Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

tabi biz de günlük sütten yoğurt yapıyoruz canım ama bence uzun omurlu sut kullanma kızına. benim de uykum geldi valla. herkese iyi gecelerrr

yok yok günlük süt kullanırım bende kıyamam biraz büyüsün

biz onları kullanıyoruz evde sadece tat olarak sek ve içim hoşumuza gidiyor

iyi geceler

Son düzenleme:
Listeria canım ankarada mükemmel bi doktr var o da benm doktorum :-D çarşamba gideceğim inş. AHMET ERDEM

Ay canim hastanemi yoksa muaynanesi mi var?? Ay valla kendi doktorum cok ilgisiz gitigimde daha yeni evlisin bosver bak hamile kalinca kilo alicaksin cok sisiceksin dedi bana resmen kotu bisey istiyomusum gibi agzim acik kaldim bebek istemek kotu biseymi

[QUOTE=914eFuLim

Hamd olsun canim.. Senin bebis nasil hersey yolundami? Tamam canim gondericem insaAllah

Bu aralar karin agrim kasik batmalarim ve migde bulantim cok ama bebisten haberim yok 30 ns werdi dr termun insaAllah iyidir rabbime emanet senin bebiste insaAllah seninledir ve bebislerimizi hepberaberce dogurup hep beraberce buyuturuz

Son düzenleme:

Muaynesi var prof. Canm ikizide var o da çok ii ona gidipte hamile kalmayan duymadım allahın izniyle.koru hast arkasında.300 tl ücreti...kürtaj sonrası lekelenmem kesilmedi 38 gün oldu o yüzden gidicem çarşamba ....inş kesilirde gitmek zorunda kalmam.insanlığı çok ii.....paragöz değil...daha uzun anlatırdıö ama üşendim cnm yazmaya

Son düzenleme:

Canim esim erkek doktor istemiyo hatta senin yazini gorunce yine sordum cok basarili erkek doktor olsa izin vermezmisin dedim hayir başarılı kadin doktorlarda var dedi bildigin bayan doktor varmi hic ???

günaydın kızlar bu ara işle yogun ondan internete girip sizinle konusmaya vakit bulamıyorum ama aklım szde kaçırdımmı acaba hamş varmı hamiş

Canim esim erkek doktor istemiyo hatta senin yazini gorunce yine sordum cok basarili erkek doktor olsa izin vermezmisin dedim hayir başarılı kadin doktorlarda var dedi bildigin bayan doktor varmi hic ???

Tabiki bayanlarda vardır ama benm bildiğim yok...benm eşimde kesinşikle karşıydı tesettürlüyüm ben Namaxlarmıda hiç ihmal etmem bende gitmek istemezdim erkek doktra ama ikna ettim eşimi gittiğim ay da hamile kalmıştım.doktorun erkeği olmazmış onu anladık eşimle.eşimi dedimki ben çok hayran değilim oramı buramı erkek doktra göstermeye herşey bebek için dedim.hatta gityğim zamanda kötü oldum ateşler bastı ama rabbim biliyo benm niyetimi ben sağlığım için gidiyrum dedim.eğer ahmet beyden önce gittiğim doktrun sözünü dinlemiş olsaydım bana 3 ay koruma vermişti ve bana pco demişti lina kadın sağlığında ki doktr.ahmet beyde pco yok dedi yaşın çok genç olduğu için yumurtalıkların da pco varmış gibi görünebişir dedi...kısacası hamile kaldım allahın izmi ahmet beyin vesilesiyle.ama kalp atışı durduğu için kürtaj sonu....

slm kızlar nasılsınız bakalım.şubatta filme gdecem bu ay umudum yok rahim filmi farz oldu bana.diğer hastalığımı bekliyorum bakalım ne zaman gelecek.

Canim ben kapali degilim ama esim cok kiskanc iste annemin hatta ananemin babannemin doktorlarida erkekti babam dedemler buna razi olduysa bi bildikleri vardir nasil ikna edicem bilmiyorumki
Bnim doktorum bayandi hani su memnun olmadigim.
Ay bilmiyorum ne yapmaliyim
Canim senin icin üzüldüm allah yeniden bir bebek ve saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah sana...

Slm arkadaslar adetim 3 gün gecti sol kasigimda bitmek bilmeyen batmalar var bu batmalar hamilelik belirtisi olabilir mi ilk cocugumda hic böyle olmamisti

günaydın kızlar bu ara işle yogun ondan internete girip sizinle konusmaya vakit bulamıyorum ama aklım szde kaçırdımmı acaba hamş varmı hamiş

slm kızlar nasılsınız bakalım.şubatta filme gdecem bu ay umudum yok rahim filmi farz oldu bana.diğer hastalığımı bekliyorum bakalım ne zaman gelecek.

Günaydın kizlar... nasilsiniz???

Slm arkadaslar adetim 3 gün gecti sol kasigimda bitmek bilmeyen batmalar var bu batmalar hamilelik belirtisi olabilir mi ilk cocugumda hic böyle olmamisti
Canim 2. Cocugunsa sn bizden tecrubelisindir ama hamilelik belirtisi gibi duruyo. Test yapmadinmi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…