Geneldw merkezlerdwki eczanelerde oluyo canim mesela ankarada sihhiyede vardi predictorun var early diye
canım rabbim kucagına almayıda nasip etsin
canım cinsiyeti bellimi ?
Canim ben dogum konteol hapindan sonra tam 18 kilo aldim gebelige engelmi degilmi yada gebelikte sorun olustururmu bilemiyorum. Kendi doktorum bebek isriyorum diye bana kizdi resmen kiloya takik bi kadin 1 kilo fazlan olsa onu ver dwmis bi arkadasa cunku yuksek riskli gebelik diyo korkuttu beni biraz .
Bebeginin cinsiyeti belli olmustur dimi :)
Canim benim cok sagol icime su serptin. Ben ankaradasin sanmistim doktorunu sorcaktim :)ben sana sadece şunu söyleyeyim doktorunu değiştir... beni nelerle korkuttular 2. aydan sonra nefes alamazsın yok tıkanır kalırsın. yok bebek ya da sen doğumda ölürsün neler neler söylediler... ve bunları yapan benim akrabalarımdı sen düşün. hamile kalmaktan korkar olmuştum. allahıma şükürler olsun çoğu zayıf hamile kalan insana göre daha sağlıklıyım... tüm testlerim normal değerlerde. evde kendi işlerimi kendim yapıyorum hala... kayınvalidemle birlikte yaşıyorum. yemeğimden temizliğime herşeyimi kendim yapıyorum... kilo hiç birşeye engel değil... ama doktorunu değiştirmezsen daha çok strese girersin söyleyim :).
saol bı sorayım bakalım eczanalere
Kizlar Nasılsıniz. . Ben panik icindeyim. Bugun adetimin geçeli 5 gün oldu. Ve toplam 40 gundur adet olmuyorum. Şimdi testim negatif. 2 gün once silik ikinci cizgi cikmisti. Ben ne yapayım. Adetimi bekliyim. Doktorami gideyim. Niye gecikti bukadar. Streste yapmadım. Acaba gec dollenme olduysa daha cikmazmi teste. Off offf
Canim benim cok sagol icime su serptin. Ben ankaradasin sanmistim doktorunu sorcaktim :)
Insallah bebegini saglikla kucagina alirsin canim twkrar cok tesekkur ederim bu arada topigimizede hosgeldin :)
erken gebelik kan tahlilinde daha net belli oluyor. eğer şüphen varsa bir sağlık ocağına başvurup kantahlili iste... çünkü hemen folik asite başlaman gerekiyor... ben daha çok minikken öğrenmiştim hastaneye gittiğimde kese görünmüyordu bile... geç döllenme olduğunda kanda daha net çıkıyormuş...
Merhaba kizlar.. Bende bu hafta içi doktora gitmeyi düşünüyorum da. Muayene olucam. 5 aylık evliyiz daha hamile kalamadım.. Doktora ne dicem ben ya bilmiyorum ? Yardımcı olabilcekmisiniz
gecen ay ssk hastanesı gıttım normal testlerım ıdrar testlerım yapıldı dr hamıle kalabılırsın dedı ve folıc plus verdı 15 gundur ıcıyorum sormak ıstedıgım bısey daha var bu nettekı yumurtlama hesaplayıcılar guvenılırmıdır ben hep onlarla hesaplıyorum pratık oluyorda
çoğu zaman doğru sonuç veriyor. sen gönlünü ferah tut. hem adetinden 1 hafta geçsin istersen öyle yap normal testihem daha sağlıklı bir sonuç alırsın...
bi öncekı yazında şüphen varsa demıstın şüpheden kastın nedır acaba sendekı belırtılerı merak ettım aslında
Merhaba kizlar.. Bende bu hafta içi doktora gitmeyi düşünüyorum da. Muayene olucam. 5 aylık evliyiz daha hamile kalamadım.. Doktora ne dicem ben ya bilmiyorum ? Yardımcı olabilcekmisiniz
bende kasık ağrısı oluyordu çok fazla ve bel ağrısı öyleki yattığım yerden kalkamıyordum. en yakın arkadaşım hamile olduğumu ve bundan emin olduğunu söyledi ben böyle olabilir mi acaba diye şüphelendim kuzenimden test istedim (adetim 2-3 gün gecikmişti sadece)test sonucu pozitif çıktı. ertesi gün kan tahlili yaptırdım oda pozitif çıktı. ama hastaneye gittiğimde kese görünmedi doktor geç döllenmeden kaynaklanıyor olabilir dedi :) nitekim öyleymiş :) darısı başınıza inşallah...
ya bende adetıme 10 gun kala kasık agrısı oluyordu sankı adet olacakmısım gıbı sımdı yok gectı sımdı ıse sag gogusum acıyor bastırınca bu arada hamılelrın duası tutarmıs bıze dua etmeyı unutma lutfen
ya bende adetıme 10 gun kala kasık agrısı oluyordu sankı adet olacakmısım gıbı sımdı yok gectı sımdı ıse sag gogusum acıyor bastırınca bu arada hamılelrın duası tutarmıs bıze dua etmeyı unutma lutfen
ederim tabi neden etmeyeyim :)... allahım isteyen herkese nasip etsin... bekleyenlerinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.ama bu iştede sabır gerekli. olmasa bile strese girmeyin.ben hiç beklemediğim bir anda öğrendim hamile olduğumu... umarım rabbim sizede nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?