biliyorum canım uzmanlar basbas bağırıyor kaynatmayın diye bizde kaynatmıyoruz kaynar suya atıyoruz Allah korusun esirgesin evlerden dışarı
zencefil nezle gripe çok iyi geliyor
Inşaallah canim ya bi oglum var bide kizim olsa ne guzel olur:) tabi hersey Allah'tan
Arkadaslar konuyla belki alakasız ama inanın cok kötü bi durumdaydım cok canım acıyor dün gece esimle sudan sebeb yüzünden kavga ettik konu büyüdüde büyüdü esim şiddet uyguladı kollarımı ısırdı heryerim mosmor ağrıdan uyayamadim oda pişman oldu ama ilk kez yapmıyor bunu dün aksam hamilelik belirtileri bendede vardı heyecanla adet günümü beklerken esimin bana yaptıkları beni hayattan soğutu aileme anlatamam istemedikleri bi evlilik yaptım biz kendin ettin demelerinden korkuyorum cok yalnızım 9 aylık evliyiZ ama kavga kıyamet hiç eksik olmuyor cok bunaldım cok çaresizim((
Arkadaslar konuyla belki alakasız ama inanın cok kötü bi durumdaydım cok canım acıyor dün gece esimle sudan sebeb yüzünden kavga ettik konu büyüdüde büyüdü esim şiddet uyguladı kollarımı ısırdı heryerim mosmor ağrıdan uyayamadim oda pişman oldu ama ilk kez yapmıyor bunu dün aksam hamilelik belirtileri bendede vardı heyecanla adet günümü beklerken esimin bana yaptıkları beni hayattan soğutu aileme anlatamam istemedikleri bi evlilik yaptım biz kendin ettin demelerinden korkuyorum cok yalnızım 9 aylık evliyiZ ama kavga kıyamet hiç eksik olmuyor cok bunaldım cok çaresizim((
günaydın canım :))
aş erdiriyor olabilir miyim :)
inşallah öyledirrrr
tarçın çok faydalıymış
Ah canim benim ya bu nasil bi iskencedir!!!Ben 21 yaşındayım ailem küçüksün dedi benden büyük ablam vardı o evlenmeden olmaz dediler ama cok direndim verdiler basta bana kırgınlıklar ana gecti esimi cok seviyorlar şimdi kollarım mosmor görseniz iciniz acır daha oncede bi kez yaptı ama bu kadar kötü değildi heryerim ağrıyor
benimde yok daha bebiş 2.yılı bitirdik ama 3 aydır deniyoruz olmadı
ilk aylar pek üstüne düşmemiştik bu ay daha yogun calışcaz:18:
inşallah olur yaşımda 29 geçmi kaldık bilmıyom.
senin ne kadar oldu evlilik yaş kaç
Canim durumlar nasil sende bat gunun dimimutlu pazarlar arkadaşlar
2 gündür gelemedim.çok takılıp kafamı karıştırmak istemiyorum topiklerde.ama yine de bırakamıyorum işte
Canim durumlar nasil sende bat gunun dimi
Ben 21 yaşındayım ailem küçüksün dedi benden büyük ablam vardı o evlenmeden olmaz dediler ama cok direndim verdiler basta bana kırgınlıklar ana gecti esimi cok seviyorlar şimdi kollarım mosmor görseniz iciniz acır daha oncede bi kez yaptı ama bu kadar kötü değildi heryerim ağrıyor
Yeni evliyiZ 9 ay oldu 1 buçuk sene sevgili kaldık o zaman bana cok iyi davranıyordu bi dediğimi iki etmezdi şimdi bir canavara dondü 5 ay önce hamile kaldım yavrum tutunmadı bana karnımda öldü hamileykende cok kötü davrandı bana cok hirpaladi dün gecede hirpalarken dedim hamile olabilirim yapma diye ama hiç duymadı bile
Çaresizim boşansam ailem kabul etmez kayınpederim asla izin vermez daha 21 yaşındayım ne Yapicam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?