Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Âmin canım inşallah

canım bişey sorucam kan testinden önce yaptıgın idrar testinde silik cizgi cıkmıstı dimi karıstırmıyorum? o testin ismi var mı? yani ultra hassas olanlardan mı yoksa eczaneden herhangi bi test mi aldın?

3 liralık basit bir test canım. adını unuttum ama

Sagol canım
Ben battan 4 gün önce yaptırdım 55.79 çıktı
Birde battan iki gün önce yaptırdım oda 233 küsür çıktı bidaha gidemedim grip beni yatağa düşürdü resmen:2:

hergün o kadar cok yazan oluyor ki haklısın zorlanmakta:) acaba SAT ve BAT tarihleri atıyorum her hafta pazartesi günü mü yazılsa toplu olarak? yani mesela bugün pazartesi ya listede adı olmayanlar bugün iletip (sadece pazartesi günü) mi eklense belki daha kolay olur? ben takip edebilir miyim bilmiyorum henüz cesaret edemedim o sorumlulugu almaya ama baska bi arkadas da yoksa üstlenicek belki cesaret edebilirim cnm:)

Sagol canım
Ben battan 4 gün önce yaptırdım 55.79 çıktı
Birde battan iki gün önce yaptırdım oda 233 küsür çıktı bidaha gidemedim grip beni yatağa düşürdü resmen:2:

2 gün arayla yaptırmışsın ve 4 katı çıkmış

yani her zaman 2 katı diye bişey yok daha fazlasıda çıkabiliyormuş

muhtemelen aynı yerde yaptırmışsındır

Son düzenleme:
yarışmaya mı katıldın canım :26: yalnız ilk pilav güzel görünüyordu renkli renkli
Evet canım :)

Bu arada bi kızı olan arkadaşımız da tekrar hamileymiş:) Ben söylemiştimmmm hamile diyeeeee. Çizgiyi görmüştüm ben:) Gözü aydın diyorum:)))

Canim sen nasil istersen Konuyu acarsin burda linkini paylasirsin dedigim gibi ordan devam edilir.. Haftalik olmasida iyi bir düsünce aslinda evet.. Istersen ac simdi zaten Ocak ayininda sonuna geldi yeni bir ay yeni bir topic yeni umutlar

Kızlar biri yazımı alıntıladığında bana bildirim gelmiyor..
Sizde de öyle mi bugün?

kızlar siz doktora ne zaman gittiniz? battan kaç gün sonra?

ben bat günü gittim sadece kan tahilili yaptırıp değerime bakıp 12 gün sonraya çağırmıştı

söyledim. sabah tahlile birlikte gittik. zaten pozitif testlerimi de görmüştü

ayy ne çok sevinmiştir, aileniz büyüyor ne güzel

Evet canım :)

Bu arada bi kızı olan arkadaşımız da tekrar hamileymiş:) Ben söylemiştimmmm hamile diyeeeee. Çizgiyi görmüştüm ben:) Gözü aydın diyorum:)))

adı ne canım pilavının oy vereceğim :)) evet hamileymiş nerisona kızına kardeş geliyor çok güzel bir haber

ben takip ederdim sanırım ama hem hamişim açmak bana düşmez hem de ilerleyen günlerde neler olacağını bilmiyorum evde olmam belki biryerlere giderim falan, benim işim belli olmaz ayrıca bu topikimiz güzeldi ya üzüldüm şimdi

Sen bak, hangisi güzelse ona oy ver canım:)
Ben katılım olsun diye link yapıştırıyorum:) İyi olan kazansın:)

Sen bak, hangisi güzelse ona oy ver canım:)
Ben katılım olsun diye link yapıştırıyorum:) İyi olan kazansın:)

iyi de bulunmuyor ki pilavlar canım :/ insan pilavların hepsini ilk 1-2 mesaja dizer de rahatça görüp oy verelim sen seninkini söyle arkadaşım değil msiisn sana oy vercem

Canim listesiz olmasini isteyemen arkadaslarimiz var o yüzden diyorum napsak :44:
Aynen canim bende bazen oluyor cok giremiyorum gecmisi kaciriyorum filan..
Sizler düsünün tasinin ona göre gerekirse tasiniriz
Yoksa burda da haftalik listeler konunun icerisinde paylasilabilir mi bilmiyorum..
Ama ilk mesaji sadece konu sahibi düzenleyebiliyor :44:

Ben test yapip yapmamakla kararsizim korkuyorum negatifi görürsem yine cok üzülcem istesemde istemesemde

2 gün arayla yaptırmışsın ve 4 katı çıkmış

yani her zaman 2 katı diye bişey yok daha fazlasıda çıkabiliyormuş

muhtemelen aynı yerde yaptırmışsındır

Yok canım farklı hastanelerde yaptırdım hatta Dr muayenede 110 çıkar demişti ama fazla çıktı hatta prolaktin baktı 10 bile çıksa normal saycam dedi ama benim 29 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…