Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

biliyorum canım uzmanlar basbas bağırıyor kaynatmayın diye bizde kaynatmıyoruz kaynar suya atıyoruz Allah korusun esirgesin evlerden dışarı

zencefil nezle gripe çok iyi geliyor

Aynen canim nane limonuda kaynar suya kavanozun icine atiyorum cok faydali :)

Arkadaslar konuyla belki alakasız ama inanın cok kötü bi durumdaydım cok canım acıyor dün gece esimle sudan sebeb yüzünden kavga ettik konu büyüdüde büyüdü esim şiddet uyguladı kollarımı ısırdı heryerim mosmor ağrıdan uyayamadim oda pişman oldu ama ilk kez yapmıyor bunu dün aksam hamilelik belirtileri bendede vardı heyecanla adet günümü beklerken esimin bana yaptıkları beni hayattan soğutu aileme anlatamam istemedikleri bi evlilik yaptım biz kendin ettin demelerinden korkuyorum cok yalnızım 9 aylık evliyiZ ama kavga kıyamet hiç eksik olmuyor cok bunaldım cok çaresizim ((

Canım okuyunca kötü hissettim kendimi ne demek ısırdı ya =( Sonradan pişman olduysa ikna et onu bir hekimden yardım alın bu böyle olmaz Allah korusun başka şeylere ulaşabilir sonu daha 9 aylık evlisin baksana

Canim cok üzüldüm durumuna. Daha yeni evlisiniz esinin boyle bi hareketi gercekten kabul edilir cinsten degil. Ailen esini neden istememisti ?

mutlu pazarlar arkadaşlar

2 gündür gelemedim.çok takılıp kafamı karıştırmak istemiyorum topiklerde.ama yine de bırakamıyorum işte

Ben 21 yaşındayım ailem küçüksün dedi benden büyük ablam vardı o evlenmeden olmaz dediler ama cok direndim verdiler basta bana kırgınlıklar ana gecti esimi cok seviyorlar şimdi kollarım mosmor görseniz iciniz acır daha oncede bi kez yaptı ama bu kadar kötü değildi heryerim ağrıyor

Ah canim benim ya bu nasil bi iskencedir!!!
Bi psikologa gitmeye ikna etsen esini birlikte cift terapisine gidin allah korusun bunu yapan yarin obur gun neler yapmaz

Biz daha 9 aylik evliyiz 23 yaşindayim bakalim hayirlisi artik Allahim insallah tez zamanda kucagimizi doldurur cnm :)

Canim durumlar nasil sende bat gunun dimi

dündü bat günüm.ağrım çok ama daha gelen giden yok.göğüslerim felaket acıyor.ağlayacağım ağrısından.bu ay bu iğneler benim feleğimi şaşırttı yaa.2.aşılamayı bu ay düşünmüyorum.doğal yolla denemeyi düşünüyorum

Ayy inanmıyrum canm ya nasıl yapabilir bunu...kusura bakma ama böyle insanlara söylenecek çok şey var aslında...allah eşini ıslah etsin..kaç yıllık ewlisin.severek ewlendinz demi

Yeni evliyiZ 9 ay oldu 1 buçuk sene sevgili kaldık o zaman bana cok iyi davranıyordu bi dediğimi iki etmezdi şimdi bir canavara dondü 5 ay önce hamile kaldım yavrum tutunmadı bana karnımda öldü hamileykende cok kötü davrandı bana cok hirpaladi dün gecede hirpalarken dedim hamile olabilirim yapma diye ama hiç duymadı bile

İnan çok fena üzüldüm şu anlaytıklarına. Ben 18 aylık evliyim daha bir kere elini kaldırmış değil maaşallah.benimde ablam vardı bende beklemek zorunda kaldım.allaha bol bol dua et canm

yaşadıkların inanılmaz.kadına şiddete örnek işte.allah yardımcın olsun.ama bence o hasta ruhlu insanın yanında olmamalısın

ben de çok üzgünüm. pişman oldum demiş ama bana tekrar eder gibi geldi
çocuğunuz yok madem, lütfen bin kez daha düşün.
sana bir abla olarak tavsiyem 1 kez yapan 1 daha yapar.
seni hak etmeyenin yanında durma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…