Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Desene pes pese batlarimiz :44:
Ben hic bir sey hiss etmiyorum o yüzden negatif olacak diye korkumdan yapamiyorum

kızlar benimki erken gebelik testinde 3 gün önceden belli oldu hem de değerim 17di biliyorsunuz, korkmayın birer test alıp sonuçlarınıza bakın derim

Ben hic bir sey hiss etmiyorum o yüzden negatif olacak diye korkumdan yapamiyorum

O hissiyatsızlık bende de var ama aklımda kalacağına , yapıyım negatif çıkarsa çıksın diyorum . Üzülmemeye şatladım kendimi..
Allah ömür verirse daha aylarımız var. Yine deneriz. Yapalım bence

bende de hiçbir belirti yok..milletin göğüsleri şişiyor acıyor bende tık yok..
adet olcağımda da olmaz zaten benim öle şeyler..
aman off bekle pazarı

Kizlar gunu geldiginde negatifi gormek daha uzucu bence. Yine de siz bilirsiniz

kızlar benimki erken gebelik testinde 3 gün önceden belli oldu hem de değerim 17di biliyorsunuz, korkmayın birer test alıp sonuçlarınıza bakın derim

Canim evet sen cok güzel bir örneksin.
Carsamba günü mecbur disari cikicam pazara gitmem lazim.
Yani sanirim en gec o gün alirim testi de bakalim bilmiyorum napsam tarcincigimizin dedigi gibi cesaret edemiyorum :18:

Kizlar gunu geldiginde negatifi gormek daha uzucu bence. Yine de siz bilirsiniz

Sahimi neden öyle düsünüyosun canim?
Ben kendimi biliyorum cok sulu gözüm ne zaman olumsuz sonucu ögrenmem fark etme o günüm hep aglamakla gececek eminim Ertesi gün ama toparlanicam ve önümüzde ki ay calsimalari heyecanla bekliycem gecen ay da öyle olmustu

geçen hamileligimde fortel almistim. 3 liralik test ondan cok daha koyuydu

diğer testlerin ismini bilmiyorum

kızımda kullandıgımı unutamam ama femina bulunabilirse ki dandik bir test ama iyi sonuç vermişti :)

aslında kişideki bhcg ye göre koyuluk değişiyor aynı gün kimisinde daha koyu kimisinde daha açık olabiliyor

Son düzenleme:
Ama bizim 6 günümüz var daha :44:

6 gün çokmuş ya :26: ben daha az kaldı sandımdı.. o zaman bekleyin

Canim evet sen cok güzel bir örneksin.
Carsamba günü mecbur disari cikicam pazara gitmem lazim.
Yani sanirim en gec o gün alirim testi de bakalim bilmiyorum napsam tarcincigimizin dedigi gibi cesaret edemiyorum :18:

hmmm sen bilirsin o zaman canım içinden nasıl geçiyorsa

Gunu gelmeden yaparsan umut devam eder, olumsuz a da hazirlarsin kendini bir yandan. Gunu geldiginde yapılan negatif degismez genelde. Boyle dusunuyorum canim. Bi de ben neyse ne öğrenip ona gore plan yapmak isterim

Kizlar simdi ezan okunur ben cikayim..
Sonrada yemek yapmam lazim..
Bugünde insaAllah basit ama farkli bir yemek deniycem basarili olursam paylasirim ama iki canli arkadaslarimizin cani cekmesin
Esim gündüzde bu hafta yine yani aksam giremeyebilirim belki

ah canim hayirlisi allahtan baska bir doktor bulmalisin canim insaallah daha da iyi bir doktor olur

sağol cnm hayrlısı işte hep bişi çıkıo bundada var bi hayr nasıl bulcam hiç bilmiyorm çvremde soramıyorm çnkü kmse blmiyo cnm

sonucum 0.5 çıktı artık ben yoruldum.. rabbime isyan değil ama aylardır umutlarım hep boşa çıkıyor.. artık doktora gitmeye karar verdim.. bir süre girmem kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

güle güle canım kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…