Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

walla bende internetten şu ultra hasssas olanlardan alırsam hemen yarın yapıcam artık 5 gün kalmıs oluyo:)

:)) bırak testde 2. Çizgi varmı diye bakarken kör olucam :))
cemile first ve kutsal aşk inşallah güzel sonuç alırsınız belkide içinizde henüz varlığından haberdar olmadıgınız bir bebiş vardır :)

Canım benim inşallah
İnşallah senin de şuanda karnında bebişin vardır canımmmm

:)) bırak testde 2. Çizgi varmı diye bakarken kör olucam :))

Canım benim inşallah
İnşallah senin de şuanda karnında bebişin vardır canımmmm

hahaha ayy alemsin cok güldüm yaa bende o 2. cizgiler hiçbizaman net cıkmadıgı için sen öyle söyleyince aynen kendimi gördüm sende:)

Slm arkadaslar bugun dayanamayip tekrar test yaptim fotosunu koycam ama nasil koyulacagini bilmiyorum

hahaha ayy alemsin cok güldüm yaa bende o 2. cizgiler hiçbizaman net cıkmadıgı için sen öyle söyleyince aynen kendimi gördüm sende:)

Aynen bende hiç net görmediğim için bakarken kör oluyorum bide var var nerde be yok işte diyip kendimle konuşuyorum :)

Valla o bile koymuyo artık bana şu testler negatif çıkıyoya hayatta hiç bişey bu kadar canımı yakmamıştı (

Ben hep zamanının henüz gelmediğini düşünüp motive olmaya çalışıyorum. İşe de yarıyor çünkü negatif düşünen bir insan değilim. Hep pozitifini düşünüp moralimi bozmamaya çalışıyorum. Sen de kendini bu şekilde motive et. Sağlıklı bir psikoloji bebek için gerekli..

Canım normal hayatta çok pozitifim arkadailarım bana seni görünce insanın içi kıpır kıpır olur der her zaman güler yüzlüyüm bu sanırım benim zayıf noktam

Hayir canim telden

arkadasın biri asagıdaki gibi anlatmıs nasıl yapılacagını ama işini görürmü bilmem canım istersen bi dene...

Telefon uygulamasından çıkın önce, "masaüstü sitesi iste" veya orjinal görünüm gibi seçenekler ile kk nın pc görünümüne geçin..

Cevap ver kısmından, "insert image" e tıklayacaksınız..From computer ya da from url seçeneklerinden biriyle yükleyeceksiniz..Telefonunuzdan yükleyecekseniz, from computer, netten yükleyecekseniz from url ye tıklayacaksınız.

Hayir canim telden

canım telefondan chrome dan falan giriyorsan onda yok ekleme şeysi fakat play store dan kk nın uygulaması var onu yüklersen orada resim ekleme yeri var konuya cevap yazdığın yerde..

canım telefondan chrome dan falan giriyorsan onda yok ekleme şeysi fakat play store dan kk nın uygulaması var onu yüklersen orada resim ekleme yeri var konuya cevap yazdığın yerde..

Iphone için de varmı acaba bende chorme dan giriyorum zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…