Sayfayi hizli gecerken bile gözüme carpti 2. Cizgin bence baya bellii. Pamugun yolda bence :)kızlar biliyosunuz cuma akşamı ben çizgi görmüştüm ama saatler sonra..
hcgm 0.1 çıktı aynı gün.
bugünkü yaptığım ve 10-15 dkda çıkan sonuç:
eğer çizgi görüyorsanız bence laborant beni sallamış ve kafasına göre rakam yazmış
bu testler 20den yukarıyı ölçüyor çünkü. neyse ben günümü beklemeye devam edeyim
yarım saat geçti ve artık çok çok net. testim kalmadı kızlar. günümü bekleyip tahlil yaptrayım.
gerçi hangisine güvenilir onu da bilemiyorum. eğer bu test doğruysa size kesin söylüyorum o laborant bakmaya üşenmiş ve 0.1 yazmış. yani kime güveneceğimizi bilemez olduk
adet tarıhın gecmişmiydi yoksa tarıhten oncenı yaptın testi
neyse kızlar karar değiştirdim. hastane aciliydi orası, kadın doğum merkezinin laboratuarına gideyim sabah. kızıminkine gittiğim yere. sonuç öğleden sonra çıkar herhalde, bildiririm size canlar[/QUOTE
güzel haberlerini bekliyoruz cumadan yarına 3 gün geçmiş olacak artık değer yükselmiştir
geçmedi canım ama kana gitmeden önce de pozitifti
ya ben de yapmak ıstıyorum test ama daha 5 gun adetıme sabredemıyorum
benim de 5 gün var. bat 31. ama henüz erken canım. üzülmeyeceksen yap. çıkmazsa erken dersin
neyse kızlar karar değiştirdim. hastane aciliydi orası, kadın doğum merkezinin laboratuarına gideyim sabah. kızıminkine gittiğim yere. sonuç öğleden sonra çıkar herhalde, bildiririm size canlar
Bayanlar kürtaj olupta sonradında hemen hamile kalan varmı....
Soruna hayr diye cevap vercem ama hemen hamile olmak isteyen var mi desen cevap evet olacakti yaklasik 20 gun once düştü bebegim 14. Haftalikti..ilk adetten sonra hemen korunmayi birakcam..cok yerde okudum 3 ay diyo ama bi prof yazmis makalesinde rahim duzelmeden zaten bebek tutunsmaz o yuzden beklemek gereksiz diye cok mantikli geldi...ins biraz da dikkatle bi sorun olacagini sanmiyorum
Soruna hayr diye cevap vercem ama hemen hamile olmak isteyen var mi desen cevap evet olacakti yaklasik 20 gun once düştü bebegim 14. Haftalikti..ilk adetten sonra hemen korunmayi birakcam..cok yerde okudum 3 ay diyo ama bi prof yazmis makalesinde rahim duzelmeden zaten bebek tutunsmaz o yuzden beklemek gereksiz diye cok mantikli geldi...ins biraz da dikkatle bi sorun olacagini sanmiyorum
Yarın regl günüm kızlar çok heyecanlıyım inşallah gelmez pisss kırmızılar :18::18::18:
ay inşallah gelmez canımm :109:
Canım ben ilk testimi gratisten almıştım. O çok hassas bi test. Hemen çıkardı. Sonrakinde daha soluk çıktı çizgi. Ama varmış bak:)neyse kızlar karar değiştirdim. hastane aciliydi orası, kadın doğum merkezinin laboratuarına gideyim sabah. kızıminkine gittiğim yere. sonuç öğleden sonra çıkar herhalde, bildiririm size canlar
Canım ben ilk testimi gratisten almıştım. O çok hassas bi test. Hemen çıkardı. Sonrakinde daha soluk çıktı çizgi. Ama varmış bak:)
Ben senin bu testinde bile silik çizgi görüyorum. Bence hamilesin sen:)
Canım ben ilk testimi gratisten almıştım. O çok hassas bi test. Hemen çıkardı. Sonrakinde daha soluk çıktı çizgi. Ama varmış bak:)
Ben senin bu testinde bile silik çizgi görüyorum. Bence hamilesin sen:)
İnşallah:)Bana da hamile gibi geldi inşallah kardeş geliyodur bebişine yaaa
Üstünde 5 minutes yazıyordu canım. Bu markası mıdır yoksa beş dakikada çıkar anlamına mı gelir bilmiyorum ama zaten tek bi marka var gratiste. 7 buçuğa almıştım ben:)Canim gratiste gebelik testi mi var :) markasi bide fiyati nedir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?