Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

İnşallah gebeliktendir ama bayada var bata canım

Yap canım istersen umarum pozitif olurr canımm

topiğimizde deneyimli bir hamile vaaarr hoşgeldin [/QUOTE]

Hoşbulduk

günaydın kızlar..biliyorum çok heyacanlı bir dönemdesiniz.gebelik testini fazla bekletip strese girmeyin bence.ben adet günümün ertesi günü sabah ilk idrarla yaptım.ve hemen çıktı.

aminn inşllah.normal olmasını istiyorum.bakalım Rabbim nasıl nasip ederse artık...

Kizlar kan verdim. En gec 12de belli olacak

hadi hayırlısı bakalıımm...müjdeli haber bekliyoruz..

günaydın kızlar..biliyorum çok heyacanlı bir dönemdesiniz.gebelik testini fazla bekletip strese girmeyin bence.ben adet günümün ertesi günü sabah ilk idrarla yaptım.ve hemen çıktı.

günaydıınn ..evet heyacan stres üzüntü yani karmaşık bir durum ..test pozitif çıkarsa büyük mutluluk olurdqa negatif olursa üzülüyor insan..HAYIRLISI HEPİMİZ İÇİN.. SENİN de az kalmış RABBİM hayırlısıyla kucağına versin inşALLAHH

CANIM BENİM günaydın..KABANIN HAYIRLI UĞURLU olsun iyi günlerde kullan ..hadi sen hayırlı bir haber verirsin inşALLAH..BENDEN TAVSİYE ŞU belirti, bu belirti diye düşünme ben bu ay da aynı hatayı yaptım kesin hamileyim gözüyle bakıyordum sık tuvalete gittikçe karnım belim ağrıdıkça, bnden de akıntı geliyordu nasıl seviniyordum :) ama hasta oldum testte negatif çıkmıştı zaten..bu ay öle düşünmeyecem benim adet belirtim olmazken 2 aydır bu belirtiler adet belirtsi oldu hayırlısı bakalım..haftaya pzartesi dr gidecem ona da soracam böle böle oldu diye ne diyecek bakalım..
canım benim sayımız gittikçe artıyor sayfalar hızla ilerliyor sıkıntı olmasın sana da.bence sorun olmaz kolay birşey değil çünkü ..herkes bat gününü nasıl olsa biliyor o günleri herkes kendi yazar günü yaklaştığında haber verir zaten..

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar :)) hayirli bir hafta olsun hepimize inşallah hayirli haberler aliriz. Rüyamda kizin oluyordu yine :)))) inşallah Rabbim hayirlisini versin. Benim dun sol kasigimda ara ara slk slk batmalar oldu atesimde yuksek seyrediyor.8 gün var bata bakalim...

günaydıınn ..evet heyacan stres üzüntü yani karmaşık bir durum ..test pozitif çıkarsa büyük mutluluk olurdqa negatif olursa üzülüyor insan..HAYIRLISI HEPİMİZ İÇİN.. SENİN de az kalmış RABBİM hayırlısıyla kucağına versin inşALLAHH[/QUOTE]

amin.Allah razı olsun.ben ilk düşükten sonra 6 ay korundum.sonra 2 ay bekledim bebek olmasını adet olduğum gün üzülüyordum.1 gün gecikse ya hamileysem diuordum.yani sizi çok iyi anlıyorum.hatta bu sonda aman boşver artık düşünmeyeceğim dedim ve bu bana sürpriz oldu.Gerçekten de kafanıza takmamaya çalışın.o zman güzel sonuç alıyorsunuz Alalh'ın izniyle...

ateşten anlıyorsan benim degerlere bi baksana canım.. doktor kontrolünde yumurtalara baktırdım ama ateşe bakarsan hala çatlamadı şaşırdım

1.gün 10 ocak 36.0 regl start
2.gün 11 ocak 36.0
3.gün 12 ocak 36.2
4.gün 13 ocak 36.0
5.gün 14 ocak 36.0
6.gün 15 ocak 36.0
7.gün 16 ocak 36.2 regl finish
8.gün 17 ocak .....
9.gün 18 ocak 36.0
10.gün 19 ocak ....
11.gün 20 ocak 36.0
12.gün 21 ocak (1 saat gecikmeli) 35.8
13.gün 22 ocak (1 saat gecikmeli) 36.2 = 19mm folikül
14.gün 23 ocak 36.2
15.gün 24 ocak 36.2
16.gün 25 ocak 36.0 yumurta kontrolü çatlamış folikül
17.gün 26 ocak 36.2
18.gün 27 ocak 36.2

kızlar birde bu gece bizim evin girişinde kolidor fayansları beyaz tam kapının girişinde eşimin kıllarının döküldüğününü gördüm ne demek bu rüyada bilen var mı?

Canim benim anladigim yuksek seyrederse adet gününe kadar hamilesin :) her sabah olcuyorum 37 36.9 arasi cikio. Seni yanlis bilgilendirmek istemem çok bilgim yok çünkü canim

Canim benim anladigim yuksek seyrederse adet gününe kadar hamilesin :) her sabah olcuyorum 37 36.9 arasi cikio. Seni yanlis bilgilendirmek istemem çok bilgim yok çünkü canim

anladım canım sagol.. yumurta çatlarsa ateş yükselir gebelik varsa hiç düşmez.. gebelik yoksa adet günü ateş düşer..ama sorun ş ki benim yumoş çatladı ama ateş yükselmedi.. cihazım bozuldu desem.. gayet hergün stabil ölçüyor...off aklım karıştı neyse ya doktor gördümü çatladıgını gördü tamamdır hadi hayırlısı artık

amin.Allah razı olsun.ben ilk düşükten sonra 6 ay korundum.sonra 2 ay bekledim bebek olmasını adet olduğum gün üzülüyordum.1 gün gecikse ya hamileysem diuordum.yani sizi çok iyi anlıyorum.hatta bu sonda aman boşver artık düşünmeyeceğim dedim ve bu bana sürpriz oldu.Gerçekten de kafanıza takmamaya çalışın.o zman güzel sonuç alıyorsunuz Alalh'ın izniyle...[/QUOTE]

evet aynen öle .geçmiş olsun sağlıcakla kucağına al bakalım.bende 2 aydır yaşadığım için bu ay takmayacam kafaya belki bana da sürpriz olur..

Son düzenleme:
Kızlar şuraya bakın çok fena oldum ya..
Nasıl kıyıyorlar anlamıyorum

Canim nasilsin nasil gidiyor?

Günaydınlarrr herkese, Hayırlı haftalar olsun..
Teşekkürler canım gayet iyiyim. Çocuk için son 1 hafta beklemedeyim. Onun dışında herşey rutin tıkırında , şükür

canımm benim bildiğim bir tek sen varsın oğlu olan sende aramıza katıldın 5 ledik 2. bebiş bekleyenler için :)

Allah gönlüne göre versin inşallah Allah herkesin gönül muradını hayırlı etsin.

Kizlar kan verdim. En gec 12de belli olacak

sen var ya senn :)) inşallah güzel haberlerle gelirsin canım artık bugün belli olur inşallah.

evet canım adet gününe 1 - 2 gün kala ya da adet günü ateş düşmezse gebelik var demektir. yazıyor ki yumurtlamadan sonra 18 gün boyunca ateş düşmezse gebelik vardır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…