canım ben günüm geçmedikçe test yapmayı düşünmüyorum..
bu progesteron testini 21.günde yaptır dedi doktor ben dayanamadım 18. günde yaptrdım...ve hafta sonu çok moralim bozuktu 1,8 i görünce hiç yumurtlamam olmamış diye..ama bak bugün 21. gün tekrar yaptırdım 10,58 çıktı..o yüzden erken test yapmam artgık töbeee
olur canım :)
iyi gidiyor sanırım canım sağolasındünden beri bulantılarım başladı artık sanırım bir süre böyle devam edeceğm :) 4 şubatta randevum haftaya salı, saat 5te gideceğiz eşimle birlikte 1 hafta var heyecanlıyım umarım duyarız pıtırcığımızın kalbini
Senin bat ne zamandi canim? Benim aslinda cumartesi pazar yani daha var ama nerisona da muhtemel dogum tarihini görünce acaba yapsam mi dedim ama dedigin gibi iste negatifi görmek istemiyorum bi daha
Olur kizlar haftada bir kez güncelleme yapalim o zaman?
Canım sen doktora gittiğinde sadece keseyi görmüştünüz dimi şimdi kalp atışını duymak için gideceksiniz.Kaçıncı haftada keseyi gördünüz?
Canım birde bişi sorucam akıntın devam edıyormu benimki dün ve bugün azaldı. Kasık kramplarım ve gaz arttı sendede oluyormu bunlar.
haydi yap yap :)
biri sana yardımcı olabilir ki bir arkadaşımız gönüllü olmuş :) o listeyi yapsın not etsin sana özel mesajla atsın sende o mesajdakileri o tabloya geçir mesela bir öneri
çok önemli değil benim için aslında ben sadece arkadaşlar yazdıkça yorum yapabilmek adına batlarına bakıyordum ama çok şart değil dert etmeyin
anlaştık bile :))
hadi efulim test yap artıkkkk sevinelim accık yaaa ben cesaret edemiyorum ama sizi gaza getirebilirim :)
evet canım 5+4 te keseyi gördük kalp atışını duyduğumda 7+3 olacak inşallah..
akıntım da devam ediyor canım.. hep ıslak ıslak hiç kurumadım şimdiye kadar.. gaz sancım oluyor, gaz problemi zaten hamilelik boyunca olan birşeymiş.. kasığımda kramplar olmuyor da ara ara adet olacakmış gibi ağrı oluyor geçiyor, özellikle kendimi yorduğumda öyle oluyor..
: )) ultra hassas bulsam yapıcam da öbürlerine güvenemiyorum cnkü gecen seferki hamileliklerimde BAT tarihim 1 gün gecmesine ragmen cok silik görünüyordu helee smdii taaa 6 gün varrr kesin negatif cıkar :)
Sende haklisin canimAma insaAllah sende bende cift cizgiyi görürüz..
Aslinda sabah uyandigimda cok eminim hafta sonuna kadar beklerim diye..:18:
Senin bat ne zamandi canim? Benim aslinda cumartesi pazar yani daha var ama nerisona da muhtemel dogum tarihini görünce acaba yapsam mi dedim ama dedigin gibi iste negatifi görmek istemiyorum bi daha
Olur kizlar haftada bir kez güncelleme yapalim o zaman?
Ay canım inşallahh pıtırcığın kalbini duyarsınnBilmiyorumki dün ve bugün sanki akıntı azaldı gibime geliyor benim :26:
anlaştık bile :))
hadi efulim test yap artıkkkk sevinelim accık yaaa ben cesaret edemiyorum ama sizi gaza getirebilirim :)
Mrb lar kızlar cmrtesi doktoruma gittim noldu peki tabikide yne şansszlk buldu beni kadın hastaneden ayrılmış bşka kadn varmş oda h.sonu çalşmıyoAyy artık kendimi dlgaya aldım Benim sonum hiç ii değil :d
Mrb lar kızlar cmrtesi doktoruma gittim noldu peki tabikide yne şansszlk buldu beni kadın hastaneden ayrılmış bşka kadn varmş oda h.sonu çalşmıyoAyy artık kendimi dlgaya aldım Benim sonum hiç ii değil :d
Benim de 2 şubat pazar günü. Sizin konuşmalardan gaza geldim bende. Bir de test erken gebelik testi olunca , neyi bekliyorum dedim kendi kendime. Aynı korku bende de var malesef. Naapsak ki?:44:
canım geçen internette bakınıyordum fortel erken gebelik testi için yorumlar okudum bir dene bakalım ggden al istersen yarın elinde olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?