Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Sende haklisin canim Ama insaAllah sende bende cift cizgiyi görürüz..
Aslinda sabah uyandigimda cok eminim hafta sonuna kadar beklerim diye.. :18:

Canım sen doktora gittiğinde sadece keseyi görmüştünüz dimi şimdi kalp atışını duymak için gideceksiniz.Kaçıncı haftada keseyi gördünüz?

Canım birde bişi sorucam akıntın devam edıyormu benimki dün ve bugün azaldı. Kasık kramplarım ve gaz arttı sendede oluyormu bunlar.

anlaştık bile :))

hadi efulim test yap artıkkkk sevinelim accık yaaa ben cesaret edemiyorum ama sizi gaza getirebilirim :)

Son düzenleme:

evet canım 5+4 te keseyi gördük kalp atışını duyduğumda 7+3 olacak inşallah..
akıntım da devam ediyor canım.. hep ıslak ıslak hiç kurumadım şimdiye kadar.. gaz sancım oluyor, gaz problemi zaten hamilelik boyunca olan birşeymiş.. kasığımda kramplar olmuyor da ara ara adet olacakmış gibi ağrı oluyor geçiyor, özellikle kendimi yorduğumda öyle oluyor..

: )) ultra hassas bulsam yapıcam da öbürlerine güvenemiyorum cnkü gecen seferki hamileliklerimde BAT tarihim 1 gün gecmesine ragmen cok silik görünüyordu helee smdii taaa 6 gün varrr kesin negatif cıkar :)

hadi efulim test yap artıkkkk sevinelim accık yaaa ben cesaret edemiyorum ama sizi gaza getirebilirim :)

yapın yapın şüphe içinde yaşamaktansa yapıp kurtulmak en iyisi benin sonucum 4 te çıkıcak ama ben sürekli sonuç sayfasını güncelliyorum içimde yine ümitsizlik var ama dayanamıyorum beklemeye

Ay canım inşallahh pıtırcığın kalbini duyarsınn Bilmiyorumki dün ve bugün sanki akıntı azaldı gibime geliyor benim :26:

: )) ultra hassas bulsam yapıcam da öbürlerine güvenemiyorum cnkü gecen seferki hamileliklerimde BAT tarihim 1 gün gecmesine ragmen cok silik görünüyordu helee smdii taaa 6 gün varrr kesin negatif cıkar :)

canım geçen internette bakınıyordum fortel erken gebelik testi için yorumlar okudum bir dene bakalım ggden al istersen yarın elinde olur

Mrb lar kızlar cmrtesi doktoruma gittim noldu peki tabikide yne şansszlk buldu beni kadın hastaneden ayrılmış bşka kadn varmş oda h.sonu çalşmıyo Ayy artık kendimi dlgaya aldım Benim sonum hiç ii değil :d

Sende haklisin canim Ama insaAllah sende bende cift cizgiyi görürüz..
Aslinda sabah uyandigimda cok eminim hafta sonuna kadar beklerim diye.. :18:

canım kendin bilirsin ama idrar testinde varsada belli olmayabilir..ama kendin bilirsin yapmak istiyorsan yap..

Kamuranin sorusuna bianen dogma büyüme yasadigim ülkede kontrollerin nasil oldugunu biliyorum ve yazmak istedim TRde nasil oldugunu bende merak ediyorum gercekten.

1. Kontrol 16inci haftanin sonuna kadar yapiliyor Anne Cocuk Pasaportu veriliyor

2. Kontrol 17. - 20. haftalar arasinda bir defa

3. Kontrol 25. - 28. haftalar arasinda bir defa

4. Kontrol 30. - 34. haftalar arasinda bir defa

5. Kontrol 35. - 38. haftalar arasinda bir defa

Ultrason iste 8. 9. 10. 11. veya 12. haftada & 18. 19. 20. 21. veya 22. haftada & 30. 31. 32. 33. veya 34. haftada yapiliyor.

Her kontrolde detayli olarak nelere bakildigida yaziyor elimde ki kagitta ama türkceye cevirmem gerekir suan vaktim yok onun icin..

Türkiyede de böyle düzenli bir sekilde mi?

Son düzenleme:

Benim de 2 şubat pazar günü. Sizin konuşmalardan gaza geldim bende. Bir de test erken gebelik testi olunca , neyi bekliyorum dedim kendi kendime. Aynı korku bende de var malesef. Naapsak ki?:44:

Ay canım inşallahh pıtırcığın kalbini duyarsınn Bilmiyorumki dün ve bugün sanki akıntı azaldı gibime geliyor benim :26:

aman azalsa bile korkma canım birşey olmaz, hepimizde aynı şeyler olmaz bence çok takma boşver öyle kanama çok çok şiddetli kasık ve karın ağrısı olmadıkça korkma.. bak benim keseyi görmeden önce kahve akıntım gelmişti mesela keseyi gördükten sonra da 1 kez ayıptır söylemesi eşimle yakınlaştıktan sonra sildiğimde pembemsi lekelenme oldu ama çok şükür bir problem yok gibi görünüyor.. Allaha emanetler elimizden birşey gelmez :/

Aynen canim o cesaretsizlik bende de var

askgulu canim hos geldin ve evet sensizasktan haber alamadik gercekten ne oldu acaba :26:

Ah canim hayirlisi Allahtan baska bir doktor bulmalisin canim insaAllah daha da iyi bir doktor olur

Olsun devam et , cayma. Nerede oturuyorsun ? Belki ben sana tavsiye edebilirim birilerini?

Benim de 2 şubat pazar günü. Sizin konuşmalardan gaza geldim bende. Bir de test erken gebelik testi olunca , neyi bekliyorum dedim kendi kendime. Aynı korku bende de var malesef. Naapsak ki?:44:

Desene pes pese batlarimiz :44:
Ben hic bir sey hiss etmiyorum o yüzden negatif olacak diye korkumdan yapamiyorum

canım geçen internette bakınıyordum fortel erken gebelik testi için yorumlar okudum bir dene bakalım ggden al istersen yarın elinde olur

evet onu bnde gördüm cnm ama taa internetten sipariş ver falan üşendim dur bakalım smdi sen gaza getirdin belki alırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…