Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

günaydın herkese nasıl keyifleriniz

ve bir pazartesi daha

haftasonlarım daha yoğun geçiyor sanki pazartesi yorgun hissediyorum kendimi :)

Son düzenleme:

amin cnm inşallah:) aslında bnde erkenden test yapıp hayal kırıklıgına ugramak istemiyorum ama bi yandan da kan pıhtılasması oldugu için bende hamile kalır kalmaz iğneye baslamam lazım o yüzden de bian önce ögrenmek istiyorum

gerçi bugüne kadar hiç gögüslerimde agrı yoktu ama bu sabah inanılmaz bi kasık agrısı ve gögüslerde hassasiyetle uyandım ki tam regl öncesi dönemlerim gibi biraz umudum kırıldı

kızlar çookkk mutluyummmmmm

21.gün progesteron testim 10,28 çıkmış 10 üstü değer çok kaliteli yumurtladığının göstergesiymiş...(bu arada bu testi 18. gün yaptırdığımda 1,8 çıkmıştı). demekki kesinlikle 21. gün yapılması gerekiyormuş...
t3-t4 de normal çıkmış...tsh kaldı birtekk...

Tam regl ağrısı gibi değil yumurta çatlaması zamanında ki gibi bilmiyorum belkide öyle olmasını istediğimden inşallah canım pozitifi görürüz 7. Denemem benim

canım inş vardır ki belirtiler var diyor
rabbim fazla aratmadan verir inş canım
insan hemen yaptınmı kalacak sanıyor :26:

Canim nasilsin? Bence bunu detayli bir arastirin. Farkli bir islemde yapilabilir? Esine yardimci olmanda da bir sakinca gorecegini sanmiyorum doktorlarin

sağol canım iyiyim sen nasılsınn.. kabul etmez öle birşey olursa çünkü bi gün konusu olmuştu ne aşılaması falan dedi acelemiz yok daha yeni başladık herkes gibi hemen olmasını beklemeyiz zaten falan demişti ama bende olsun istiyorum hemen bakalım inş.vardır başka bi yöntemi.

selam kızlar daha önce başka bir nickle üyeydim bu sayfaya ancak deşifre olduğum için yeni bir nick aldım :) bende hamile kalmak istiyorum inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…