test yaptırsana tatlım kan testi en güzel öle sonuc verir
biryerde okumuştum hamilelik belirtileri içinde, idrar renginde koyulaşma diye ama kırmızıya yakın turuncuysa onu bilemiyorum :S 2 litre su içmene rağmen o kadar koyu bir renk olur mu bilemedim :/
ama çok var daha bata anlayamadım ki erken olmaz mı ya 7 şubat
doru ozaman beklemen lazım ama sen benim gibi kendini gaza getirip test yaptında bir bakıyorsun aaaaaa negatf hayal kırıklıgı bu yüzden artık ben okadar hayal kurup ay sonunda hüzünlenmek istemiyorum bu ste stres olmıcak kardeşim onu bilr onu sölerim biraz o yüzden saldım ama tabi cok değil Allah hayırlısını versin
namaz kılmam, temizlik yapmam, yemek yapmam lazım kalkacak halim yokkalkar kalkmaz bulantılarım gene başladı, hala sürüyor.. eşimi aradım da akşam gelirken kök zencefil al dedim.. artık tek çarem o, umarım ondan şifa bulurum
daha önce hamiş olmuşlar bilir, böyle mide bulantısı olunca istifra edersek rahatlıyor muyuz? yoksa yine bulanmaya devam mı ediyor kızlar?
herkese cok teşekkür ederim kızlar
darısı sizlere de olsunnnnn
ben hamileliğim süresince mde bulantısı yaşamadım şükür ama benim yengem cok cekti ve o dogurana kadar bazılarınki hemen geciyor bazılarınki gecmiyor bazılarında hiç mide bulantısı olmuyor tatlım ama Allah yardımcın olsun
namaz kılmam, temizlik yapmam, yemek yapmam lazım kalkacak halim yokkalkar kalkmaz bulantılarım gene başladı, hala sürüyor.. eşimi aradım da akşam gelirken kök zencefil al dedim.. artık tek çarem o, umarım ondan şifa bulurum
daha önce hamiş olmuşlar bilir, böyle mide bulantısı olunca istifra edersek rahatlıyor muyuz? yoksa yine bulanmaya devam mı ediyor kızlar?
canım zencefil hamilelere alerjı yapıyor dikkatli olmalısınn .. doktoruna sorup öyle içmelisin.. birde yataktan kakmada yanına tuzlu cubuk koy daha uyanır uynmaz bırtane at agzına ..mıde bos olunca bulanıyor..
Canim cook tebrik ederim Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaAllah
canım sabah kalktıgında yemek yemeden önce bulanıyor o zaman miden boş oluyor eğer lavaboya gidip kusmaya çalışırsan midenden bir özsu geldiğini farkedeceksin onu kustugunda rahatlıyorsun
ille de kusmam dersen zorla bulana bulana bişiler yiceksin öğlene doğru geçecek
öyle miymiş :/ tamam canım sorayım o zaman ondan sonra kullanayım.. gerçi daha randevuma 1 hafta var
ama şimdi karnım tok yine de bulanıyor normal mi sence bu
hmmm sabah kalktım hafifti, birşeyler yedim yine zorlanmadım, ama şimdi daha da arttı :/ neyse geçecektir umarım
benim arkadaş 5 aylık oldu hala sabah aksam kusuyor. normal . çünkü kanda hcg hormonun artıyor. o arttıkkça daha bulanacak. yani 22. haftadan sonra geçer diye biliyorum. kiminin bünyesi kaldırır kiminin ki kaldıramaz. sabret canım..
Kızlar merhaba nasılsınız ben çok hastayım :2: yerimden kıpırdayamıyorum
Yeni ahmişler varmı
Listeyi görmedim gerçi
Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah
kus kendini zorlama bakalım rahaticak mısın muhtemelen rahatlarsın
sabretmeye çalışıyorum canım çok sağol :))
geçmiş olsun canım neyin var :/ nerisona arkadaşımızın kızına kardeş geliyor :) bu sabah aldık haberini.. darısı diğer bütün arkadaşlarımızın başına inşallah..
öyle tam çıkaracak gibi de gelmiyor ki keşke gelse öyle hiç direnmem koşarım da kuru kuru bulanıyor.. bir de benim dezavantajım, gastritimin olması.. hamilelikle birlikte belki o da daha beter yapıyor bünyemi... ama gelirse tutmam rahatlarım :))
sabretmeye çalışıyorum canım çok sağol :))
geçmiş olsun canım neyin var :/ nerisona arkadaşımızın kızına kardeş geliyor :) bu sabah aldık haberini.. darısı diğer bütün arkadaşlarımızın başına inşallah..
öyle tam çıkaracak gibi de gelmiyor ki keşke gelse öyle hiç direnmem koşarım da kuru kuru bulanıyor.. bir de benim dezavantajım, gastritimin olması.. hamilelikle birlikte belki o da daha beter yapıyor bünyemi... ama gelirse tutmam rahatlarım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?