Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

ayy amin inşallah çok sağol bi arkadaş daha vardı sanki oğlu olan ama tam hatırlayamadım sanki :26: Allah hepimizin gönlüne göre versin

dinlendirdin mi fasulyeni

dinlendirdim canım bulantım da kesildi biraz uyuyunca

Bütün gün mü. Allah yardımcın olsun canım.. Benim bulantım olmadı hiç. 6. haftada başlarmış. Bakıcam artık:)

evet bütün gün :26: hele arabaya binince daha kötü oldum benim de olmuyordu pek de başlıyor işte arrtık.. umarım senin hiç olmaz

Kizlar ya BAT a 7 gun var meraktan catlicam artikgerci be goguslerimde agri ne sisme var sadece akintim ve kasiklaimda daha dogrusu karin altinda sanci var bide bacaklarim agriyo artik gecse su gunler de ogrensem ya

inşallah güzel haberler gelir

Iyiyim canim tv izliyorum bi taraftanda sizleri takip ediyorum. Bugun miden bulanmis üzüldüm zencefil hamilelikte mide bulantisina cok iyi geliyomus bi dene istersen

ben de yetenek sizsinizi izliyorum evet canım.. kök zencefil iyi gelirmiş de almadık bugün.. nerde bulurum onu da bilmiyorum :/ normal sebze gibi markette satılır mı ki :44:

Kızlar nasılsınızzz

iyiyiz sen

Amin. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Kafan rahat olunca oluyor demek ki:)
Ev hanımı olsaydım ben de evlendikten sonra hemen yapardım:) Ama çalışınca böyle bir yıl bekledim. Zaten zor bekledim. Bende anne olma isteği doğuştan var. Allahım sonuna kadar getirsin inşallah...

selam kizlar nasilsiniz? yok mu yaaa guzel hbrler¿

a.selam avatar arkadaşım iyiyiz sen nasılsın.. malesef yeni hamiş haberimiz yok
ayrıca beyaznane ve yakamoz arkadaşlarımızın da sesi çıkmıyor hiç nerdeler yaa:26:

İyim güneşi beklerkeni izliyorum

a.selam avatar arkadaşım iyiyiz sen nasılsın.. malesef yeni hamiş haberimiz yok
ayrıca beyaznane ve yakamoz arkadaşlarımızın da sesi çıkmıyor hiç nerdeler yaa:26:
ama gelsin artik yeni hbrler sevinelim yine yaw;-)
iyiyim ben de esim grip oldu cok kotu, onunla ilgilendim bikac gundur. simdo daha iyi. oyle iste:)

evet bütün gün :26: hele arabaya binince daha kötü oldum benim de olmuyordu pek de başlıyor işte arrtık.. umarım senin hiç olmaz

Benim kuaförümün başından sonuna olmadı. Bazılarında olmuyor işte şanslı oluyorlar. Ama olsun biraz sabredicen annesi:)))
Zaten sonuna kadar böyle gidecek değil. 3 aydan sonra biter herhalde:)

Allah biran önce şifanı versin canım :26:
Sağol canm allah razı olsun

Ewt canm sordum çarşamba gideceüim muayeneye inş....rabbim dermansız dert vermesin

ama gelsin artik yeni hbrler sevinelim yine yaw;-)
iyiyim ben de esim grip oldu cok kotu, onunla ilgilendim bikac gundur. simdo daha iyi. oyle iste:)

bence de
geçmiş olsun canım.. grip yaygın vaziyette ben de gribim.. 1 saattir 10 kere hapşurdum nerdeyse ilaç da alınmıyor işin kötüsü.. bekliyorum öyle işte geçsin diye :/

Benim kuaförümün başından sonuna olmadı. Bazılarında olmuyor işte şanslı oluyorlar. Ama olsun biraz sabredicen annesi:)))
Zaten sonuna kadar böyle gidecek değil. 3 aydan sonra biter herhalde:)

evet canım onlar şanslı olanlar umarım sen de şanslısındır sabrediyorum napayım yapacak birşey yok bitmese de çekeceğim canım, kök zencefil kaynatıp içince iyi geliyormuş, ondan bulup alacağım :))

gecmis olsun canim benim. hamilelikte daha zor tabi ilac yok. Allah sifa versin bian once arkadasim. bebisinle saglikli olarak birbirinize kavusursunuz ins.

Merhaba canımm evet yeni batdaşım nasılsın

iyiyim cok sükür canım
ben ilk gebeligimdede uyku ve idrara cıkma ve gögsülerde hafif kararma harici belirti yasamadım
şimdi belirtiyede takmak istemiyorum cünkü her gebelik aynı olmaz demişti ablam ve cevremdekiler bilemiyorum oyuzden sende degişiklik varmı canım neler hissediyorsun

İnşallah canım..

Onu ibrahim saraçoğlundan duymuştum geçen gün:)
Çok iddialıydı demek ki gerçekten işe yarıyor:) Ondan al sen canım:)

İnşallah canım..

Onu ibrahim saraçoğlundan duymuştum geçen gün:)
Çok iddialıydı demek ki gerçekten işe yarıyor:) Ondan al sen canım:)

evet canım maşallah adamın çare önermediği hastalık çok çok az ne sorsalar bir cevabı var

Bilmiyorum ki canm sorun var mi yok mu ..yarin arastirma hast. Gitcem gerekli tahliller ne ise yaptircam insallah..1 aya cikiyormus sonuclar hayrlisi artik...bi kac onerim olacak canim biraz arastir kafana yatarsa uygula derim..kuru incir yumurta verimini artiriyo..aslan percemi hormon dengeleyici...bal ve corek otu sifa niyetine..bi de iliski oncesi esine kahve icir sperm hızıni artiriyormus...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…