canım sende bence birşeyler var
Kızlar yaaa benim reglim yarındı ama bugünden geldi kırmızılarOturdum ağladım biraz, sonra hayırlısı dedim. Bakalım.
Nereye gidiyorsun bende regl olsam burayı bırakmayı düşünmüyorum canım burda ki tüm arkadaşları çok sevdim senide inşallah olmazsın belki yerleşmeyle ilgilidir ne olur gitme canımbenden haber var
sanırım 2 güne adetim geliyor tuvalete gittiğimde vajina ağzındaki akıntıdan azıcık aldım ve çok hafif pembelik gördüm adet olacağım gibi görünüyor 29-30 u gibi muhtemelen
Allah hakkımızda hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah
biz mart ayında devam etmeyi düşünüyoruz mart ayında deneyeceklerle mart topiğinde görüşürüz
ben arasıra yine yazarım size
öpüyorum :) dualarım sizinle ben yine her hafta duamı ederim sizlere
Başınız sağolsun canım allah rahmet eylesinKizlar..
Kayinvalidemin enistesi vefat etmis cenazeye gidicez birazdanHanimi da yani kv'nin kardesi felcli..
Kızlar yaaa benim reglim yarındı ama bugünden geldi kırmızılarOturdum ağladım biraz, sonra hayırlısı dedim. Bakalım.
kızlar reglıme 4 gun var test yaptım simdi negatif cıktı erkenmı davrandım acaba
üzülmek yok çalışmaya devam
belki de erkendir daha hemen umutsuzluğa kapılma kırmızılar gelmedikçe umut hep vardır
bilmiyorum ya cok umutsuzluga kapılıyorum ınş erken test yapmısımdır
Kızlar biz her ay gidecek miyiz doktora?
Yanımdaki arkadaş her ay gitmedim ben diyor.. Her ay ne testi yapacaklar diyor...
Bi de devlet hastanesinde önümüzdeki her ay için her gittiğimizde doktor mu gün veriyor? Yoksa biz her seferinde internetten mi alacağız?
Deneyimli arkadaşlar yazabilir mi?
kızlar reglıme 4 gun var test yaptım simdi negatif cıktı erkenmı davrandım acaba
Canim cikarsa erken gebelik testiyle cikar zaten normal testte bikac gun gecince bile zor cikiyo bence bi erken gebelik testi al onunla dene
Kızlar biz her ay gidecek miyiz doktora?
Yanımdaki arkadaş her ay gitmedim ben diyor.. Her ay ne testi yapacaklar diyor...
Bi de devlet hastanesinde önümüzdeki her ay için her gittiğimizde doktor mu gün veriyor? Yoksa biz her seferinde internetten mi alacağız?
Deneyimli arkadaşlar yazabilir mi?
merhaba 2 hafta önce bana msj atmışsınız. özelden mesaj gönderemiyorum sorularınızı buradan cevaplandırmamda bir skınca var mı?.
Canim merhaba tesekkur ederim oncelikle duyarliligin icin :)
Hamileligin nasil gidiyor? Ozellikle hastane ve doktor konusunda fikire ihriyacim var
Canim cikarsa erken gebelik testiyle cikar zaten normal testte bikac gun gecince bile zor cikiyo bence bi erken gebelik testi al onunla dene
pekı eczanelerde satılıyormu erken gebelık testı
arkadaşım bende 16 haftalık hamileyim. 2 haftada 1 gidiyorum 12. haftada 2li testim yapıldı. diğer gittiklerimde bebeğin gelişimi takip ediliyor. hareketleri kalp atışları vs izleniyor. düzenli gidilirse daha iyi elbette. zaman eski zaman değil.... dikkatli takip çok önemli artık
ben ankaralıyım ancak muğlada yaşıyorum hastane konusunda pek yardımcı olamayacağım sanırım. ama hamilelik konusunda hiçbir sıkıntım yok. çok rahat geçiyor şükürler olsun ki doktorumda çok memnun 16 haftalık bebeğim daha hiç kilo almadım aksine 6 kilo kadar verdim. düzenli yürüyüş yapmaya ve düzenli beslenmeye dikkat ediyorum.. merak ettiğin herşeyi sorabilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?