Canm ankaradaysan doktırun kim ???
maalesef ankaralıyım ama muğlada yaşıyorum isterseniz biraz araştırma yapayım doktor ve hastane konusunda... en azından arkadaşlarıma sorayım..
Neden maalesef iidir ankara.benm gityiğin bi prof var hatta çarşamva yne gideceğim ama muayenesi 300 tl..yedekte bi doktor daha olsa fena olmaz canm..sana zahmet olmazsa
yok ankaralı olmaya maalesef demedim :) ankarada olmadığım için maalesef dedim. yoksa elbette iyi benim memleketim :)
Evet canim arkadaslarina sorarsan cok sevinirizmaalesef ankaralıyım ama muğlada yaşıyorum isterseniz biraz araştırma yapayım doktor ve hastane konusunda... en azından arkadaşlarıma sorayım..
Canm doktra gitcektin sen sanırım yanlış hatırlamadıysam...gittin mii.
Yok canim senden doktor tavsiyesi aldim ama daha yumurtlama donemimdeyim daha gitmedim :)
Hmm hadi hayırlısı..seni görünce aklıma geldide bi soruym dedim
Hmm bende ankaralıyım.
Evet canim arkadaslarina sorarsan cok seviniriz
Bu arada canim karindan ultrasonla gorunuyomu bebek??
sami ulus kadın doğum hastanesi / fadıl kara
arkadaştan aldım şimdi. çok iyi bir doktor olduğunu söyledi
evet canım görünüyor :) hemde çok güzel...
sami ulus kadın doğum hastanesi / fadıl kara
arkadaştan aldım şimdi. çok iyi bir doktor olduğunu söyledi
slm kızlar nasıl gidiyor bakalım ev temizliği yaptım halıları gönderdim.
tatilin keyfini temzlk yaparak geçiriyorum.
diğer aya rahim filmi çekilecek olan var mı ya da deneyimi olan anlatırsanız sevinirim
adetimi bekliyorum bitince gidecem
namaz kılmam, temizlik yapmam, yemek yapmam lazım kalkacak halim yokkalkar kalkmaz bulantılarım gene başladı, hala sürüyor.. eşimi aradım da akşam gelirken kök zencefil al dedim.. artık tek çarem o, umarım ondan şifa bulurum
daha önce hamiş olmuşlar bilir, böyle mide bulantısı olunca istifra edersek rahatlıyor muyuz? yoksa yine bulanmaya devam mı ediyor kızlar?
Ben çektirmedim canm.klomen filan kullanıp sonuç alamayıncamı film çektirilyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?