Geçen bi kız aradı. 19 yaşında. Menepoza girmiş ve çocuğu olmayacakmış. Çok üzüldüm. Zaten çok duygusaldım iyice duygusal yaptı beni bu hamilelik. Neler var neler. Allahıma şükürler olsun halimize...evet canım maşallah adamın çare önermediği hastalık çok çok az ne sorsalar bir cevabı var
a.selam avatar arkadaşımiyiyiz sen nasılsın.. malesef yeni hamiş haberimiz yok
ayrıca beyaznane ve yakamoz arkadaşlarımızın da sesi çıkmıyor hiç nerdeler yaa:26:
iyiyim cok sükür canım
ben ilk gebeligimdede uyku ve idrara cıkma ve gögsülerde hafif kararma harici belirti yasamadım
şimdi belirtiyede takmak istemiyorum cünkü her gebelik aynı olmaz demişti ablam ve cevremdekiler bilemiyorum oyuzden sende degişiklik varmı canım neler hissediyorsun
Geçen bi kız aradı. 19 yaşında. Menepoza girmiş ve çocuğu olmayacakmış. Çok üzüldüm. Zaten çok duygusaldım iyice duygusal yaptı beni bu hamilelik. Neler var neler. Allahıma şükürler olsun halimize...
Tatlim ben burda normal markettwn aldim sebze reyonunda vardi genelde oluyo ankarada ama memleketimde olurmu bilmiyorum
Eveet orda yol uzerindeki migrosu biliyorum vardir orda :))evet canım onu bende izlemiştim erken menapoza girmiştiAllahım şifa versn dedim ben de çok etkilenmiştim.. halimize binlerce şükürler olsun insanlar ne dertlerle uğraşıyorlar
hmmm sağol canım o zaman burda da bulurum büyük ihtimalle.. hiçbir yerde olmasa migrosta büyük ihtimal vardır diye düşünüyorum
Eveet orda yol uzerindeki migrosu biliyorum vardir orda :))
Bilmiyorum ki canm sorun var mi yok mu ..yarin arastirma hast. Gitcem gerekli tahliller ne ise yaptircam insallah..1 aya cikiyormus sonuclar hayrlisi artik...bi kac onerim olacak canim biraz arastir kafana yatarsa uygula derim..kuru incir yumurta verimini artiriyo..aslan percemi hormon dengeleyici...bal ve corek otu sifa niyetine..bi de iliski oncesi esine kahve icir sperm hızıni artiriyormus...
Ben daha önce hiç gebe kalmadım canım( şuanda da kasık ağrısı sol tarafta ince ince aşırı akıntım var benim sanki regl gibi gelişini bile hissediyorum göğüslerimde ne ağrı ne şişlik bi değişiklik yok çok istiyorum rabbim kısa sürede versin inşallahhh
canım seninde 2 subat sanırım :26:
bende 2subat buralarda yeniyim merhabalarrrr
Bende bendeee:))
amin inş canım
heee regl olcakmıs gibi agrı ben hamileykende vardı ama regl olmadım
inş hepimiz güzel haberler vericez ...
Hayirli sabahlar
Hayirli haftalar
Ozellikle bat'daslarimla mucizeli hafta sonu diliyorum
Az once hatim duami yaptim sukur bitirdim bi hatimimi daha.
Dualarimda sizleride andim.
InsaAllah kabul olurlar.
Dun esimle disardaydik.
Kendime indirimden kislik uzun kase kaban aldim.
300 yerine 150 ye aldim cok mutluyum
Napalim bizim gibi orta halli olanlar sezonda degil indirim zamani alabiliyor ancak.
Hafta ici almaya gidicem kenarlardan bol geldi terziye verdiler.
Birde en sevdigim tonda mor
Sonra yemek yedik ordan kv'lere gittik.
Ama kv yoktu evde dukkanda isi varmisti.
Kayinpederimle oturduk biraz amcasina gittik sonra esimin.
Kahvr meyve filan derken aksam eve geldik ancak.
Degisiklik oldu bize de.
Persembe sohbete gidicem yine insaAllah..
Cuma da insaAllah arkadaslarim gelecek..
Cumartesi pazar büyük gün benim icin
Degisiklik hiss etmiyorum.
Sadece islaklik var.
Ic camasirima damla damla renksiz sivi geliyor.
Not: Arkadaslar listeyi guncellemekte zorlaniyorum artik sayfalar hizli akiyor masAllah yetisemiyorum :26:
Acaba listeyi kaldirsam darilirmisiniz ki?
Yada listeyle ilgilenebilecek baska bir arkadasimiz konu acsin oraya tasinalim ne dersiniz
Simdi biraz daha kestireyim
arkadaşlar günaydın nasılsınız bakalım kızlar bir şey soylicem benim gecen cumadan beri göğüslerim o kadar çok agrıyo ki giyinirken bile dayanamadım c.tesi gecesi sütyeni çıkarıp yattım bugünde ancak süngersiz sütyen giyebildim ölüyorum ağrısından napıcam dokunamıyorum bile
Göğüs acıması beni her ay yanılttı damarlaştı büyüdü içinde kitle hibi şeyler çıktı ama hep negatif oldu inşallah hamileliktendit bat ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?