İnşallah gebeliktendir ama bayada var bata canımcanım benim hiç böyle olmamıştı bat 7 subat sözde ama gecen ay gecikmişti ve zor geçti benim anlamadım gştti normalde 1 de falan oluyorudm 30 günde bir anlamıyorum umuarım gebeliktendir çok acıyo ama inanılmaz yani
merhaba arkadaşlar
benimde sat 31 aralık bat 26 ocaktı dündü.Acayip ağrılarım var ama gelen giden yok :-/ benimde göğüs ağrılarım çok üzellikle uçları ağrıyor.Gebelik testi aldım ama bir kaç gün daha yapmaya cesaret edemiycem sanırım :-/ sizde bi yapıp baksam mı?
Canim benim Rabbim saglicakla bebeğini kucagina almayi nasip etsin inşallah.
Yurume iyidir ya ben de yürüdüm bol bol dogumum çok rahat geçti, normal yaptim.
Elbiseyi rahat kullanmana sevindim ben de hamid kalirsam giymeye devam etcem inşaallah:))
Kizlar kan verdim. En gec 12de belli olacak
günaydın kızlar..biliyorum çok heyacanlı bir dönemdesiniz.gebelik testini fazla bekletip strese girmeyin bence.ben adet günümün ertesi günü sabah ilk idrarla yaptım.ve hemen çıktı.
Hayirli sabahlar
Hayirli haftalar
Ozellikle bat'daslarimla mucizeli hafta sonu diliyorum
Az once hatim duami yaptim sukur bitirdim bi hatimimi daha.
Dualarimda sizleride andim.
InsaAllah kabul olurlar.
Dun esimle disardaydik.
Kendime indirimden kislik uzun kase kaban aldim.
300 yerine 150 ye aldim cok mutluyum
Napalim bizim gibi orta halli olanlar sezonda degil indirim zamani alabiliyor ancak.
Hafta ici almaya gidicem kenarlardan bol geldi terziye verdiler.
Birde en sevdigim tonda mor
Sonra yemek yedik ordan kv'lere gittik.
Ama kv yoktu evde dukkanda isi varmisti.
Kayinpederimle oturduk biraz amcasina gittik sonra esimin.
Kahvr meyve filan derken aksam eve geldik ancak.
Degisiklik oldu bize de.
Persembe sohbete gidicem yine insaAllah..
Cuma da insaAllah arkadaslarim gelecek..
Cumartesi pazar büyük gün benim icin
Degisiklik hiss etmiyorum.
Sadece islaklik var.
Ic camasirima damla damla renksiz sivi geliyor.
Not: Arkadaslar listeyi guncellemekte zorlaniyorum artik sayfalar hizli akiyor masAllah yetisemiyorum :26:
Acaba listeyi kaldirsam darilirmisiniz ki?
Yada listeyle ilgilenebilecek baska bir arkadasimiz konu acsin oraya tasinalim ne dersiniz
Simdi biraz daha kestireyim
Gunaydin kizlar :)) hayirli bir hafta olsun hepimize inşallah hayirli haberler aliriz. Rüyamda kizin oluyordu yine :)))) inşallah Rabbim hayirlisini versin. Benim dun sol kasigimda ara ara slk slk batmalar oldu atesimde yuksek seyrediyor.8 gün var bata bakalim...
ateşten anlıyorsan benim degerlere bi baksana canım.. doktor kontrolünde yumurtalara baktırdım ama ateşe bakarsan hala çatlamadışaşırdım
1.gün 10 ocak 36.0 regl start
2.gün 11 ocak 36.0
3.gün 12 ocak 36.2
4.gün 13 ocak 36.0
5.gün 14 ocak 36.0
6.gün 15 ocak 36.0
7.gün 16 ocak 36.2 regl finish
8.gün 17 ocak .....
9.gün 18 ocak 36.0
10.gün 19 ocak ....
11.gün 20 ocak 36.0
12.gün 21 ocak (1 saat gecikmeli) 35.8
13.gün 22 ocak (1 saat gecikmeli) 36.2 = 19mm folikül
14.gün 23 ocak 36.2
15.gün 24 ocak 36.2
16.gün 25 ocak 36.0 yumurta kontrolü çatlamış folikül
17.gün 26 ocak 36.2
18.gün 27 ocak 36.2
Canim benim anladigim yuksek seyrederse adet gününe kadar hamilesin :) her sabah olcuyorum 37 36.9 arasi cikio. Seni yanlis bilgilendirmek istemem çok bilgim yok çünkü canim
günaydıınn ..evet heyacan stres üzüntü yani karmaşık bir durum ..test pozitif çıkarsa büyük mutluluk olurdqa negatif olursa üzülüyor insan..HAYIRLISI HEPİMİZ İÇİN.. SENİN de az kalmış RABBİM hayırlısıyla kucağına versin inşALLAHH
amin canım senide bebişine kavustursun kollarına saglıkla almanı nasip eylesin inş amin
sizi takipteyim bayadır yazıyım dedim artık
buarada oglu olan tek benmiyim ???
kızları olanlar varmıs cok güzel bişeydir kız cocuguda ablamın bir kızı var cok güzel süslü süslü
rabbim banada saglıklı ve hayırlı bir kız cocugu nasip eyler inş
Kizlar kan verdim. En gec 12de belli olacak
Canim benim anladigim yuksek seyrederse adet gününe kadar hamilesin :) her sabah olcuyorum 37 36.9 arasi cikio. Seni yanlis bilgilendirmek istemem çok bilgim yok çünkü canim
Sevgili anne adaylari ve aday adaylari :)
Listemizin güncel hali budur..
Listeye yazilmak isteyenler lütfen bildirsinler yada degisiklik yapilmasini isteyenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?