Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

biryerde okumuştum hamilelik belirtileri içinde, idrar renginde koyulaşma diye ama kırmızıya yakın turuncuysa onu bilemiyorum :S 2 litre su içmene rağmen o kadar koyu bir renk olur mu bilemedim :/

evet arkadasımında öyle olunca heveslenmek istemiyorum

ama çok var daha bata anlayamadım ki erken olmaz mı ya 7 şubat

doru ozaman beklemen lazım ama sen benim gibi kendini gaza getirip test yaptında bir bakıyorsun aaaaaa negatf hayal kırıklıgı bu yüzden artık ben okadar hayal kurup ay sonunda hüzünlenmek istemiyorum bu ste stres olmıcak kardeşim onu bilr onu sölerim biraz o yüzden saldım ama tabi cok değil Allah hayırlısını versin

amin amin rabbim aratmasın hiç kimseye canım allah razı olsun

namaz kılmam, temizlik yapmam, yemek yapmam lazım kalkacak halim yok kalkar kalkmaz bulantılarım gene başladı, hala sürüyor.. eşimi aradım da akşam gelirken kök zencefil al dedim.. artık tek çarem o, umarım ondan şifa bulurum
daha önce hamiş olmuşlar bilir, böyle mide bulantısı olunca istifra edersek rahatlıyor muyuz? yoksa yine bulanmaya devam mı ediyor kızlar?

ben hamileliğim süresince mde bulantısı yaşamadım şükür ama benim yengem cok cekti ve o dogurana kadar bazılarınki hemen geciyor bazılarınki gecmiyor bazılarında hiç mide bulantısı olmuyor tatlım ama Allah yardımcın olsun

amin canım çok sağol.. katlanmaya çalışıyoruz işte, her güzel şeyin bir kusuru oluyor ama bulantı da benim hayatımın hiçbir evresinde dayanamadığım birşey.. çok etkiler beni geçer umarım benimki

canım zencefil hamilelere alerjı yapıyor dikkatli olmalısınn .. doktoruna sorup öyle içmelisin.. birde yataktan kakmada yanına tuzlu cubuk koy daha uyanır uynmaz bırtane at agzına ..mıde bos olunca bulanıyor..

canım zencefil hamilelere alerjı yapıyor dikkatli olmalısınn .. doktoruna sorup öyle içmelisin.. birde yataktan kakmada yanına tuzlu cubuk koy daha uyanır uynmaz bırtane at agzına ..mıde bos olunca bulanıyor..

öyle miymiş :/ tamam canım sorayım o zaman ondan sonra kullanayım.. gerçi daha randevuma 1 hafta var
ama şimdi karnım tok yine de bulanıyor normal mi sence bu

Canim cook tebrik ederim Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaAllah

.. canım nasılsın komşum. benim hal adetim gelmedi .. bizim burdaki özel hastanelerde kan tahlılıne ne kadar ücret alınıyor.. yaptırmak istiyorum ama fiyat bilmiyorum.. ne yapsam.

canım sabah kalktıgında yemek yemeden önce bulanıyor o zaman miden boş oluyor eğer lavaboya gidip kusmaya çalışırsan midenden bir özsu geldiğini farkedeceksin onu kustugunda rahatlıyorsun
ille de kusmam dersen zorla bulana bulana bişiler yiceksin öğlene doğru geçecek

kızlar ben 6 . haftadan itibaren 16. haftaya kadar defalarca serum aldım. kusmadığım tek bir akşamım olmadı

hmmm sabah kalktım hafifti, birşeyler yedim yine zorlanmadım, ama şimdi daha da arttı :/ neyse geçecektir umarım

öyle miymiş :/ tamam canım sorayım o zaman ondan sonra kullanayım.. gerçi daha randevuma 1 hafta var
ama şimdi karnım tok yine de bulanıyor normal mi sence bu

benim arkadaş 5 aylık oldu hala sabah aksam kusuyor. normal . çünkü kanda hcg hormonun artıyor. o arttıkkça daha bulanacak. yani 22. haftadan sonra geçer diye biliyorum. kiminin bünyesi kaldırır kiminin ki kaldıramaz. sabret canım..

Kızlar merhaba nasılsınız ben çok hastayım :2: yerimden kıpırdayamıyorum
Yeni ahmişler varmı
Listeyi görmedim gerçi
Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah

sabretmeye çalışıyorum canım çok sağol :))

Kızlar merhaba nasılsınız ben çok hastayım :2: yerimden kıpırdayamıyorum
Yeni ahmişler varmı
Listeyi görmedim gerçi
Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah

geçmiş olsun canım neyin var :/ nerisona arkadaşımızın kızına kardeş geliyor :) bu sabah aldık haberini.. darısı diğer bütün arkadaşlarımızın başına inşallah..

kus kendini zorlama bakalım rahaticak mısın muhtemelen rahatlarsın

öyle tam çıkaracak gibi de gelmiyor ki keşke gelse öyle hiç direnmem koşarım da kuru kuru bulanıyor.. bir de benim dezavantajım, gastritimin olması.. hamilelikle birlikte belki o da daha beter yapıyor bünyemi... ama gelirse tutmam rahatlarım :))

Canım ya grip oldum :2: ateşim falan var biyandan da hamilelik bulantılarım halsizlik fenalardayım hatta içemiyorum napcam bilmiyorum,

benim ilk bebişte böyleydi hiç kusamadım ama hem midem bulandı

3 ay bitene kadar sürebilir bittiğinde kendini yeniden doğmuş gibi hissedeceksin :)

bulantının olması bebeğin iyi durumda oldugunu gösteriyor bunun için sevinebilirsin en azından

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…