sorma bu grip bende de var ama öyle yatıracak kadar değil.. sanırım hamilelikten dolayı direncimiz çok zayıf.. yoksa ben yılbaşında grip olmuştum zaten, ki o zaman da hamileymişim, bu kadar sık aralıkla hiç grip olmazdım. benim de bulantılarım da var seni çok iyi anlıyorum canımrabbim sabrımızı versin inşallah :)
ay inşallah :))) anne olmak hamileliği öğrendiğin ilk andan itibaren zormuş.. bunu gün geçtikçe anlıyorum :) ama umarım sağlıkla kucağımıza aldığımızda hepsi geçecekAllahım yavrularımızı bize bağışlasın..
canım bişey sorucam kan testinden önce yaptıgın idrar testinde silik cizgi cıkmıstı dimi karıstırmıyorum? o testin ismi var mı? yani ultra hassas olanlardan mı yoksa eczaneden herhangi bi test mi aldın?
3 liralık basit bir test canım. adını unuttum ama
geçmiş olsun orçinn
canım geçen hamilelerin bhcglerini ölçtürdüğü gün ve değerlerini konuştuk sen kaç kere yaptırdın hangi zamanlar değerin ne çıktı adetten kaç gün önce ya da kaç gün sonra
aRKaDasLar
malesef listeyi güncel tutmakta zorlandigim icin sildim..
aramizda vakti zamani olan biri varsa Subat & Mart 2014 (gibi) bir topic acabilir mi oraya tasinalim..
burada o konunun linkini paylasiriz oradan devam ederiz..
liste isi güzel oluyor ama ben gercekten yapamadim artik
iLGiLeNenLere DuYRuLuR
3 liralık basit bir test canım. adını unuttum ama
ayyy eşine söyledin mi yoksa süpriz mi yapacaksın
Sagol canım
Ben battan 4 gün önce yaptırdım 55.79 çıktı
Birde battan iki gün önce yaptırdım oda 233 küsür çıktı bidaha gidemedim grip beni yatağa düşürdü resmen:2:
Evet canım :)yarışmaya mı katıldın canım :26: yalnız ilk pilav güzel görünüyordu renkli renkli
hergün o kadar cok yazan oluyor ki haklısın zorlanmakta:) acaba SAT ve BAT tarihleri atıyorum her hafta pazartesi günü mü yazılsa toplu olarak? yani mesela bugün pazartesi ya listede adı olmayanlar bugün iletip (sadece pazartesi günü) mi eklense belki daha kolay olur? ben takip edebilir miyim bilmiyorum henüz cesaret edemedim o sorumlulugu almaya ama baska bi arkadas da yoksa üstlenicek belki cesaret edebilirim cnm:)
Ben bat günü ve battan sonraki gün sonucu göstermeye gitmiştim canım:)kızlar siz doktora ne zaman gittiniz? battan kaç gün sonra?
kızlar siz doktora ne zaman gittiniz? battan kaç gün sonra?
söyledim. sabah tahlile birlikte gittik. zaten pozitif testlerimi de görmüştü
Evet canım :)
Bu arada bi kızı olan arkadaşımız da tekrar hamileymiş:) Ben söylemiştimmmm hamile diyeeeee. Çizgiyi görmüştüm ben:) Gözü aydın diyorum:)))
aRKaDasLar
malesef listeyi güncel tutmakta zorlandigim icin sildim..
aramizda vakti zamani olan biri varsa Subat & Mart 2014 (gibi) bir topic acabilir mi oraya tasinalim..
burada o konunun linkini paylasiriz oradan devam ederiz..
liste isi güzel oluyor ama ben gercekten yapamadim artik
iLGiLeNenLere DuYRuLuR
Sen bak, hangisi güzelse ona oy ver canım:)ben bat günü gittim sadece kan tahilili yaptırıp değerime bakıp 12 gün sonraya çağırmıştı
ayy ne çok sevinmiştir, aileniz büyüyor ne güzel
adı ne canım pilavının oy vereceğim :)) evet hamileymiş nerisona kızına kardeş geliyor çok güzel bir haber
Sen bak, hangisi güzelse ona oy ver canım:)
Ben katılım olsun diye link yapıştırıyorum:) İyi olan kazansın:)
ben takip ederdim sanırım ama hem hamişim açmak bana düşmez hem de ilerleyen günlerde neler olacağını bilmiyorumevde olmam belki biryerlere giderim falan, benim işim belli olmaz ayrıca bu topikimiz güzeldi ya üzüldüm şimdi
2 gün arayla yaptırmışsın ve 4 katı çıkmış
yani her zaman 2 katı diye bişey yok daha fazlasıda çıkabiliyormuş
muhtemelen aynı yerde yaptırmışsındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?