Çaresizim boşansam ailem kabul etmez kayınpederim asla izin vermez daha 21 yaşındayım ne Yapicam bilmiyorum
Zaten ilk yapmıyor ki daha oncede yaptı bu kadar kotu degildi şimdi kollarımı kaldıramıyorum ağrıdan soz verdi bi daha yapmam dedi ama artık ona güvenmiyorum
Yarın regl günüm kızlar çok heyecanlıyım inşallah gelmez pisss kırmızılar :18::18::18:
selam ya bu rahim filmi çok can acıtıyor dedi doktorumhayırlısı olsun
canım test yapmıcak mısın?
Yok yapmıcam kuzum eğer gecikirsem birkaç gün ondan sonra yaparım.
ne kadannn sabırlısınızzzzz :))
her sey gönlünce olsun canım. ama sonuç %90 bellidir, biliyorsun değil mi?
dündü bat günüm.ağrım çok ama daha gelen giden yok.göğüslerim felaket acıyor.ağlayacağım ağrısından.bu ay bu iğneler benim feleğimi şaşırttı yaa.2.aşılamayı bu ay düşünmüyorum.doğal yolla denemeyi düşünüyorum
Kız sabırdan değil de korkuyorum cesaretim yok
nasıl bellidir anlamadım canım ?
eger pozitifse adetten 1 gun önce çıkar diye duşundum canım. neden korkuyorsun ki? 1 kızın var maşallah, korkacak bir sey yok
Acele etmek istemedim canım ne biliyim, tabi haklısın Allahıma şükürler olsun ki prensesim var, a?ma bir kardeşi olmasını beraber büyümelerini istiyorum, pepeyi izlerken bebeyi görüyo kadiş kaaadiş tutturuyoBabası da istiyo umutlandı hayırlısı bakalım :114:
bu ilk deneme mi?
cok güzel olur tabi kardeş, hem de yakın yaş
hayırlı zamanda gelirler insallah
İnşallah canım yaa, aslında reglden sonra kaza oldu eşim de dedi nasılsa kaza oldu bikaç defa serbest bırakalım belki bebiş gelir dedi dayanamadım bende
çok iyi yapmışsınız, bebiş sizi çağırmış annesi
Oy yerim ben onu kadis gelir insallah prenseseAcele etmek istemedim canım ne biliyim, tabi haklısın Allahıma şükürler olsun ki prensesim var, ama bir kardeşi olmasını beraber büyümelerini istiyorum, pepeyi izlerken bebeyi görüyo kadiş kaaadiş tutturuyoBabası da istiyo umutlandı hayırlısı bakalım :114:
Oy yerim ben onu kadis gelir insallah prensese
Hahaha ye valla teyzesii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?