelirsen ilk 2 ay bişey olmaz kaldırsan da ama 2 aydan sonra dikkatli olman ve dengeli kaldırman gerekir vucudun ağır sinyal verdiği anda da artık hiç kaldırmaman gerekir
çok zor di miii babaları 10 saatte çağırana kadar her iş için kendim hallederim diyosun ama iştee
olabilir neden olmasın
nerisona sen bebeğine ne zamandan sonra süt vermeye başladın? ya da başladın mı yoksa mama mı veriyorsun?
canım bizim dr 1 yasından sonra ver dedi. başka bir prof dr gece tek sut midede kalmasın, iyi değil dedi. 2 yasına kadar mama verdim. sütünü de ögle uykusundan once veriyorum artık cunku her gece sızıntı yapıyor. akşam bizimle yemek yiyip uyuyor
aşk gülü
bak bu aralıktaysa hiç sorun yok demektir gönlünü ferak tut uzmanlar biliyorlar ki yazmışlar
3 hafta / 5 -50 / 9 - 130
4 hafta / 3 - 426 / 75 - 2,600
5 hafta / 19 - 7,340 / 850- 20,800
6 hafta / 1,080 - 56,500 / 4,000 - 100,200
7-12 hafta / 7,650 - 288,000 / 11,500 - 289,000
13-16 hafta / 13,300 - 254,000 / 18,300 - 137,000
17-24 hafta / 4,060 - 165,400 / 1,400 - 53,000
25 - 40 hafta / 3,640 - 117,000 / 940 - 60,000
Kaynak: http://betahcg.nedir.com/#ixzz2rRsaoVZN
Canlar pamuk ellerinize masAllah
Yetisemiyorum sayfalarin hizina
Ben facebook kullanmiyorum
Önemli Not: Subat&Mart icin konu acmak isteyen varsa oradan devam edebiliriz
Hayirli geceler Allah rahatlik versin
doktorun 1 yaşından sonra ver dedi ama sen yine de 2 yaşına kadar vermedin doğru mu anladım? 2 yaşına kadar mama verdin 2 yaşından sonra süte geçtin?
1 doktor 1 yasından sonra mama yok dedi. diğeri sut içebilir ama gece içmesin dedi. o zamanda gece içiyordu. ben de mamayı tercih ettim. 2 yasından sonra süte geçtim. hem gece tek midede kalmasın hem de altını ıslatmasın diye öğle uykusundan önceye aldım sut oğununu canım
ok anladım bende henüz süte geçmedim de o yüzden sordum yanlış mı yapıyorum acaba diye aslında 3 yaşına kadar bile verilmemeli diyen doktorlar var kansızlık yapıyormuş
bende henüz mama aşamasındayım
Aynen bende öyleyim.Şimdi de değere taktım :26:
aslında ben de düşündüm ama o mamalarda da katkı maddeleri vardır diye düşünüyorum. gerçi sütte de vardır. hangisi hangisinde ustun bilmiyorum. 1 yasından sonra geçmemekle iyi yapmışsın canım bence
bu arada sütas günlük sut kullanıyorum
süt kansızlık yapıyormuş ya o sebeple geçmedim
mama devam
süt olarak farketmez herhalde ama biz evde sek ya da içim kullanıyoruz :))
bu arada yoğurtlarını günlük sütten yapıyoruz ordan alıyodur zaten aslında
benim çok uykum geldi bu arada
iyi geceler dileyeyim herkese yarın görüşürüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?