3 liralik testte pozifi gorunce hemen ardina forteli yaptim. Ayni andaydi yani canim. Ama 3 liralik cok daha koyuydu. Tarcinim hadi yap artık kkkkkkdiğer testlerin ismini bilmiyorum
kızımda kullandıgımı unutamam ama femina bulunabilirse çok iyi sonuç vermişti :)
aslında kişideki bhcg ye göre koyuluk değişiyor aynı gün kimisinde daha koyu kimisinde daha açık olabiliyor
sonucum 0.5 çıktı artık ben yoruldum.. rabbime isyan değil ama aylardır umutlarım hep boşa çıkıyor.. artık doktora gitmeye karar verdim.. bir süre girmem kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Olsun devam et , cayma. Nerede oturuyorsun ? Belki ben sana tavsiye edebilirim biri
CAYDIRIYORLAR CNM İST-KARTAL
fortel dimi? ee hadi bekleme o zaman yap da ben de heyecanlanıyım cnm yaa:))
Bata kac gun vardi canim. Benim de 3 gun once 0.1di. Simdi 18sonucum 0.5 çıktı artık ben yoruldum.. rabbime isyan değil ama aylardır umutlarım hep boşa çıkıyor.. artık doktora gitmeye karar verdim.. bir süre girmem kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
sonucum 0.5 çıktı artık ben yoruldum.. rabbime isyan değil ama aylardır umutlarım hep boşa çıkıyor.. artık doktora gitmeye karar verdim.. bir süre girmem kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Aynen canim o cesaretsizlik bende de var
askgulu canim hos geldin ve evet sensizasktan haber alamadik gercekten ne oldu acaba :26:
Bata kac gun vardi canim. Benim de 3 gun once 0.1di. Simdi 18
Olsun devam et , cayma. Nerede oturuyorsun ? Belki ben sana tavsiye edebilirim biri
CAYDIRIYORLAR CNM İST-KARTAL
Aa yakınız ben de Maltepedeyim. Tavsiye edeceğim doktorda Kartal da. Umut hastanesinde Şeyma HAnım. Çok tatlı bir kadın.
Herkese göre memnuniyet değişir tabi ama ben memnundum. Çocuk isteği ile hiç gitmedim ama rutin kontrole gidiyordum ona.
Sende bir dene istersen. Sgk anlaşmalı bir hastane. Muayene 30-35 tl gibi bişeydi sanırım...
Canim evet sen cok güzel bir örneksin.
Carsamba günü mecbur disari cikicam pazara gitmem lazim.
Yani sanirim en gec o gün alirim testi de bakalim bilmiyorum napsam tarcincigimizin dedigi gibi cesaret edemiyorum :18:
Kizlar simdi ezan okunur ben cikayim..
Sonrada yemek yapmam lazim..
Bugünde insaAllah basit ama farkli bir yemek deniycem basarili olursam paylasirim ama iki canli arkadaslarimizin cani cekmesin
Esim gündüzde bu hafta yine yani aksam giremeyebilirim belki
3 liralik testte pozifi gorunce hemen ardina forteli yaptim. Ayni andaydi yani canim. Ama 3 liralik cok daha koyuydu. Tarcinim hadi yap artık kkkkkk
Aa yakınız ben de Maltepedeyim. Tavsiye edeceğim doktorda Kartal da. Umut hastanesinde Şeyma HAnım. Çok tatlı bir kadın.
Herkese göre memnuniyet değişir tabi ama ben memnundum. Çocuk isteği ile hiç gitmedim ama rutin kontrole gidiyordum ona.
Sende bir dene istersen. Sgk anlaşmalı bir hastane. Muayene 30-35 tl gibi bişeydi sanırım...
EVET BNDE DUYDUM O DOKTORU AMA İŞTE KISIRLIK KONUSNDA DENEYİMİ VARMI ONDAN EMİN OLAMIYORUM BEN 3 AY ÖNCESİNDE O HSTNEDE BİRSEN HANIMA GTTM DHA ERKN Bİ YIL DOLSUN ÖYLE GEL DEDİ ÇOK YOĞUN Bİ KADIN ONA GTMEK İSTEMEM AMA ŞEYMA HANIM AKLMDA CNM SAĞOL BŞKA VARMI TAVSYE EDBLCEĞN
Evet kizlar sanirim bu konuda hepimiz ortak fikirdeyiz dimi ortadan devam etsin o zaman firstfb arkadasimizin dedigi gibi mesela haftanin belli bir günü güncelleyelim olur mu? :44:
EVET BNDE DUYDUM O DOKTORU AMA İŞTE KISIRLIK KONUSNDA DENEYİMİ VARMI ONDAN EMİN OLAMIYORUM BEN 3 AY ÖNCESİNDE O HSTNEDE BİRSEN HANIMA GTTM DHA ERKN Bİ YIL DOLSUN ÖYLE GEL DEDİ ÇOK YOĞUN Bİ KADIN ONA GTMEK İSTEMEM AMA ŞEYMA HANIM AKLMDA CNM SAĞOL BŞKA VARMI TAVSYE EDBLCEĞN
ben şuanda kaynarcadaki medicine hospital da Neslihan Şeker ' e gidiyorum. İyi bir kadın. Bu ay 2. kez gidicem ama güleryüzlü candan bir kadın.. Kendini yanında rahat hissetmekte önemli olduğu için bunu söylüyorum. Bir görün istersen...
ben şuanda kaynarcadaki medicine hospital da Neslihan Şeker ' e gidiyorum. İyi bir kadın. Bu ay 2. kez gidicem ama güleryüzlü candan bir kadın.. Kendini yanında rahat hissetmekte önemli olduğu için bunu söylüyorum. Bir görün istersen...
peki canım sen çocğm olmuyor dyemi gidiyorsun
merhabalar kızlar nasılsınız bakalım bugun keyifler nasıllll
haa evet onu da gördüm şimdi ilişkiden 5 gün sonra %99 dogru sonuc flan diyor
Evet bu doktora öyle başladım. ilk muyanede detaylı baktı. Hormon testi ve eşim için test istedi. Onları yaptırdım. Yorumladı testleri.
bu ay regl 3. günü çağırdı ama gidemedim. Bu ay gideceğim işte..
merhabalar kızlar nasılsınız bakalım bugun keyifler nasıllll
walla ben iyiyim canım heyecanla BAT günü bekliyorum günler gecmiyor:) sen nasılsın?
olur canım :)
iyi gidiyor sanırım canım sağolasındünden beri bulantılarım başladı artık sanırım bir süre böyle devam edeceğm :) 4 şubatta randevum haftaya salı, saat 5te gideceğiz eşimle birlikte 1 hafta var heyecanlıyım umarım duyarız pıtırcığımızın kalbini
Evet bu doktora öyle başladım. ilk muyanede detaylı baktı. Hormon testi ve eşim için test istedi. Onları yaptırdım. Yorumladı testleri.
bu ay regl 3. günü çağırdı ama gidemedim. Bu ay gideceğim işte..
bnm hormon testlerim var bişi çktımı hormonlarnda bnm prolaktin değerm yüksek çktı eşimde test yaptrmıo acba bna ilaç verrmi prolaktn için sen ne zmn gtcen cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?