benim daha 6 gün var acaba yapsam mı:)
Canim listesiz olmasini isteyemen arkadaslarimiz var o yüzden diyorum napsak :44:
Aynen canim bende bazen oluyor cok giremiyorum gecmisi kaciriyorum filan..
Sizler düsünün tasinin ona göre gerekirse tasiniriz
Yoksa burda da haftalik listeler konunun icerisinde paylasilabilir mi bilmiyorum..
Ama ilk mesaji sadece konu sahibi düzenleyebiliyor :44:
Ben test yapip yapmamakla kararsizim korkuyorum negatifi görürsem yine cok üzülcem istesemde istemesemde
Canim listesiz olmasini isteyemen arkadaslarimiz var o yüzden diyorum napsak :44:
Yoksa burda da haftalik listeler konunun icerisinde paylasilabilir mi bilmiyorum..
Ben test yapip yapmamakla kararsizim korkuyorum negatifi görürsem yine cok üzülcem istesemde istemesemde
selam nasılsınız .
dünden beri yumurtlama günündeyim sanırım dua ediyorum inşallah tutar :)
canım elinde test varsa bir dene istersen çıkmazsa da daha erken nasıl olsa dersin birkaç gün daha beklersin.. sen bilirsin tabiki :26:
selam nasılsınız .
dünden beri yumurtlama günündeyim sanırım dua ediyorum inşallah tutar :)
Yok canim disari da cikmaya üseniyorum acikcasi hava cok soguk cünkü
Esimi arayip sorarm gelirken alirmi diye ama alirmi bilmiyorum :))
Esime 'ekmek al' demem farkli 'gebelik testi al' demem farkli
Liste icin: canlar siz nasil isterseniz öyle yapalim
Kızlar listeli güzel olur ben yapabilirim diycem ama benim dua topiğimizde liste görevi bende..bu ikisini yürütemem sanırım...ama listeli kesinliklem iyi olur...
haydi yap yap :)
biri sana yardımcı olabilir ki bir arkadaşımız gönüllü olmuş :) o listeyi yapsın not etsin sana özel mesajla atsın sende o mesajdakileri o tabloya geçir mesela bir öneri
çok önemli değil benim için aslında ben sadece arkadşalar yazdıkça yorum yapabilmek adına batlarına bakıyordum ama çok şart değil dert etmeyin
Pazartesi ve persembe dini acidan özellikle tavsiye dedilen günler canim kafan rahat olsun ama bu günleri iyi degerlendir dualarimiz seninle
canım şart değil ki liste olması burada zaten herkes derdini anlatıyor şukadar günüm vaar şu oldu bu oldu diye bence bu sayfaayı kapama iyi gidiyor burası herkes iyi kötü birbirini tanıdı hal hatır soruyor :)
ama yapabilirim diyen varsa listeyi hazırlasın ortadan devam etsin ne olcak ki arada bir günceller
canım hamilelik nasıl gidiyor bulantı falan var mı bu hafta kalp atışlarını duyarsın inşallahinşallahhhh
Evet kizlar sanirim bu konuda hepimiz ortak fikirdeyiz dimi ortadan devam etsin o zaman firstfb arkadasimizin dedigi gibi mesela haftanin belli bir günü güncelleyelim olur mu? :44:
Listeyi haftada 1 kez düzenlemek mantıklı aslında.
bat zamanımız aynı günler hemen hemen. Bende geçen gün yumurtlama testi aldım netten. Yanında erken gebelik testi verdi.
Yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Negatif sonuç görmek moral bozucu ama sanırım akşam yapacağım..:44:
Evet kizlar sanirim bu konuda hepimiz ortak fikirdeyiz dimi ortadan devam etsin o zaman firstfb arkadasimizin dedigi gibi mesela haftanin belli bir günü güncelleyelim olur mu? :44:
canım hamilelik nasıl gidiyor bulantı falan var mı bu hafta kalp atışlarını duyarsın inşallah
:)
Tamam kuzum insaAllah ayarlayacagiz bi sekilde
Sen ne zaman test yapmayi düsünüyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?