Yer prensesi teyzesi yerrr
Annesi koocaman op onun guzel yanaklarindan
Kizzlarr testi yaptim çok zor secilebilen iyice yakindan bakinca görülebilen 2. Çizgi var anlamadim ya 24 ünde adet olmam lazimdi eger hamilelik olsaydi belirgin cikmazmiydi
Kizzlarr testi yaptim çok zor secilebilen iyice yakindan bakinca görülebilen 2. Çizgi var anlamadim ya 24 ünde adet olmam lazimdi eger hamilelik olsaydi belirgin cikmazmiydi
Canım geç döllenme olduysa silik çıkması çok normall ayy çok heycanlandımmm
Bana da kedin var onun adini kullanmissin gibi geldi
dündü bat günüm.ağrım çok ama daha gelen giden yok.göğüslerim felaket acıyor.ağlayacağım ağrısından.bu ay bu iğneler benim feleğimi şaşırttı yaa.2.aşılamayı bu ay düşünmüyorum.doğal yolla denemeyi düşünüyorum
Arkadaslar konuyla belki alakasız ama inanın cok kötü bi durumdaydım cok canım acıyor dün gece esimle sudan sebeb yüzünden kavga ettik konu büyüdüde büyüdü esim şiddet uyguladı kollarımı ısırdı heryerim mosmor ağrıdan uyayamadim oda pişman oldu ama ilk kez yapmıyor bunu dün aksam hamilelik belirtileri bendede vardı heyecanla adet günümü beklerken esimin bana yaptıkları beni hayattan soğutu aileme anlatamam istemedikleri bi evlilik yaptım biz kendin ettin demelerinden korkuyorum cok yalnızım 9 aylık evliyiZ ama kavga kıyamet hiç eksik olmuyor cok bunaldım cok çaresizim((
ay cnm cok sevındım dualarım senınle ıns bebıs vardır rabbım ısteyen herkeze nasıp etsın sılık cızgıye gelınce bı kac gun gecsın tekrar yap testı yada kan testı yaptır bende acemıyım pek bılgım yok benımde bat 31 ocak dualarınızı esırgemeyın hamiş arkadslar
Oglumda 1 gün geçince yapmistim belirgindi canim çok zor görünüyo önce yok dedim sonra çok silik çizgi yi gördük eşimle
nasılsınız kızlar
ben kendimi hiç iyi hissetmiyorumsabahtan beri bulantı bulantı.. eşimle dışarı çıktık biraz hele arabada daha da fena oldum
bir de şimdi öyle bir uyku bastırdı kiii
nasılsınız kızlar
ben kendimi hiç iyi hissetmiyorumsabahtan beri bulantı bulantı.. eşimle dışarı çıktık biraz hele arabada daha da fena oldum
bir de şimdi öyle bir uyku bastırdı kiii
ah canım yaaaa geçen yazmıştım okudun mu bilmiyorum 7. haftam başladıgında başlamıştı mide bulantım demiştim. sende 7. haftadasın görüyorum ki bu süreç böyle gececek demek ki yatar pozisyonda kalmak iyi gelecektir kokulardan uzak dur başkası yemek pişirsin önüne getirsin başka çaresi yok malesef canım
ay kıyamaaam yaa arabaya binme balım ben ilk gebeliğimde hiç bulantı yaşamadım lakin ne zaman arabaya binsem kusardım. Araba beni bile kötü ederdiUykun geldiğinde de yat hemen direnme dinlenmek istiyor fasulyen
kızlar biliyosunuz cuma akşamı ben çizgi görmüştüm ama saatler sonra..
hcgm 0.1 çıktı aynı gün.
bugünkü yaptığım ve 10-15 dkda çıkan sonuç:
eğer çizgi görüyorsanız bence laborant beni sallamış ve kafasına göre rakam yazmış
bu testler 20den yukarıyı ölçüyor çünkü. neyse ben günümü beklemeye devam edeyim
hcgm 0.1 çıktı aynı gün.
eğer çizgi görüyorsanız bence laborant beni sallamış ve kafasına göre rakam yazmış
bu testler 20den yukarıyı ölçüyor çünkü. neyse ben günümü beklemeye devam edeyim
hcgm 0.1 çıktı aynı gün.
İnşallah canim rabbim tüm isteyenlere versin sali sabahi tekrar yapcam test
hcgm 0.1 çıktı aynı gün.
yarım saat geçti ve artık çok çok net. testim kalmadı kızlar. günümü bekleyip tahlil yaptrayım.
gerçi hangisine güvenilir onu da bilemiyorum. eğer bu test doğruysa size kesin söylüyorum o laborant bakmaya üşenmiş ve 0.1 yazmış. yani kime güveneceğimizi bilemez olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?