selam nasılsınız .
dünden beri yumurtlama günündeyim sanırım dua ediyorum inşallah tutar :)
klomen 1 doz kullandım canm 5 gün boyunca günde 1 tane.olmadı adet oldum.bu ay kullanmadım film için hastalığı bekliyorum.
daha önce 14 haftalık kuzumu kaybettim 1 sene geçti olmadı ben de tedaviye başladım
film olmadan klomen gereksiz çünkü yumurta problemim yok.evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım ama düşükten sonra ne hikmetse kalamadım
bende düşük yaptım..artık şubata..hayırlısı...
Geçmiş olsun canm şimdiden..bende klomen lullandığım ay hamile kalmıştım.ama kalp atışı durdğu için 1 ay önce kürtaj oldum
canım çok geçmiş olsun sana da.düşük gerçekten zor.bi de hayırlısını beklememiz lazım.olan da yarım kalmayıp kucağımızda nihayete ersin istiyorum.düşük olunca diğeri nasıl olacak diye düşünürken hamile kalamadım.aklımda bebek düşüncesi olsun istemiyorum.gün geçtikçe de umursamıyorum heyecanı azalıyor.inş sürpriz yapar artık
Aldım notunu bi kenara çok tşk ettm
Canim hemen ümidini kesme olumsuz dusunme...
Hepimizjn hKkinda hayırlısı olsun insallah.
Gitme nereye gidiyosyn ama yaa tarcinsiz olmaz kiii
tarçın inanmıyorum. ne cabuk teşhis koydun canım yaaaa. bi test yap bari güzelim. martta devam edecez ne demek
aa kızarım ama sana..ne bu umutsuzluk...
hiçbir yere gitmiyorsunn şekerim bırakmıyoruz seni...
bi yere gitmiyorum ki sadece belki o kadar çok sık takip edemem ama mutlaka girer haberlerinizi alırım tatlım
dilerim ki marta kadar hepiniz hamiş olursunuz ve mart topiğinde değil hamiş topiklerinde karşılaşırız ama olur da marta kalırsanız mart topiğinde daha faal olarak görüşürüz :)
nereye yaa :2: belli olmaz ki.. hem devam etmesen de çalışmaya burda ol yine de
ben size aralarda laf atmadan durabilir miyim :)
test yapmadan, adet olmadan hamile değilim demek ne demek, negatif çıksa bile günün gelmedi ki:26:
canım ilk denememizdi inşallah 2. de olur diyelim hayırlısı inşallah. bir de daha önce söylemiştim ama belki denk gelmemişsindir biz sadece 14. gün ilişkiye girdik tek ilişki yani. biraz olasılıgı düşürüyor tabi ama imkansız değildi yine de ümitliydim kısmet değilmiş.
Kızlar yaaa benim reglim yarındı ama bugünden geldi kırmızılarOturdum ağladım biraz, sonra hayırlısı dedim. Bakalım.
senin kaçıncı denemendi 2. bebiş için? ağlama canım yaa niye ağlıyosun herşeyin hayırlısı Allaha tevekkül et herşey Allahtan 2. bebişin olunca şuan neden olmadıgını anlicaksın :)
Nereye gidiyorsun bende regl olsam burayı bırakmayı düşünmüyorum canım burda ki tüm arkadaşları çok sevdim senide inşallah olmazsın belki yerleşmeyle ilgilidir ne olur gitme canım
bilmem ki öyle midir çok iyimser olurum böyle düşünürsem :) ilk bebişimde yerleşme yaşamadım ama bunda yaşar mıyım imkansız değil tabi. hamile olursam yine de mutlak ilk size haber veririm :)) bende sizi sevdim kiii hem bi yere gitmiyorum kiii arasıra yoklama çekerim ne var ne yok diye :))
biraz önce abdest aldım dualarımı okudum ve hepinize dua ettim her hafta edeceğimde
Allah gönül muratlarınızı versin ve hayırlı kılsın inşallah.. hepimizinkini..
sizlerinde beni dualarınızdan eksik etmemeniz duası ile
Teswkkurler canim.
Soylemeyi unuttum benim esim erkek doktora hic sicak bakmiyo bayan doktor varmi acaba arkadasinin tavsiye edebilecegi
sabahtan beri internette erken gebelik belirtileri arıyorum. esasında allah kısmet ederse bu üçüncü hamileliğim olacak. ama insan unutuyor herşeyi.adet vaktim yaklaştıkça tuvalete gitmeye korkar oldum. pozitif düşünceler aldığında beni belirtiler varmış gibi geliyor daha sonra karamsarlık havasına girdiğimde bütün belirtiler kayboluyor.
her ay geliyor o his canım.sonu iyi bitmedikçe devam eder.
hamile kalsak sağlıklı olacak mı kucağımıza alacak mıyız diye düşünürdük.bu elimizde olan bi şey değil.
her ay gün sayıp bekleyip umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak ve karamsar olmak sürekli deveran edip duruyor.
hiç düşünmediğimiz bir ayda gelecek belki sabretmek gerekiyor fakat beklemek çok uzun sürüyor.
inş bir an önce sağlıklı ve hayırlı olan evlatlarımıza hamile kalır ve onları kucaklarımıza alırız.
Düşük olan bebeğin bile acısı bitmiyor çivi çiviyi sökermiş.Bize de çivi lazım inş çivilerimiz olur
ben mi çok takıntı yapıyorum diye düşünüyorum. ama senin de dediğin gibi hamilelikler hiç düşünmediğimiz zaman gelecek inşallah. herkese hayırlı evlatlar gelsin. herkesin rüyaları gerçek olsun.
canım bulantı böyle devam eder bazıları 4 aya kadar bile yaşıyor ama ilk 3 ayda normal görülmesi.yanında tuzlu şeyleri eksik etme eve depola.aykun bol bol gelir uyumak iyidir koy kafanı dinlen.tiksindiğin şeyleri zorla yeme.ben etten tiksinmiştim dışardan yiyorduk o zaman yiyordum.hamileliğin cilveleri ilk 3 ay zor ama sonraki 3 ay rahat geçer.Rabbim yardımcın olsun bol bol dua et kuzuna
ben size aralarda laf atmadan durabilir miyim :)
sağolasın canım.. evet sanırım devam edecek dünden beri uyuduğum zamanlar dışında bulantım hiç geçmedi desem yeridir.. katlanmaya çalışıyorum.. uyuyabildiğim kadar uyuyyorum.. tuzlu çucuk yiyorum yerken biraz geçiyor yedikten sonra yine başlıyor.. yemek pişirirken kokularından da az biraz tiksinmeye başladım.. daha 7. haftamda böyleysem benimki 3-4 ay sürecek gibi gerçekten :) ne yapalım bebeğim iyi olsun da katlanmaya çalışacağım
sağolasın canım.. evet sanırım devam edecek dünden beri uyuduğum zamanlar dışında bulantım hiç geçmedi desem yeridir.. katlanmaya çalışıyorum.. uyuyabildiğim kadar uyuyyorum.. tuzlu çucuk yiyorum yerken biraz geçiyor yedikten sonra yine başlıyor.. yemek pişirirken kokularından da az biraz tiksinmeye başladım.. daha 7. haftamda böyleysem benimki 3-4 ay sürecek gibi gerçekten :) ne yapalım bebeğim iyi olsun da katlanmaya çalışacağım
Kızlar benden kahve rengi ama bildiğimiz sarı felan değil afedersiniz sütlü çikolata rengi akıntı geldi regl mi geliyor dersiniz daha da 6 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?