Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

benim daha 6 gün var acaba yapsam mı:)

haydi yap yap :)

biri sana yardımcı olabilir ki bir arkadaşımız gönüllü olmuş :) o listeyi yapsın not etsin sana özel mesajla atsın sende o mesajdakileri o tabloya geçir mesela bir öneri

çok önemli değil benim için aslında ben sadece arkadaşlar yazdıkça yorum yapabilmek adına batlarına bakıyordum ama çok şart değil dert etmeyin

Son düzenleme:
selam nasılsınız .
dünden beri yumurtlama günündeyim sanırım dua ediyorum inşallah tutar :)

ne bileyim canım.. aslına bakılırsa ben listeye çok nadir bakıyorum zaten sürekli aktif olan arkadaşlarımızla sohbet ederken burda öğreniyoruz bata şu kadar var bu kadar var.. sık sık güncelleme yapman da şart değil bence.. belki de şöyle bir liste olur bat tarihi falan değil de hamiş olmak isteyenler beklemede bir de hamile kalanlar gibi.. tabi yine çoğunluğun düşüncesi önemli.. bu sadece benim fikrimdi ben herşeye uyarım :) ama sanki burdan gidince bu hava bozulacakmış aynı olmayacakmış gibi geliyor :26:

canım elinde test varsa bir dene istersen çıkmazsa da daha erken nasıl olsa dersin birkaç gün daha beklersin.. sen bilirsin tabiki :26:

canım elinde test varsa bir dene istersen çıkmazsa da daha erken nasıl olsa dersin birkaç gün daha beklersin.. sen bilirsin tabiki :26:

Yok canim disari da cikmaya üseniyorum acikcasi hava cok soguk cünkü
Esimi arayip sorarm gelirken alirmi diye ama alirmi bilmiyorum :))

Esime 'ekmek al' demem farkli 'gebelik testi al' demem farkli

Liste icin: canlar siz nasil isterseniz öyle yapalim

selam nasılsınız .
dünden beri yumurtlama günündeyim sanırım dua ediyorum inşallah tutar :)

Pazartesi ve persembe dini acidan özellikle tavsiye dedilen günler canim kafan rahat olsun ama bu günleri iyi degerlendir dualarimiz seninle

Kızlar listeli güzel olur ben yapabilirim diycem ama benim dua topiğimizde liste görevi bende..bu ikisini yürütemem sanırım...ama listeli kesinliklem iyi olur...

doğru diyorsun kimisi çekinir alamaz valla ben söylerdim alırdı sen de bir şansını dene istersen.. söylersen de 2 tane alsın haaa nolur nolmaz

Kızlar listeli güzel olur ben yapabilirim diycem ama benim dua topiğimizde liste görevi bende..bu ikisini yürütemem sanırım...ama listeli kesinliklem iyi olur...

Tamam kuzum insaAllah ayarlayacagiz bi sekilde

Sen ne zaman test yapmayi düsünüyosun

yaa aslında yeni bi konu acıp listeyi yeniden tutmak zor olmayabilir cünkü şuan hamile diilim ugrasabilirim ama bide hamileysem ondan sora da arkadaslar gibi cok kontrol edemessem yazık olur bu topiğe boşu boşuna kapatmıs oluruz

bence hiç ellemeyelim burayı sohbet ederken sorarız birbirimize işte senin BAT ın ne zamandı diye zaten farkındaysanız herkes BAT ıma 3 gün var 5 gün var cok heyecanlıyım flan yazıyo hiç bakmaya gerek bile kalmıyo:)

canım şart değil ki liste olması burada zaten herkes derdini anlatıyor şukadar günüm vaar şu oldu bu oldu diye bence bu sayfaayı kapama iyi gidiyor burası herkes iyi kötü birbirini tanıdı hal hatır soruyor :)
ama yapabilirim diyen varsa listeyi hazırlasın ortadan devam etsin ne olcak ki arada bir günceller

Evet kizlar sanirim bu konuda hepimiz ortak fikirdeyiz dimi ortadan devam etsin o zaman firstfb arkadasimizin dedigi gibi mesela haftanin belli bir günü güncelleyelim olur mu? :44:

Listeyi haftada 1 kez düzenlemek mantıklı aslında.
bat zamanımız aynı günler hemen hemen. Bende geçen gün yumurtlama testi aldım netten. Yanında erken gebelik testi verdi.
Yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Negatif sonuç görmek moral bozucu ama sanırım akşam yapacağım..:44:

Senin bat ne zamandi canim? Benim aslinda cumartesi pazar yani daha var ama nerisona da muhtemel dogum tarihini görünce acaba yapsam mi dedim ama dedigin gibi iste negatifi görmek istemiyorum bi daha

Olur kizlar haftada bir kez güncelleme yapalim o zaman?

Evet kizlar sanirim bu konuda hepimiz ortak fikirdeyiz dimi ortadan devam etsin o zaman firstfb arkadasimizin dedigi gibi mesela haftanin belli bir günü güncelleyelim olur mu? :44:

olur canım :)

canım hamilelik nasıl gidiyor bulantı falan var mı bu hafta kalp atışlarını duyarsın inşallah
:)

iyi gidiyor sanırım canım sağolasın dünden beri bulantılarım başladı artık sanırım bir süre böyle devam edeceğm :) 4 şubatta randevum haftaya salı, saat 5te gideceğiz eşimle birlikte 1 hafta var heyecanlıyım umarım duyarız pıtırcığımızın kalbini

Tamam kuzum insaAllah ayarlayacagiz bi sekilde

Sen ne zaman test yapmayi düsünüyosun

canım ben günüm geçmedikçe test yapmayı düşünmüyorum..
bu progesteron testini 21.günde yaptır dedi doktor ben dayanamadım 18. günde yaptrdım...ve hafta sonu çok moralim bozuktu 1,8 i görünce hiç yumurtlamam olmamış diye..ama bak bugün 21. gün tekrar yaptırdım 10,58 çıktı..o yüzden erken test yapmam artgık töbeee

Son düzenleme:
Kızlar biz her ay gidecek miyiz doktora?
Yanımdaki arkadaş her ay gitmedim ben diyor.. Her ay ne testi yapacaklar diyor...

Bi de devlet hastanesinde önümüzdeki her ay için her gittiğimizde doktor mu gün veriyor? Yoksa biz her seferinde internetten mi alacağız?

Deneyimli arkadaşlar yazabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…