amin canım senide bebişine kavustursun kollarına saglıkla almanı nasip eylesin inş amin
sizi takipteyim bayadır yazıyım dedim artık
buarada oglu olan tek benmiyim ???
kızları olanlar varmıs cok güzel bişeydir kız cocuguda ablamın bir kızı var cok güzel süslü süslü
rabbim banada saglıklı ve hayırlı bir kız cocugu nasip eyler inş
dinlendirdin mi fasulyeni
Bütün gün mü. Allah yardımcın olsun canım.. Benim bulantım olmadı hiç. 6. haftada başlarmış. Bakıcam artık:)
Kizlar ya BAT a 7 gun var meraktan catlicam artikgerci be goguslerimde agri ne sisme var sadece akintim ve kasiklaimda daha dogrusu karin altinda sanci var bide bacaklarim agriyo artik gecse su gunler de ogrensem ya
Iyiyim canim tv izliyorum bi taraftanda sizleri takip ediyorum. Bugun miden bulanmis üzüldüm zencefil hamilelikte mide bulantisina cok iyi geliyomus bi dene istersen
Kızlar nasılsınızzz
aynen amin canım bir oglum var sizede nasip eylesin inş rabbim amin
bende evlendim 3ay korundum sonra aman ne korunucam zaten evde oturuyorum
bir bebişim olsun beraber büyüyelim dedim
6ay denedim sonunda 9.ayda hamileydim
bukadar zaman bile bana cok uzun geldi senelerce bekleyenlere evlat askıyla yananlara yardım et rabbim ne zordur
kısacası ben cok stres yaptım
ve artık görev gibi fanfirifinfon yapmaktan bıktım kafama göre takılcam dedigim ay oldu bebegim
sende hamilesin dimi rabbim kucagına almayı saglıklı ve hayırlı evlat olmasını nasip eylesin inş
selam kizlar nasilsiniz? yok mu yaaa guzel hbrler¿
evet bütün gün :26: hele arabaya binince daha kötü oldumbenim de olmuyordu pek de başlıyor işte arrtık.. umarım senin hiç olmaz
inşallah güzel haberler gelir
ben de yetenek sizsinizi izliyorumevet canım.. kök zencefil iyi gelirmiş de almadık bugün.. nerde bulurum onu da bilmiyorum :/ normal sebze gibi markette satılır mı ki :44:
iyiyiz sen
ama gelsin artik yeni hbrler sevinelim yine yaw;-)a.selam avatar arkadaşımiyiyiz sen nasılsın.. malesef yeni hamiş haberimiz yok
ayrıca beyaznane ve yakamoz arkadaşlarımızın da sesi çıkmıyor hiç nerdeler yaa:26:
evet bütün gün :26: hele arabaya binince daha kötü oldumbenim de olmuyordu pek de başlıyor işte arrtık.. umarım senin hiç olmaz
Sağol canm allah razı olsunAllah biran önce şifanı versin canım :26:
Hayr canm ben bebegimi kanamayla kenfiliginden evde düşürdüm sonra kalani temizlediler.. 8 gun kadar kanama ve lekelenmeler devam etti sonra bitti..simdide hormon ilaci verdi dr tekrar adet olmasi icin..seninki biraz uzun olmus bi sor dr a bide canm aslan percemi ic mutlaka bana cok iyi geldi
Benim batdaşlarım nerede nasıllar acaba =)
ama gelsin artik yeni hbrler sevinelim yine yaw;-)
iyiyim ben de esim grip oldu cok kotu, onunla ilgilendim bikac gundur. simdo daha iyi. oyle iste:)
Benim kuaförümün başından sonuna olmadı. Bazılarında olmuyor işte şanslı oluyorlar. Ama olsun biraz sabredicen annesi:)))
Zaten sonuna kadar böyle gidecek değil. 3 aydan sonra biter herhalde:)
bence de
geçmiş olsun canım.. grip yaygın vaziyette ben de gribim.. 1 saattir 10 kere hapşurdum nerdeyseilaç da alınmıyor işin kötüsü.. bekliyorum öyle işte geçsin diye :/
evet canım onlar şanslı olanlar umarım sen de şanslısındırsabrediyorum napayım yapacak birşey yok bitmese de çekeceğim canım, kök zencefil kaynatıp içince iyi geliyormuş, ondan bulup alacağım :))
canım seninde 2 subat sanırım :26:
bende 2subat buralarda yeniyim merhabalarrrr
gecmis olsun canim benim. hamilelikte daha zor tabi ilac yok. Allah sifa versin bian once arkadasim. bebisinle saglikli olarak birbirinize kavusursunuz ins.
amin inşallah darısı hepinizin başına
Merhaba canımm evet yeni batdaşım nasılsın
bence de
geçmiş olsun canım.. grip yaygın vaziyette ben de gribim.. 1 saattir 10 kere hapşurdum nerdeyseilaç da alınmıyor işin kötüsü.. bekliyorum öyle işte geçsin diye :/
evet canım onlar şanslı olanlar umarım sen de şanslısındırsabrediyorum napayım yapacak birşey yok bitmese de çekeceğim canım, kök zencefil kaynatıp içince iyi geliyormuş, ondan bulup alacağım :))
İnşallah canım..
Onu ibrahim saraçoğlundan duymuştum geçen gün:)
Çok iddialıydı demek ki gerçekten işe yarıyor:) Ondan al sen canım:)
benimki temizlikten sonra hafif pembe kanamayla başladı canım ama tsh değerim de yüksekti.neden düşük yaptığım belli değil. doktorum çabuk hamile kalayım diye propgestan kullandırıyor.folik asit alıyorum işte...korunmuyorum...bu aralar hamile kalmam lazım.çünkü ancak iznimi kullanabilirim. eşime keçi boynu<zu pekmezi içiriyorum ben de soğan kürünü deniyorum işte. sol yumurtalıkta kist vardı o gitmiş..elimden geleni yapıyorum...gerisi Rabbime kalmış..senin sorunun yoktur inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?