Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

maalesef ankaralıyım ama muğlada yaşıyorum isterseniz biraz araştırma yapayım doktor ve hastane konusunda... en azından arkadaşlarıma sorayım..

Neden maalesef iidir ankara.benm gityiğin bi prof var hatta çarşamva yne gideceğim ama muayenesi 300 tl..yedekte bi doktor daha olsa fena olmaz canm..sana zahmet olmazsa

Neden maalesef iidir ankara.benm gityiğin bi prof var hatta çarşamva yne gideceğim ama muayenesi 300 tl..yedekte bi doktor daha olsa fena olmaz canm..sana zahmet olmazsa

yok ankaralı olmaya maalesef demedim :) ankarada olmadığım için maalesef dedim. yoksa elbette iyi benim memleketim :)

maalesef ankaralıyım ama muğlada yaşıyorum isterseniz biraz araştırma yapayım doktor ve hastane konusunda... en azından arkadaşlarıma sorayım..
Evet canim arkadaslarina sorarsan cok seviniriz
Bu arada canim karindan ultrasonla gorunuyomu bebek??

Son düzenleme:
slm kızlar nasıl gidiyor bakalım ev temizliği yaptım halıları gönderdim.

tatilin keyfini temzlk yaparak geçiriyorum.

diğer aya rahim filmi çekilecek olan var mı ya da deneyimi olan anlatırsanız sevinirim

adetimi bekliyorum bitince gidecem

Ben çektirmedim canm.klomen filan kullanıp sonuç alamayıncamı film çektirilyo

Ilk denemede olmadi ama ikinci denemede umitlenmeyecegim demistim yine de insan karnina giren kramptan heyecan yapiyor bastirilmis duygular icerisinde bakalim ne olacak.. buayda olmazsa doktora gitmeye kararverdim

canım bulantı böyle devam eder bazıları 4 aya kadar bile yaşıyor ama ilk 3 ayda normal görülmesi.yanında tuzlu şeyleri eksik etme eve depola.aykun bol bol gelir uyumak iyidir koy kafanı dinlen.tiksindiğin şeyleri zorla yeme.ben etten tiksinmiştim dışardan yiyorduk o zaman yiyordum.hamileliğin cilveleri ilk 3 ay zor ama sonraki 3 ay rahat geçer.Rabbim yardımcın olsun bol bol dua et kuzuna

Ben çektirmedim canm.klomen filan kullanıp sonuç alamayıncamı film çektirilyo

klomen 1 doz kullandım canm 5 gün boyunca günde 1 tane.olmadı adet oldum.bu ay kullanmadım film için hastalığı bekliyorum.

daha önce 14 haftalık kuzumu kaybettim 1 sene geçti olmadı ben de tedaviye başladım

film olmadan klomen gereksiz çünkü yumurta problemim yok.evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım ama düşükten sonra ne hikmetse kalamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…