Canim ben kapali degilim ama esim cok kiskanc iste annemin hatta ananemin babannemin doktorlarida erkekti babam dedemler buna razi olduysa bi bildikleri vardir nasil ikna edicem bilmiyorumki
Bnim doktorum bayandi hani su memnun olmadigim.
Ay bilmiyorum ne yapmaliyim
Canim senin icin üzüldüm allah yeniden bir bebek ve saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah sana...
Sağol canm inş...Benim eşiminde ikna oluca aklımın ucundan geçmezdi. Ama benm ikna yeteneğim çok yüksek çok iyi konuştum öyle ikna oldu.sürekli canımlı cicimli konuştum asla kızmadım.. kızınca savunmaya geçer çünkü insanlar.ahmet bey hastasına kötü gözle bakacak insan değil.eşimde çok seviyo artık.kendisi diyo gidelim diye.gidince alttan muayene olucağmı biliyo ama o bir doktor.yoldan gecen herhangi bir insan bakmıyo sonuçta.siz bilirsiniz artık
Ilk cocugumda hic batma olmamisti canim. Biraz aceleci davranip 2 gun once test yaptim negatifti.bugun aksam uzeri tekrar yapcam
Teşekkür ederim canim bilgilendirdigin icin.
Ikizi var demistin bide ???
Canim gec döllenme olmus olabilir. Ins bu aksam yaptiginda cikar. Ama yinede yarin bi kan verip kesin sonucu öğren istersen..bizide haberdar et olurmu
Ewt canım mehmet erdem o da muayenehanelere karşılıklı.o da çok başarılı bi arkadaşımda o na gidiyordu çocuğu olmuyordu o da şimdi hamile
Ederim canim merak etme insallah sizde tez zamanda hamile kalirsiniz beklemek gerçekten zor
Ne guzel ya ins allah bizede nasip eder.
Allah razı olsun canim sendende paylastigin icin..
Günaydın herkese,,
[TABLE="class: cms_table, width: 500"]
[TR]
[TD]hayye[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_oceanshine_
durumlarınız nasıl ? ses verin..[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Günaydın tarcin :) ay seni gorunce burnuma tarcin kokusu geliyo cooook severimm
günaydın canım :))
aş erdiriyor olabilir miyim :)
inşallah öyledirrrr
tarçın çok faydalıymış
Ayy insallah :)) hamile oldugumda seni her gordugumde bi koklar gelirim :)
Evet canim cok faydali ben 2 gunde bir kabuk tarcin kaynatir icerim hem kan sekerine hemde mideye cok iyi gwliyo
Benim koyu kıvamlı değil. Sıvı sarı geliyor..
İnşallah sen hamilesindir canım:) Allah gönlüne göre versin:)
Bu kasık neresi arkadaş:))))) Benim karnımın alt tarafında ağrı oluyor arada bir:) Kasık orası mı
Sarı akıntımız bütün hamilelerde var anladığım kadarıyla. Herkes bende de var yazıyor:) Doktoruma yine de sorucam:) Ama zararsız olmalı:)
Şişkinliği de folbiol mu yapıyor anlamıyorum ki. Benim karnım hep şiş. Sen folbiol falan kullanıyor musun canım?
olurrrr :))
bizde de eksik olmaz. ıhlamur ve baharatları kaynatır içeriz kışın.
Slm arkadaslar adetim 3 gün gecti sol kasigimda bitmek bilmeyen batmalar var bu batmalar hamilelik belirtisi olabilir mi ilk cocugumda hic böyle olmamisti
Aynen canim bende zencefil ve limon kaynatirim ihlamurda eklerim yalniz ihlamuru kaynatmam sanada tavsiye ederim canim
Canım benim kızıma hamileliğimde de öyle olmuştu. Sol kasıgım batıyordu. Hayırlısı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?