Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Geçmiş olsun canm şimdiden..bende klomen lullandığım ay hamile kalmıştım.ama kalp atışı durdğu için 1 ay önce kürtaj oldum

Geçmiş olsun canm şimdiden..bende klomen lullandığım ay hamile kalmıştım.ama kalp atışı durdğu için 1 ay önce kürtaj oldum

canım çok geçmiş olsun sana da.düşük gerçekten zor.bi de hayırlısını beklememiz lazım.olan da yarım kalmayıp kucağımızda nihayete ersin istiyorum.düşük olunca diğeri nasıl olacak diye düşünürken hamile kalamadım.aklımda bebek düşüncesi olsun istemiyorum.gün geçtikçe de umursamıyorum heyecanı azalıyor.inş sürpriz yapar artık

İnş rabbim bi an önce sağlıklı hayırlı ömürlü ewlatlar versin inş.

sabahtan beri internette erken gebelik belirtileri arıyorum. esasında allah kısmet ederse bu üçüncü hamileliğim olacak. ama insan unutuyor herşeyi.adet vaktim yaklaştıkça tuvalete gitmeye korkar oldum. pozitif düşünceler aldığında beni belirtiler varmış gibi geliyor daha sonra karamsarlık havasına girdiğimde bütün belirtiler kayboluyor.

Canim hemen ümidini kesme olumsuz dusunme...
Hepimizjn hKkinda hayırlısı olsun insallah.
Gitme nereye gidiyosyn ama yaa tarcinsiz olmaz kiii

canım teşekkür ederim herşey Allahtan ben tevekkül ettim Rabbime hayırlısıysa nasip et dedim hayırlısı buymuş napalım önümüzdeki maçlara bakıcaz :) tarçınsız bencede olmasss hele de yanına zencefil limon olursa :))

tarçın inanmıyorum. ne cabuk teşhis koydun canım yaaaa. bi test yap bari güzelim. martta devam edecez ne demek

nerisonacım kendimi kandırmaya gerek yok ki aheste aheste geliyorum diyor kendileri işte napalım, akıntıdaki o pembemsilik ben geliyorumun işareti, 2. kez oldu biraz önce, daha önceki adetlerimde de hep böyle sinyal verirdi adetimin geldiği, 2-3 gün sonra sendeyim diyor. en güzeli kabullenmek.. dediğim gibi önümüzdeki maçlara bakıcaz mart tarçını olucam döncem sahalara :)

Son düzenleme:
Teswkkurler canim.
Soylemeyi unuttum benim esim erkek doktora hic sicak bakmiyo bayan doktor varmi acaba arkadasinin tavsiye edebilecegi

diğer arkadaşlarıma ulaşamadım. onlarada sorayım bir seni bilgilendiririm... benim doktorumda erkek... ama çok iyi bir doktor olduğu için eşim sorun yapmadı... umarım senin için iyi ve anlayışlı bir doktor bulabiliriz.

her ay geliyor o his canım.sonu iyi bitmedikçe devam eder.

hamile kalsak sağlıklı olacak mı kucağımıza alacak mıyız diye düşünürdük.bu elimizde olan bi şey değil.

her ay gün sayıp bekleyip umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak ve karamsar olmak sürekli deveran edip duruyor.

hiç düşünmediğimiz bir ayda gelecek belki sabretmek gerekiyor fakat beklemek çok uzun sürüyor.

inş bir an önce sağlıklı ve hayırlı olan evlatlarımıza hamile kalır ve onları kucaklarımıza alırız.

Düşük olan bebeğin bile acısı bitmiyor çivi çiviyi sökermiş.Bize de çivi lazım inş çivilerimiz olur

ben mi çok takıntı yapıyorum diye düşünüyorum. ama senin de dediğin gibi hamilelikler hiç düşünmediğimiz zaman gelecek inşallah. herkese hayırlı evlatlar gelsin. herkesin rüyaları gerçek olsun.

Hayır kesinlikle takıntı yapmıyorsun kadının fıtratında var annelik duygusu tabii ki isteyeceksin.

evlilikten sonra insan normal olarak evlat sahibi olmak istiyor ya da evde bir canlı beslemek istiyor.

kısacası bir nefes daha istiyorsun inş doktor kapılarına artık gitmeyiz de Rabbim nasib eder.olduktan sonra inanıyorum ki tüm sıkıntılarımız çektiklerimiz uçup gidecek.bugünleri unutacağız.

hayırlı vakit gelmedi demek ki biraz daha bekleyelim bakalım

sağolasın canım.. evet sanırım devam edecek dünden beri uyuduğum zamanlar dışında bulantım hiç geçmedi desem yeridir.. katlanmaya çalışıyorum.. uyuyabildiğim kadar uyuyyorum.. tuzlu çucuk yiyorum yerken biraz geçiyor yedikten sonra yine başlıyor.. yemek pişirirken kokularından da az biraz tiksinmeye başladım.. daha 7. haftamda böyleysem benimki 3-4 ay sürecek gibi gerçekten :) ne yapalım bebeğim iyi olsun da katlanmaya çalışacağım

13.haftaya girince bıcak gibi kesiliyor. baharatsız ve kokusu az yemekler ye(galeta, kaşar peyniri ve meyve)

Kızlar benden kahve rengi ama bildiğimiz sarı felan değil afedersiniz sütlü çikolata rengi akıntı geldi regl mi geliyor dersiniz daha da 6 gün var

Son düzenleme:

zaten bulantı 6.haftadan sonra başlıyor ilk zamanlar çok olur.uyumak gerçekten dinlendiriyor ileriki zamanlarda yatağın kenarında kabın durabilir canım.bazen yetişemiyorsun lavaboya.özellikle sabah saatleri çok kötü olur.benim yakın arkadaşım böğüre böğüre geçiriyordu.annem de kardeşimde öyleydi.benim ilk gebeliğimde başağrısı dışında şikayetim yoktu.kokulara karşı hassasiyet vardı.sevdiğin yiyeceklerden tiksinmeye başlıyorsun.

hamilelik gerçekten mucize bir olay

haber izlediğimde bebek haberlerine ağlardım.üzücü olaylara dayanamazdım.en olmadık şeylerde sulu göz olmuştum

bunu daha yaşayacaksın.tabii ki en önemlisi bence doğum zamanı yaşanılanlar

Eşinin kucağına kuzunu vermek ve onun gözlerindeki sevinci yaşamak

Kızlar benden kahve rengi ama bildiğimiz sarı felan değil afedersiniz sütlü çikolata rengi akıntı geldi regl mi geliyor dersiniz daha da 6 gün var

hayırlısı canım koyu lekenin iki tanımı var

1.kist

2.yerleşme

kist sökülmeye başlarken erkenden gelen lekelenmeler de oluyor.yerleşmede de bu tarz akıntı geliyor.5 gün sonra idrar rengi ve kokundan kendini belli eder bekleyelim canım

Tamam uygulayacagim onerilerini:).. bende de duygusal hassasiyet yavastan yavastan basladi.. zaten sulugoz biriydim hele bu hamilelik nasil etkiler beni bilemem :))) insallah saglikla kucagimiza alalim da yavrumuzu hep dualarim onun icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…