Desene pes pese batlarimiz :44:
Ben hic bir sey hiss etmiyorum o yüzden negatif olacak diye korkumdan yapamiyorum
Ben hic bir sey hiss etmiyorum o yüzden negatif olacak diye korkumdan yapamiyorum
geçen hamileligimde fortel almistim. 3 liralik test ondan cok daha koyuyducanım geçen internette bakınıyordum fortel erken gebelik testi için yorumlar okudum bir dene bakalım ggden al istersen yarın elinde olur
Benim de 2 şubat pazar günü. Sizin konuşmalardan gaza geldim bende. Bir de test erken gebelik testi olunca , neyi bekliyorum dedim kendi kendime. Aynı korku bende de var malesef. Naapsak ki?:44:
kızlar benimki erken gebelik testinde 3 gün önceden belli oldu hem de değerim 17di biliyorsunuz, korkmayın birer test alıp sonuçlarınıza bakın derim
kızlar benimki erken gebelik testinde 3 gün önceden belli oldu hem de değerim 17di biliyorsunuz, korkmayın birer test alıp sonuçlarınıza bakın derim
evet onu bnde gördüm cnm ama taa internetten sipariş ver falan üşendim dur bakalım smdi sen gaza getirdin belki alırım :)
Kizlar gunu geldiginde negatifi gormek daha uzucu bence. Yine de siz bilirsiniz
Ben yeni aldım. gg den. 1 gün sonra geldi. Al bence sende..
canım senin erken gebelik testinin markası ne?
geçen hamileligimde fortel almistim. 3 liralik test ondan cok daha koyuydu
LABOQUICK diye bir marka canım..
Ama bizim 6 günümüz var daha :44:
Canim evet sen cok güzel bir örneksin.
Carsamba günü mecbur disari cikicam pazara gitmem lazim.
Yani sanirim en gec o gün alirim testi de bakalim bilmiyorum napsam tarcincigimizin dedigi gibi cesaret edemiyorum :18:
Gunu gelmeden yaparsan umut devam eder, olumsuz a da hazirlarsin kendini bir yandan. Gunu geldiginde yapılan negatif degismez genelde. Boyle dusunuyorum canim. Bi de ben neyse ne öğrenip ona gore plan yapmak isterimSahimi neden öyle düsünüyosun canim?
Ben kendimi biliyorum cok sulu gözüm ne zaman olumsuz sonucu ögrenmem fark etme o günüm hep aglamakla gececek eminimErtesi gün ama toparlanicam ve önümüzde ki ay calsimalari heyecanla bekliycem gecen ay da öyle olmustu
ah canim hayirlisi allahtan baska bir doktor bulmalisin canim insaallah daha da iyi bir doktor olur
Kizlar simdi ezan okunur ben cikayim..
Sonrada yemek yapmam lazim..
Bugünde insaAllah basit ama farkli bir yemek deniycem basarili olursam paylasirim ama iki canli arkadaslarimizin cani cekmesin
Esim gündüzde bu hafta yine yani aksam giremeyebilirim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?