Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

bu bhcg artışı nasıl oluyor şimdi iki günde bir 2 katına mı çıkıyor? mesela pazartesi 15 se çarşamba 30 mu oluyor?

yoksa pazartesi 15 se salı mı 30 oluyor?

Son düzenleme:

günaydın canım oh ne güzel değişiklik olmuş sana pazar gezmesi.. kabanını güle güle kullan inşallah hafta sonu güzel haberler alırız

Canim izmitliyim ama Yeniköy de evimiz vardi bilirsin belki gidip geliyodum gölcüğe :)

hııı doğru izmitliydin onu unutmuşum yeniköyü tam çıkaramıyorum canım ama duydum adını.. çok fazla bilmiyorum da buraları yeni yeni alışmaya çalışıyorum

kızlar sonucum 18.1
darısı da sizlere olsun insallahhhh

biliyordum.... görmüştüm çizgiyi ! hayırlı olsunnn

amin canım ne güzel dua etmişsin :)
cok güzel tek olmamak ve cocuklarımızın yasları yakın
inş bunlarda aynı ayın bebişleri olur

ayy bende dayanamıycam artık öğlende gidip kan tahlili yaptırcam 4 günüm var bişey varsa çıkar heralde. gerçi regl öncesi göğüs ağrılarım başladı ama hayırlısı olsun.

ayy bende dayanamıycam artık öğlende gidip kan tahlili yaptırcam 4 günüm var bişey varsa çıkar heralde. gerçi regl öncesi göğüs ağrılarım başladı ama hayırlısı olsun.

Kesinlikle cıkar cnm:) benim de 4 günüm kalınca bende gdip yaptırıcam:) hadi bakalım bi güzel haber de senden gelir inşallah:)

inş gelmez kırmızılarınnn canım
bencede sen erken ögren kan pıhtılasması cok önemli oldugundan ne kadar erken okadar iyi canım ...

inş gelmez kırmızılarınnn canım
bencede sen erken ögren kan pıhtılasması cok önemli oldugundan ne kadar erken okadar iyi canım ...

evet maalesef 2 tane bebiş kaybettim bu yüzden ve bu sefer cok dikkatli olmak istiyorum belki ben erken test yapıncaa sen de dayanamayıp yaparsın cnm hehehe:)

Kızlar ,
Birşey soracağım. Benim 3 aydır gögüslerim regl zamanı inip hemen sonrasında tekrar şişiyo ve ağırıyo. Bir sonraki regliye kadar sürüyo ve bitiminde tekrar başlıyo.. Hiç anlam veremedim. Fikri ya da tecrübesi olan var mı?

hamile hanımlara bende bir soru yönelteceğim.

adet döneminde kuru olup da hamile kaldıgınızı öğrendiniz mi?

ya da adetten önce öğrenip adet döneminde kuru oldugunuzu farkettiniz mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…