herkeze merhabalar benimde 2mayısta 2yasında olcak bir oglusum var
2.bebek calısmasına basladık
gecen ay cok calısmamıstım sadece cünkü burun kemigi egiligi ameliyatı falan oldum yumurtlama günüm gecti sayılır
ama basıma ilk defa hep okurdum konularda testin pozitif cıkması ve regl olma diye
batım 7ocaktı ben 3ocakta test yaptım yani 4gün kala testim pozitif cıktı sevindim sasırdım ama kana gitmedim
hemen ertesi günü 4ocakta yine test yaptım bukez ilkinden daha silikti hayalet gibi bana göre negatifle eşitti
dedim bu testte bir bozukluk var nitekim öle oldu ertesi günü yani 5ocakta regl oldum
hatta bir topikte yazmıstım unuttum nerde yazdıgımı bu ayda korunmadık
inş bukez pozitifi görürüm oglusuma kardes gelir
rabbim herkeze bu duyguyu nasip eylesin
kimsenin kollarını boş bırakmasın
ve en önemlisi saglıklı hayırlı evlat nasip eylesin inş aminnnn
benide yazarsanız sevinirim
sat:5ocak
bat:2subat
uykudan uyandım çok sersemim
naber kızlar
naber kızlar
Çok şükür bi oğlun varmış:) Allah ikincisini de nasip etsin inşallah..herkeze merhabalar benimde 2mayısta 2yasında olcak bir oglusum var
2.bebek calısmasına basladık
gecen ay cok calısmamıstım sadece cünkü burun kemigi egiligi ameliyatı falan oldum yumurtlama günüm gecti sayılır
ama basıma ilk defa hep okurdum konularda testin pozitif cıkması ve regl olma diye
batım 7ocaktı ben 3ocakta test yaptım yani 4gün kala testim pozitif cıktı sevindim sasırdım ama kana gitmedim
hemen ertesi günü 4ocakta yine test yaptım bukez ilkinden daha silikti hayalet gibi bana göre negatifle eşitti
dedim bu testte bir bozukluk var nitekim öle oldu ertesi günü yani 5ocakta regl oldum
hatta bir topikte yazmıstım unuttum nerde yazdıgımı bu ayda korunmadık
inş bukez pozitifi görürüm oglusuma kardes gelir
rabbim herkeze bu duyguyu nasip eylesin
kimsenin kollarını boş bırakmasın
ve en önemlisi saglıklı hayırlı evlat nasip eylesin inş aminnnn
benide yazarsanız sevinirim
sat:5ocak
bat:2subat
İyidir canım sende durumlar nasıl? :)
Ben de burada progestan diye bi ilaç gördüm. Doktorlar hamilelere verebiliyormuş. Sadece düşük tehlikesi olanlara mı veriyorlar acaba?
Gunaydin uykucuu anne :)))
Bende gebelik istyrum ama bugün 38. Gün ve hiç kesintisiz kahve kırmızı diyah lekeler olmaya devam edyo.korkuyorum dktor a gideceğim artık.snin kanaman bittimi
Allah gönlüne göre versin inşallahçocugunu da sana bağışlasın
naber kızlar
İyidir canım sende durumlar nasıl? :)
Ben de burada progestan diye bi ilaç gördüm. Doktorlar hamilelere verebiliyormuş. Sadece düşük tehlikesi olanlara mı veriyorlar acaba?
Kızlar doktrum mail attı bitmeyen lekelerimin rahim içi iltihabı yüzünden olabilexeğini söyledi.çarşamba günü gidicem inş.....doktor yolu göründü bana...
Bütün gün mü. Allah yardımcın olsun canım.. Benim bulantım olmadı hiç. 6. haftada başlarmış. Bakıcam artık:)iyi canım Allaha şükür.. bütün gün çok midem bulanmıştı da azcık uyuyunca geçtievet öyle duydum ben düşük tehlikesi olanlara sanırım..
Iyiyim canim tv izliyorum bi taraftanda sizleri takip ediyorum. Bugun miden bulanmis üzüldüm zencefil hamilelikte mide bulantisina cok iyi geliyomus bi dene isterseniyi canım Allaha şükür.. bütün gün çok midem bulanmıştı da azcık uyuyunca geçtievet öyle duydum ben düşük tehlikesi olanlara sanırım..
sağol canımnasılsın
ben de eylülkde düşük sonucu kürtaj oldum...korunmadım..hamile de kalamadım hala.çünkü rahim hazır olunca zaten çocuk ta oluyo yani.korunmak gereksiz geliyo bana
Canım benim hamileliğimde tehlikem yoktu ama bana da verdi doktor biraz pimpirikliydim ben
Çok şükür bi oğlun varmış:) Allah ikincisini de nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?