Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Sağol canm inş...Benim eşiminde ikna oluca aklımın ucundan geçmezdi. Ama benm ikna yeteneğim çok yüksek çok iyi konuştum öyle ikna oldu.sürekli canımlı cicimli konuştum asla kızmadım.. kızınca savunmaya geçer çünkü insanlar.ahmet bey hastasına kötü gözle bakacak insan değil.eşimde çok seviyo artık.kendisi diyo gidelim diye.gidince alttan muayene olucağmı biliyo ama o bir doktor.yoldan gecen herhangi bir insan bakmıyo sonuçta.siz bilirsiniz artık

Ilk cocugumda hic batma olmamisti canim. Biraz aceleci davranip 2 gun once test yaptim negatifti.bugun aksam uzeri tekrar yapcam

Teşekkür ederim canim bilgilendirdigin icin.
Ikizi var demistin bide ???

Ilk cocugumda hic batma olmamisti canim. Biraz aceleci davranip 2 gun once test yaptim negatifti.bugun aksam uzeri tekrar yapcam

Canim gec döllenme olmus olabilir. Ins bu aksam yaptiginda cikar. Ama yinede yarin bi kan verip kesin sonucu öğren istersen..bizide haberdar et olurmu

Ewt canım mehmet erdem o da muayenehanelere karşılıklı.o da çok başarılı bi arkadaşımda o na gidiyordu çocuğu olmuyordu o da şimdi hamile

Ne guzel ya ins allah bizede nasip eder.
Allah razı olsun canim sendende paylastigin icin..

Son düzenleme:

Günaydın herkese,,

[TABLE="class: cms_table, width: 500"]
[TR]
[TD]hayye[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_oceanshine_

durumlarınız nasıl ? ses verin..
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Günaydın herkese,,

[TABLE="class: cms_table, width: 500"]
[TR]
[TD]hayye[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_oceanshine_

durumlarınız nasıl ? ses verin..
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Günaydın tarcin :) ay seni gorunce burnuma tarcin kokusu geliyo cooook severimm

günaydın canım :))

aş erdiriyor olabilir miyim :)

inşallah öyledirrrr

tarçın çok faydalıymış

Ayy insallah :)) hamile oldugumda seni her gordugumde bi koklar gelirim :)
Evet canim cok faydali ben 2 gunde bir kabuk tarcin kaynatir icerim hem kan sekerine hemde mideye cok iyi gwliyo

Folbiolü ben de kullanıyorum, içtiğim andan itibaren davul gibi şişiyorum.
Nasıl bir gaz anlatamam, dokunsalar patlayacak gibiyim.
Geçen gittiğimde doktora sordum evet yapar, normal dedi.
Çekeceğiz artık napalım...

Aynen canim bende zencefil ve limon kaynatirim ihlamurda eklerim yalniz ihlamuru kaynatmam sanada tavsiye ederim canim

biliyorum canım uzmanlar basbas bağırıyor kaynatmayın diye bizde kaynatmıyoruz kaynar suya atıyoruz Allah korusun esirgesin evlerden dışarı

zencefil nezle gripe çok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…