Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

3 liralik testte pozifi gorunce hemen ardina forteli yaptim. Ayni andaydi yani canim. Ama 3 liralik cok daha koyuydu. Tarcinim hadi yap artık kkkkkk

Dualarimiz seninle canim..
Doktora git en azindan kafan rahat olsun..
InsaAllah sana da nasip olacak canim..
Zor bir sürec yorucu yipratici..
Ama elimizden hic bir sey gelmiyor sadece beklemek kaliyor payimiza düsen..
InsaAllah sende hemencik toparlanirsin ve insaAllah tez zamanda bebegine kavusursun..
Güzel haberlerini bekliyor olacagiz..

sonucum 0.5 çıktı artık ben yoruldum.. rabbime isyan değil ama aylardır umutlarım hep boşa çıkıyor.. artık doktora gitmeye karar verdim.. bir süre girmem kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

fortel dimi? ee hadi bekleme o zaman yap da ben de heyecanlanıyım cnm yaa:))

İşyerindeyim şuan. Testte evde. Akşama ya da yarın sabahki ilk idrarla yapıcam. Karar verdim. Ama negatif çıkarsa da heyecanını kaybetme tamam mı

Efulim ben de senin tam tersin ağlayamam hiç. Üzülürüm ama alışkanlık olduğundan üzüntüm 1 gün sürmez
Yarın haberleri veririm kızlar. Çok umutlu haber beklemeyin ama bende öyle bir his yok çünkü

sonucum 0.5 çıktı artık ben yoruldum.. rabbime isyan değil ama aylardır umutlarım hep boşa çıkıyor.. artık doktora gitmeye karar verdim.. bir süre girmem kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Bata kac gun vardi canim. Benim de 3 gun once 0.1di. Simdi 18

üzüldüm hakkında hayırlısı olsun ne diyelim.. Rabbim verdiği zaman olacak, umarım en kısa zamanda olur..

Canim evet sen cok güzel bir örneksin.
Carsamba günü mecbur disari cikicam pazara gitmem lazim.
Yani sanirim en gec o gün alirim testi de bakalim bilmiyorum napsam tarcincigimizin dedigi gibi cesaret edemiyorum :18:

Efulimcim inşallah herşey güzel olacak Allahtan ümit kesilmez yüreğini ferah tut inşallah hayırlı zamanda Rabbim göbüşüne bebek doldurunca ve o bebişi kucağına alınca iyi ki sen olmuşun diceksin

Allah kabul etsin

3 liralik testte pozifi gorunce hemen ardina forteli yaptim. Ayni andaydi yani canim. Ama 3 liralik cok daha koyuydu. Tarcinim hadi yap artık kkkkkk

bende dandik bir testle yapmıştım ama günü gelmişti

şimdi arkadaşların gününden baya önce olunca yorumları sağlam bişi yazmak istedim

canım bende dünden beri bir kuruluk var, söylemesi ayıp elimle dokununca ilişkiye girdiğim kısım ıslak ama sadece dokununca anlayabiliyorum bunu demek istediğim o ki iç çamaşırım da hiçbir şey yokkk
genelde adet olmadan 1-2 gün önce bu kurulugu hep yaşarım ilişki oldugunda bile hissederim kuruyum diye
eşimle de sabah konuştuk ne durumdasın dedi beklemedeyim dedim yani adette olabilirim hamile de olabilirim anlayamıyorum dedim perşembe test alırım olmazsan dedi Rabbim hayırlısını nasip etsin

Evet kizlar sanirim bu konuda hepimiz ortak fikirdeyiz dimi ortadan devam etsin o zaman firstfb arkadasimizin dedigi gibi mesela haftanin belli bir günü güncelleyelim olur mu? :44:

evet yazışarak devam edelir bence güzel böyle listeyide hafta bir gün ayarlanır
bu arada inşallah sende bebek haberi alırsın

maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…