Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

herkeze merhabalar benimde 2mayısta 2yasında olcak bir oglusum var
2.bebek calısmasına basladık
gecen ay cok calısmamıstım sadece cünkü burun kemigi egiligi ameliyatı falan oldum yumurtlama günüm gecti sayılır
ama basıma ilk defa hep okurdum konularda testin pozitif cıkması ve regl olma diye
batım 7ocaktı ben 3ocakta test yaptım yani 4gün kala testim pozitif cıktı sevindim sasırdım ama kana gitmedim
hemen ertesi günü 4ocakta yine test yaptım bukez ilkinden daha silikti hayalet gibi bana göre negatifle eşitti
dedim bu testte bir bozukluk var nitekim öle oldu ertesi günü yani 5ocakta regl oldum
hatta bir topikte yazmıstım unuttum nerde yazdıgımı bu ayda korunmadık
inş bukez pozitifi görürüm oglusuma kardes gelir
rabbim herkeze bu duyguyu nasip eylesin
kimsenin kollarını boş bırakmasın
ve en önemlisi saglıklı hayırlı evlat nasip eylesin inş aminnnn

benide yazarsanız sevinirim
sat:5ocak
bat:2subat

Allah gönlüne göre versin inşallah çocugunu da sana bağışlasın

Çok şükür bi oğlun varmış:) Allah ikincisini de nasip etsin inşallah..

İyidir canım sende durumlar nasıl? :)
Ben de burada progestan diye bi ilaç gördüm. Doktorlar hamilelere verebiliyormuş. Sadece düşük tehlikesi olanlara mı veriyorlar acaba?

iyi canım Allaha şükür.. bütün gün çok midem bulanmıştı da azcık uyuyunca geçti evet öyle duydum ben düşük tehlikesi olanlara sanırım..

Gunaydin uykucuu anne :)))

sağol canım nasılsın

Kızlar doktrum mail attı bitmeyen lekelerimin rahim içi iltihabı yüzünden olabilexeğini söyledi.çarşamba günü gidicem inş.....doktor yolu göründü bana...

Bende gebelik istyrum ama bugün 38. Gün ve hiç kesintisiz kahve kırmızı diyah lekeler olmaya devam edyo.korkuyorum dktor a gideceğim artık.snin kanaman bittimi

Hayr canm ben bebegimi kanamayla kenfiliginden evde düşürdüm sonra kalani temizlediler.. 8 gun kadar kanama ve lekelenmeler devam etti sonra bitti..simdide hormon ilaci verdi dr tekrar adet olmasi icin..seninki biraz uzun olmus bi sor dr a bide canm aslan percemi ic mutlaka bana cok iyi geldi

Allah gönlüne göre versin inşallah çocugunu da sana bağışlasın

amin canım senide bebişine kavustursun kollarına saglıkla almanı nasip eylesin inş amin
sizi takipteyim bayadır yazıyım dedim artık
buarada oglu olan tek benmiyim ???
kızları olanlar varmıs cok güzel bişeydir kız cocuguda ablamın bir kızı var cok güzel süslü süslü
rabbim banada saglıklı ve hayırlı bir kız cocugu nasip eyler inş

iyi canım Allaha şükür.. bütün gün çok midem bulanmıştı da azcık uyuyunca geçti evet öyle duydum ben düşük tehlikesi olanlara sanırım..
Bütün gün mü. Allah yardımcın olsun canım.. Benim bulantım olmadı hiç. 6. haftada başlarmış. Bakıcam artık:)

Kizlar ya BAT a 7 gun var meraktan catlicam artikgerci be goguslerimde agri ne sisme var sadece akintim ve kasiklaimda daha dogrusu karin altinda sanci var bide bacaklarim agriyo artik gecse su gunler de ogrensem ya

sağol canım nasılsın
Iyiyim canim tv izliyorum bi taraftanda sizleri takip ediyorum. Bugun miden bulanmis üzüldüm zencefil hamilelikte mide bulantisina cok iyi geliyomus bi dene istersen

ben de eylülkde düşük sonucu kürtaj oldum...korunmadım..hamile de kalamadım hala.çünkü rahim hazır olunca zaten çocuk ta oluyo yani.korunmak gereksiz geliyo bana

Bende oyle düşünüyorum canm ins en kisa zamanda olur..düşük sonrasi testlerini yaptirdin mi? Bu cok onemli bi sorun var mi baktirmak gerek..bu arada rahmin hazirlanmasi icin cesitli bitkisek oneriler var dene bence canm

Çok şükür bi oğlun varmış:) Allah ikincisini de nasip etsin inşallah..

aynen amin canım bir oglum var sizede nasip eylesin inş rabbim amin
bende evlendim 3ay korundum sonra aman ne korunucam zaten evde oturuyorum
bir bebişim olsun beraber büyüyelim dedim
6ay denedim sonunda 9.ayda hamileydim
bukadar zaman bile bana cok uzun geldi senelerce bekleyenlere evlat askıyla yananlara yardım et rabbim ne zordur
kısacası ben cok stres yaptım
ve artık görev gibi fanfirifinfon yapmaktan bıktım kafama göre takılcam dedigim ay oldu bebegim
sende hamilesin dimi rabbim kucagına almayı saglıklı ve hayırlı evlat olmasını nasip eylesin inş

Son düzenleme:
benimki temizlikten sonra hafif pembe kanamayla başladı canım ama tsh değerim de yüksekti.neden düşük yaptığım belli değil. doktorum çabuk hamile kalayım diye propgestan kullandırıyor.folik asit alıyorum işte...korunmuyorum...bu aralar hamile kalmam lazım.çünkü ancak iznimi kullanabilirim. eşime keçi boynu<zu pekmezi içiriyorum ben de soğan kürünü deniyorum işte. sol yumurtalıkta kist vardı o gitmiş..elimden geleni yapıyorum...gerisi Rabbime kalmış..senin sorunun yoktur inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…