Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Sayfayi hizli gecerken bile gözüme carpti 2. Cizgin bence baya bellii. Pamugun yolda bence :)

adet tarıhın gecmişmiydi yoksa tarıhten oncenı yaptın testi

Son düzenleme:
benim de 5 gün var. bat 31. ama henüz erken canım. üzülmeyeceksen yap. çıkmazsa erken dersin

evt ya basıma oyle bısey geldı adetım tam 10 gun gectı test yaptım negatıftı arkadaslar gostermez belkı dedıler kantestı yap dedıler gene negatıftı bıraz psıkolojık olarak etkılenmıstım

Son düzenleme:
neyse kızlar karar değiştirdim. hastane aciliydi orası, kadın doğum merkezinin laboratuarına gideyim sabah. kızıminkine gittiğim yere. sonuç öğleden sonra çıkar herhalde, bildiririm size canlar

Ayyyy canım çok net gördüm bizide haberdar et inşallahhh pozitif olurrr

Bayanlar kürtaj olupta sonradında hemen hamile kalan varmı....

Soruna hayr diye cevap vercem ama hemen hamile olmak isteyen var mi desen cevap evet olacakti yaklasik 20 gun once düştü bebegim 14. Haftalikti..ilk adetten sonra hemen korunmayi birakcam..cok yerde okudum 3 ay diyo ama bi prof yazmis makalesinde rahim duzelmeden zaten bebek tutunsmaz o yuzden beklemek gereksiz diye cok mantikli geldi...ins biraz da dikkatle bi sorun olacagini sanmiyorum

Bende gebelik istyrum ama bugün 38. Gün ve hiç kesintisiz kahve kırmızı diyah lekeler olmaya devam edyo.korkuyorum dktor a gideceğim artık.snin kanaman bittimi

ben de eylülkde düşük sonucu kürtaj oldum...korunmadım..hamile de kalamadım hala.çünkü rahim hazır olunca zaten çocuk ta oluyo yani.korunmak gereksiz geliyo bana

neyse kızlar karar değiştirdim. hastane aciliydi orası, kadın doğum merkezinin laboratuarına gideyim sabah. kızıminkine gittiğim yere. sonuç öğleden sonra çıkar herhalde, bildiririm size canlar
Canım ben ilk testimi gratisten almıştım. O çok hassas bi test. Hemen çıkardı. Sonrakinde daha soluk çıktı çizgi. Ama varmış bak:)
Ben senin bu testinde bile silik çizgi görüyorum. Bence hamilesin sen:)

Bana da hamile gibi geldi inşallah kardeş geliyodur bebişine yaaa

Canim gratiste gebelik testi mi var :) markasi bide fiyati nedir :)

Bana da hamile gibi geldi inşallah kardeş geliyodur bebişine yaaa
İnşallah:)

Canim gratiste gebelik testi mi var :) markasi bide fiyati nedir :)
Üstünde 5 minutes yazıyordu canım. Bu markası mıdır yoksa beş dakikada çıkar anlamına mı gelir bilmiyorum ama zaten tek bi marka var gratiste. 7 buçuğa almıştım ben:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…