Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

slm kızlar nasıl gıdıyor bugun çift çizgiyi goren yokmu yaa ? benımde 4 gun kaldı test yapmamak için kendımı zor tutuyorum sag gögüsümde bastırınca acıyor adet gunume yaklasırken boyle olmazdı yada ben fark etmıyordum kendımı dınlemek gözlemlemek ümitlenmek ne kadar zormus ya

benden haber var

sanırım 2 güne adetim geliyor tuvalete gittiğimde vajina ağzındaki akıntıdan azıcık aldım ve çok hafif pembelik gördüm adet olacağım gibi görünüyor 29-30 u gibi muhtemelen

Allah hakkımızda hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah

biz mart ayında devam etmeyi düşünüyoruz mart ayında deneyeceklerle mart topiğinde görüşürüz

ben arasıra yine yazarım size

öpüyorum :) dualarım sizinle ben yine her hafta duamı ederim sizlere

Son düzenleme:
Kizlar..

Kayinvalidemin enistesi vefat etmis cenazeye gidicez birazdan Hanimi da yani kv'nin kardesi felcli..

Canim hemen ümidini kesme olumsuz dusunme...
Hepimizjn hKkinda hayırlısı olsun insallah.
Gitme nereye gidiyosyn ama yaa tarcinsiz olmaz kiii

tarçın inanmıyorum. ne cabuk teşhis koydun canım yaaaa. bi test yap bari güzelim. martta devam edecez ne demek

Canım normal hayatta çok pozitifim arkadailarım bana seni görünce insanın içi kıpır kıpır olur der her zaman güler yüzlüyüm bu sanırım benim zayıf noktam

Sevindim çünkü bayan olduğumuz için ve gerçekten çok istediğimiz için karamsar olmak daha kolay geliyo durumu kabullenmek için..
Hayırlısı hakkımıza..

kızlar bısey sorucam bu nettekı yumurtlama hesaplayıcıları nekadar dogru bılıyormusunuz ben sureklı netten hesaplıyorum guvenılırmı acaba degısık sıtelerde yapıyorum sonuc hep aynı cıkıyor

aa kızarım ama sana..ne bu umutsuzluk...
hiçbir yere gitmiyorsunn şekerim bırakmıyoruz seni...

Kizlar..

Kayinvalidemin enistesi vefat etmis cenazeye gidicez birazdan Hanimi da yani kv'nin kardesi felcli..

kuzucumm başınız sağolsun..eşinede çok üzüldüm ya nolcak şimdi kadıncağızaaa

kızlar sol kasığımda ve sol bacağımda ağrı var acaba.....

inşallahhhh

nereye yaa :2: belli olmaz ki.. hem devam etmesen de çalışmaya burda ol yine de

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…