Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

evet canım maşallah adamın çare önermediği hastalık çok çok az ne sorsalar bir cevabı var
Geçen bi kız aradı. 19 yaşında. Menepoza girmiş ve çocuğu olmayacakmış. Çok üzüldüm. Zaten çok duygusaldım iyice duygusal yaptı beni bu hamilelik. Neler var neler. Allahıma şükürler olsun halimize...

a.selam avatar arkadaşım iyiyiz sen nasılsın.. malesef yeni hamiş haberimiz yok
ayrıca beyaznane ve yakamoz arkadaşlarımızın da sesi çıkmıyor hiç nerdeler yaa:26:

Tatlim ben burda normal markettwn aldim sebze reyonunda vardi genelde oluyo ankarada ama memleketimde olurmu bilmiyorum

Ben daha önce hiç gebe kalmadım canım ( şuanda da kasık ağrısı sol tarafta ince ince aşırı akıntım var benim sanki regl gibi gelişini bile hissediyorum göğüslerimde ne ağrı ne şişlik bi değişiklik yok çok istiyorum rabbim kısa sürede versin inşallahhh

evet canım onu bende izlemiştim erken menapoza girmişti Allahım şifa versn dedim ben de çok etkilenmiştim.. halimize binlerce şükürler olsun insanlar ne dertlerle uğraşıyorlar

Tatlim ben burda normal markettwn aldim sebze reyonunda vardi genelde oluyo ankarada ama memleketimde olurmu bilmiyorum

hmmm sağol canım o zaman burda da bulurum büyük ihtimalle.. hiçbir yerde olmasa migrosta büyük ihtimal vardır diye düşünüyorum

Eveet orda yol uzerindeki migrosu biliyorum vardir orda :))

sağol canım bu önerileri uygulayacağım.hatta kahve yapmaya gidiyorum..sana da kolaylıklar dilerim.

amin inş canım
heee regl olcakmıs gibi agrı ben hamileykende vardı ama regl olmadım
inş hepimiz güzel haberler vericez ...

Slmlar kızlar nasılsınız.. Benim bi saat önce belim çok şiddetli ağrımaya basladı ara sıra karnım da ağrıyor... Akıntı da var.
yarın idrar testi yapcam adetime 3 gün kalmış oluyor?
inşallah olumlu haberle gelirim dua edin bana. Bu arada dua grubumuzdaki herkese dua ettim

Bende bendeee:))

merhabalar canım cok güzel inş hamile haberimizi vermek nasip olur
2subata kadar test yapmak istemiyorum inş kendimi tutarım cünkü gecen ay erken yaptım ve gördüm günümü
regl gelmezse 3subatta test yapcam inş nasip olur hepimize ve pozitif sonucları görürüz aminnnn

amin inş canım
heee regl olcakmıs gibi agrı ben hamileykende vardı ama regl olmadım
inş hepimiz güzel haberler vericez ...

Tam regl ağrısı gibi değil yumurta çatlaması zamanında ki gibi bilmiyorum belkide öyle olmasını istediğimden inşallah canım pozitifi görürüz 7. Denemem benim

Hayirli sabahlar
Hayirli haftalar
Ozellikle bat'daslarimla mucizeli hafta sonu diliyorum
Az once hatim duami yaptim sukur bitirdim bi hatimimi daha.
Dualarimda sizleride andim.
InsaAllah kabul olurlar.

Dun esimle disardaydik.
Kendime indirimden kislik uzun kase kaban aldim.
300 yerine 150 ye aldim cok mutluyum
Napalim bizim gibi orta halli olanlar sezonda degil indirim zamani alabiliyor ancak.
Hafta ici almaya gidicem kenarlardan bol geldi terziye verdiler.
Birde en sevdigim tonda mor

Sonra yemek yedik ordan kv'lere gittik.
Ama kv yoktu evde dukkanda isi varmisti.
Kayinpederimle oturduk biraz amcasina gittik sonra esimin.
Kahvr meyve filan derken aksam eve geldik ancak.
Degisiklik oldu bize de.

Persembe sohbete gidicem yine insaAllah..
Cuma da insaAllah arkadaslarim gelecek..

Cumartesi pazar büyük gün benim icin

Degisiklik hiss etmiyorum.
Sadece islaklik var.
Ic camasirima damla damla renksiz sivi geliyor.

Not: Arkadaslar listeyi guncellemekte zorlaniyorum artik sayfalar hizli akiyor masAllah yetisemiyorum :26:
Acaba listeyi kaldirsam darilirmisiniz ki?
Yada listeyle ilgilenebilecek baska bir arkadasimiz konu acsin oraya tasinalim ne dersiniz

Simdi biraz daha kestireyim

arkadaşlar günaydın nasılsınız bakalım kızlar bir şey soylicem benim gecen cumadan beri göğüslerim o kadar çok agrıyo ki giyinirken bile dayanamadım c.tesi gecesi sütyeni çıkarıp yattım bugünde ancak süngersiz sütyen giyebildim ölüyorum ağrısından napıcam dokunamıyorum bile

Canım günaydın özledim seninle muhabbet etmeyi karşılaşamıyoruz

Hatim duanı rabbim kabul etsin inşallahhh

Mora bayılırım bende kaban aldım fakat siyah bende 100 tl ye almıştım ama bu kış aldığım en doğru şey zaten kıyafer işine kışın fazla girilmiyo masraflardan doğalgaz elektirik derken kısıyosun da kısıyosun

İnşallah güzel haberler gelir bize bu hafta eşimin yemek organizasyonu var onu beklerken vakit geçecek inşallahhh

Rüyamda o kadar güzel bir bebek gördüm ki yanımda yatıyordu zor kalktım eşime kahvaltı hazırlamaya rüya bitsin istemedim canım meleğim benim bir gelse cennet kokulum ah bi gelse

Bende de çok ıslaklık var hissediyorum bile gelişini yerleşme kanamasıdır belki deyip koşuyorum tuvalete ama beyaz akıntı ile karşılaşıyorum artık iyiden iyiye zaman azaldıkça kafam hep orada

Birde bugun regl ağrısı hissim var kocişleri geçirdik bende yatağa geçtim bende bir saat kestireyim

Görüşmek üzere tatlım

Göğüs acıması beni her ay yanılttı damarlaştı büyüdü içinde kitle hibi şeyler çıktı ama hep negatif oldu inşallah hamileliktendit bat ne zaman

Göğüs acıması beni her ay yanılttı damarlaştı büyüdü içinde kitle hibi şeyler çıktı ama hep negatif oldu inşallah hamileliktendit bat ne zaman

canım benim hiç böyle olmamıştı bat 7 subat sözde ama gecen ay gecikmişti ve zor geçti benim anlamadım gştti normalde 1 de falan oluyorudm 30 günde bir anlamıyorum umuarım gebeliktendir çok acıyo ama inanılmaz yani

merhaba arkadaşlar

benimde sat 31 aralık bat 26 ocaktı dündü.Acayip ağrılarım var ama gelen giden yok :-/ benimde göğüs ağrılarım çok üzellikle uçları ağrıyor.Gebelik testi aldım ama bir kaç gün daha yapmaya cesaret edemiycem sanırım :-/ sizde bi yapıp baksam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…