walla ben iyiyim canım heyecanla BAT günü bekliyorum günler gecmiyor:) sen nasılsın?
Allah iylik versin cnm
bendede 4.günüm tık yok ..
persembe yaklastıkca heyecanlanıyorum
31 ocak canım daha yükselmez sanırım
bnm hormon testlerim var bişi çktımı hormonlarnda bnm prolaktin değerm yüksek çktı eşimde test yaptrmıo acba bna ilaç verrmi prolaktn için sen ne zmn gtcen cnm
Normal çıktı benim değerlerim. 2 şubatta regl olursam , 4 şubat salı gideceğim..
Bilmiyorum test yaptırır mı ama sen durumu açık olarak izah et, bir yöntem gösterecektir. Baştan savma yapmıyor gördüğüm kadarıyla..
Valla test için kendimi zor tutuyorum :))
Valla test için kendimi zor tutuyorum :))
Daha hiç denemedim ama deneyince haber vericem
Normal çıktı benim değerlerim. 2 şubatta regl olursam , 4 şubat salı gideceğim..
Bilmiyorum test yaptırır mı ama sen durumu açık olarak izah et, bir yöntem gösterecektir. Baştan savma yapmıyor gördüğüm kadarıyla..
Aynen bende regl olursam 3. Günü yine gideceğim acaba ne yapıcak bu ay bi tane yumurtladım ya onu mu fazlalaştıracak acaba
hmm o zmn ben cmrtesi oraya gtmeye çalışaym derdimi anlataym bakalm nolcak bnm bi yıl olcak olmuyo pko teşhisi koymuştu önceki doktorum senin ne zmndr olmuyo cnm
Allah iylik versin cnm
bendede 4.günüm tık yok ..
persembe yaklastıkca heyecanlanıyorum
ayy ne zaman test yapıcaksınnnn:)
tutma tutmaa yap:)
ayy ne zaman test yapıcaksınnnn:)
doktorum bu persembe icin 30 ocaga randevu verdi
bikac test yapıcam sana dedi bakalım bilmirom ki :26:
acaba bebegim içimde mi
Aynen bende regl olursam 3. Günü yine gideceğim acaba ne yapıcak bu ay bi tane yumurtladım ya onu mu fazlalaştıracak acaba
Bana herhangi bir sıkıntın yok. Bu ay gebe kalmayı hızlandıracak birşeyler deneriz dedi ama inan hiçbi fikrim yok ne yapacağı konusunda:44:
Ya ben dün yaptım ilk anda böyle çoooook silik çizgi gibi bişey çıktı ama sonra kayboldu :)) bata 4 gün kala felan bi daha yapmayı düşünüyorum
Bana herhangi bir sıkıntın yok. Bu ay gebe kalmayı hızlandıracak birşeyler deneriz dedi ama inan hiçbi fikrim yok ne yapacağı konusunda:44:
doktorum bu persembe icin 30 ocaga randevu verdi
bikac test yapıcam sana dedi bakalım bilmirom ki :26:
acaba bebegim içimde mi
hay allah acaba ne testi yapıcakk? ay inşallah hamilesindir cnm yaa :)
hmm o zmn ben cmrtesi oraya gtmeye çalışaym derdimi anlataym bakalm nolcak bnm bi yıl olcak olmuyo pko teşhisi koymuştu önceki doktorum senin ne zmndr olmuyo cnm
Benim de tam 1 yıl oldu canım. Zaten 1 yıl dolmadan hiç ciddiye almıyorlar. Bence saçma bir zaman kaybı..
hay allah acaba ne testi yapıcakk? ay inşallah hamilesindir cnm yaa :)
inşallah cnm ya düşüncesi bile çokk hoşşş
bilmem ki yapmadık,bakmadık yer koymadı
Valla bende merak ediyorum inşallah belki de hamiş oluruz da gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?