Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

test yapmadan, adet olmadan hamile değilim demek ne demek, negatif çıksa bile günün gelmedi ki:26:

Kızlar yaaa benim reglim yarındı ama bugünden geldi kırmızılar Oturdum ağladım biraz, sonra hayırlısı dedim. Bakalım.

Kızlar yaaa benim reglim yarındı ama bugünden geldi kırmızılar Oturdum ağladım biraz, sonra hayırlısı dedim. Bakalım.

geçen ay da ben aynısını yaşadım oturdum ağladım. hayırlısı bakalım bu ay örgü falan kafamı oyalıyorrum

Nereye gidiyorsun bende regl olsam burayı bırakmayı düşünmüyorum canım burda ki tüm arkadaşları çok sevdim senide inşallah olmazsın belki yerleşmeyle ilgilidir ne olur gitme canım
Kizlar..

Kayinvalidemin enistesi vefat etmis cenazeye gidicez birazdan Hanimi da yani kv'nin kardesi felcli..
Başınız sağolsun canım allah rahmet eylesin

Üzülmek yok bir sonra ki ay olur ümitsizliğe kapılma canım

kızlar reglıme 4 gun var test yaptım simdi negatif cıktı erkenmı davrandım acaba

üzülmek yok çalışmaya devam

kızlar reglıme 4 gun var test yaptım simdi negatif cıktı erkenmı davrandım acaba

belki de erkendir daha hemen umutsuzluğa kapılma kırmızılar gelmedikçe umut hep vardır

üzülmek yok çalışmaya devam

belki de erkendir daha hemen umutsuzluğa kapılma kırmızılar gelmedikçe umut hep vardır

bilmiyorum ya cok umutsuzluga kapılıyorum ınş erken test yapmısımdır

canım heray doktorun cagırır bir dahaki aya görüselim diye benimki öyleydi ama ben özele gittim :26:
bence heray gidilmeli ultrason fotoları hala duruyor oglusumun

Canim cikarsa erken gebelik testiyle cikar zaten normal testte bikac gun gecince bile zor cikiyo bence bi erken gebelik testi al onunla dene

Canim cikarsa erken gebelik testiyle cikar zaten normal testte bikac gun gecince bile zor cikiyo bence bi erken gebelik testi al onunla dene

merhaba 2 hafta önce bana msj atmışsınız. özelden mesaj gönderemiyorum sorularınızı buradan cevaplandırmamda bir skınca var mı?.

arkadaşım bende 16 haftalık hamileyim. 2 haftada 1 gidiyorum 12. haftada 2li testim yapıldı. diğer gittiklerimde bebeğin gelişimi takip ediliyor. hareketleri kalp atışları vs izleniyor. düzenli gidilirse daha iyi elbette. zaman eski zaman değil.... dikkatli takip çok önemli artık

merhaba 2 hafta önce bana msj atmışsınız. özelden mesaj gönderemiyorum sorularınızı buradan cevaplandırmamda bir skınca var mı?.

Canim merhaba tesekkur ederim oncelikle duyarliligin icin :)
Hamileligin nasil gidiyor? Ozellikle hastane ve doktor konusunda fikire ihriyacim var

Canim merhaba tesekkur ederim oncelikle duyarliligin icin :)
Hamileligin nasil gidiyor? Ozellikle hastane ve doktor konusunda fikire ihriyacim var

ben ankaralıyım ancak muğlada yaşıyorum hastane konusunda pek yardımcı olamayacağım sanırım. ama hamilelik konusunda hiçbir sıkıntım yok. çok rahat geçiyor şükürler olsun ki doktorumda çok memnun 16 haftalık bebeğim daha hiç kilo almadım aksine 6 kilo kadar verdim. düzenli yürüyüş yapmaya ve düzenli beslenmeye dikkat ediyorum.. merak ettiğin herşeyi sorabilirsin...

kızlar dün gece rüyamda hamile olduğumu öğreniyodum 6haftalıkmış sözde :44: rüyası bile güzeldi gerçeği olduğunda nasıl oluyodur kimbilir uyandığımda bile sanki gerçekte hamileymişim gibi mutlu uyandım ama tabi nerdeeee

canım rabbim kucagına almayıda nasip etsin
canım cinsiyeti bellimi ?

Canim ben dogum konteol hapindan sonra tam 18 kilo aldim gebelige engelmi degilmi yada gebelikte sorun olustururmu bilemiyorum. Kendi doktorum bebek isriyorum diye bana kizdi resmen kiloya takik bi kadin 1 kilo fazlan olsa onu ver dwmis bi arkadasa cunku yuksek riskli gebelik diyo korkuttu beni biraz .
Bebeginin cinsiyeti belli olmustur dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…