Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

.. canım nasılsın komşum. benim hal adetim gelmedi .. bizim burdaki özel hastanelerde kan tahlılıne ne kadar ücret alınıyor.. yaptırmak istiyorum ama fiyat bilmiyorum.. ne yapsam.

Komsum annemle konusuyodum simdi.. Evdeyim.. Dün biraz üsüttüm galiba ince giyip ciktim disari cok soguktu bugünde zor kalktim ayaga.. Canim hic bilmiyorum bende merak ediyorum acikcasi.. Yüz Yil Hastanesinde bir sefer kan tahlili yaptirdim 24 TLydi sanirim ama o da bir kac ay önceydi ve kansizlik icindi :44::44: Sifaa Hastanesi var benim yakinimda sanirim oraya giderim eger gerekirse..
Sana en yakin olan hangisi acaba? Sen asagda kaliyosun ya carsiya gelirsen mesela Merkez Hastanesine gidebilirsin? Ama carsiya gelmeden BIM var onun az asagsinda Saglik Ocagi var diye biliyorum ama emin de degilim :44:

Canlar hasta olanlara Rabbim acil sifaalar nasip estin insaAllah

Kizlar bu arada listeyi kaldirdim..
Umarim darilmazsiniz..
En basindan da yapmiyordum aslinda sonra rica edilince yapalim dedik ama simdi zor oluyor gecmisi takip edemiyorum unuttuklarim oluyor yanlis yaziyorum filan
Dedigim gibi isteyen olursa baska topice tasiniriz orda listeyi tekrar yapariz

Son düzenleme:
Canım ya grip oldum :2: ateşim falan var biyandan da hamilelik bulantılarım halsizlik fenalardayım hatta içemiyorum napcam bilmiyorum,

sorma bu grip bende de var ama öyle yatıracak kadar değil.. sanırım hamilelikten dolayı direncimiz çok zayıf.. yoksa ben yılbaşında grip olmuştum zaten, ki o zaman da hamileymişim, bu kadar sık aralıkla hiç grip olmazdım. benim de bulantılarım da var seni çok iyi anlıyorum canım rabbim sabrımızı versin inşallah :)

ay inşallah :))) anne olmak hamileliği öğrendiğin ilk andan itibaren zormuş.. bunu gün geçtikçe anlıyorum :) ama umarım sağlıkla kucağımıza aldığımızda hepsi geçecek Allahım yavrularımızı bize bağışlasın..

Kızlar merhaba nasılsınız ben çok hastayım :2: yerimden kıpırdayamıyorum
Yeni ahmişler varmı
Listeyi görmedim gerçi
Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah

geçmiş olsun orçinn

canım geçen hamilelerin bhcglerini ölçtürdüğü gün ve değerlerini konuştuk sen kaç kere yaptırdın hangi zamanlar değerin ne çıktı adetten kaç gün önce ya da kaç gün sonra

kızlar ben 6 . haftadan itibaren 16. haftaya kadar defalarca serum aldım. kusmadığım tek bir akşamım olmadı

nerisona canim ben de internetten hesaplayinca muhtemel dogum tarihi 10/11 Ekim 2014 diyor..
Bende test yapsam cikar mi ki :44::44:
Senin son adet tarihin ne zamandi canim?

Son düzenleme:

İstifra etme hissi geliosa rahatlatsin ama zorla istifra etmeye xalisma canim

nerisona canim ben de internetten hesaplayinca muhtemel dogum tarihi 10/11 Ekim 2014 diyor..
Bende test yapsam cikar mi ki :44::44:
Senin son adet tarihin ne zamandi canim?

3 ocak canım
döngün 28 günse çıkabilir.
17sinde yımırtladım ben

Aslında liste iyi oluyordu bence eminim herkes üzülecektir şimdii

efulimcim bildiğim kadarıyla topiği ilgilenebilecek birine devredebiliyorsun başka bir topiğe gerek yok gönüllü biri çıkarsa listeyi o yapsın listesiz olmaz derim :))

bi de ne çıkıyor sonra biliyor musun bugün midem bulanmıyor Allah Allah bir terslik olmasın sakın :))

benim her gün sabahları mütemadiyen bulandıgı için böyle bir şey yaşamadım ama bulantısı arada olmayanlar bunları yaşıyordu geçmişteki topikte :)

Son düzenleme:

Devretsem bile ilk mesaji sadece ben düzenleyebiliyorum :44:

Kirmizi bir mesaj yazayim simdi yeni topicte olabilir yine ayni kisiler devam ederiz nasilsa

Kızlar kan verdim saat 4 te sonucu alcam dua edin nolur ilk kez kan tahlili yaptım dayanamayıp çok heyacanlıyım yerimde duramıyorum.

ayy hadi bakalım hayırlı haberler olsun inşallah

onu tahmin ederim , çünkü benim de başlarda kasıklarım dinmeksizin ağrımıştı fakat sonrasında kesildiğinde ne oluyor ya bi problem mi var acaba olmuştum ne kadar tuhafız.. kötü birşey başımızdayken yakınıyoruz geçtiğindeyse ise tedirgin oluyoruz işte hep onların sağlığını düşündüğümüzden

aRKaDasLar

malesef listeyi güncel tutmakta zorlandigim icin sildim..

aramizda vakti zamani olan biri varsa Subat & Mart 2014 (gibi) bir topic acabilir mi oraya tasinalim..

burada o konunun linkini paylasiriz oradan devam ederiz..

liste isi güzel oluyor ama ben gercekten yapamadim artik

iLGiLeNenLere DuYRuLuR

3 ocak canım
döngün 28 günse çıkabilir.
17sinde yımırtladım ben

canım bişey sorucam kan testinden önce yaptıgın idrar testinde silik cizgi cıkmıstı dimi karıstırmıyorum? o testin ismi var mı? yani ultra hassas olanlardan mı yoksa eczaneden herhangi bi test mi aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…