Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

ben de burdayım cnm :) az kaldı heyecanla beklemedeyiz 2 subatı:)
Aynen canım günler azalıyo heyecan çoğalıyooo

kızlar sonucum 18.1
darısı da sizlere olsun insallahhhh
Gözün aydın canımmm darısı bizim başımıza inşallahhhh
canım inş vardır ki belirtiler var diyor
rabbim fazla aratmadan verir inş canım
insan hemen yaptınmı kalacak sanıyor :26:

Aynen öyle 6 ay korundum bin pişmanım ((

iyim tatlım şükür sen nasılsın
kızlar tuhaf ama adet olucakmısım gib karnım agrıyor olmamam lazım ama :26:

canım 3-4 gündür bendede durum öle..hatta cuma kızlarada sordum acaba yenimi yumurluyorum diye..
ama bugün progesteron testi yaptırdım yumurtlamışım...10,58 çıktı..

cuma günü 18. günde yaptrıdığımda 1,8 di..yani kesinlikle bu testin 21. gün yapılması gerekiyormu..yani diceğim şuki benim çatlama dönemim c.tesi pazar olmuş..resmen adet olcak gibi ağrım ve akıntım vardı...buradan yumurtladığımı ve çatladığını anladımm...

ozaman sanırım benimde yumurtlama dönemim bakalım yarın doktora gidicem ne dicek orda anlasılır tatlım normalde çünkü olmamam gerekiyor bde bişey sorucam sendede öle oluyormu bilmiyorum bazen böle rahim bölgemde kıpırdanmalar hssediyorum nokta nokta bişey atıyor sanki özellikle sabahları anlamadım ben bu olayı ilk başta bana öle geldi zannettim ama bugün resmen hissettim kürtaj oldm ya rahim acaba 7 ay da ancamı topluyo kendini diye düşündüm sabahta bu kasık agrıları anlamadım gitti :26:

bende biraz once wc yw gittim idrarım turuncuydu resmen rabbim hayırlısını versin nedir ki acaba bilen var mı?

kızlar sonucum 18.1
darısı da sizlere olsun insallahhhh

hayırlı olsunda tatlım ya bu tastleri nasıl yapıyosunuz yada hangi numarada yumurtlayacanızı anlayıp hangi numarada hamile oldunuzu anlıyosunuz valla anlamadım ovulasyon testlerine baktım onlar cizgi şeklinde sonuc veryor rakam şeklinde değilki aydınlatırsanız sevinirim maşallah nazar degmesin diyelim

bende biraz once wc yw gittim idrarım turuncuydu resmen rabbim hayırlısını versin nedir ki acaba bilen var mı?
netten baktım ama tatlım hamilelikle idrarın rengi diye birşey bulamadım sadece sık sık tuvalete cıkılır yazıyor belkide cok az su içtiğinden dir

canım o seyrime bendede oluo bazen özellikle yumurtlama zamanımda...
ama kürtajdan olabilirmi bilmiyorum kuzummm

netten baktım ama tatlım hamilelikle idrarın rengi diye birşey bulamadım sadece sık sık tuvalete cıkılır yazıyor belkide cok az su içtiğinden dir

çok su içiyorum canım günde 2 litreyi geciyo sasırdım arkadaşa sordum onunda byle olmuş gögüsdlerde aşırı hassas suanda arkdasım 5.5 aylık hamile suanda

çok su içiyorum canım günde 2 litreyi geciyo sasırdım arkadaşa sordum onunda byle olmuş gögüsdlerde aşırı hassas suanda arkdasım 5.5 aylık hamile suanda

test yaptırsana tatlım kan testi en güzel öle sonuc verir

biryerde okumuştum hamilelik belirtileri içinde, idrar renginde koyulaşma diye ama kırmızıya yakın turuncuysa onu bilemiyorum :S 2 litre su içmene rağmen o kadar koyu bir renk olur mu bilemedim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…