Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Kasıklarım da bir yanma hissi var bende pko var ama daha evvel olmadı hiç sanırım ondan neyse hayırlısı olsun saol canım bu arada

Tarcincim bi test yap yaaa. Bugun mu bat?

canım bat pazar günüydü yani 1 gün geçti

akıntının içindeki pembemsilik biraz önce sütlü kahve şeklinde geldi

sinyal veriyo işte

ama üzülmüyorum ki canımcım yapcak bişi yok hayırlısı böyleymiş Rabbim daha iyisini nasip edecek inşallah

ben çektirdim ağustos ayında.2 kez serophene ile yumurtam büyüyüp çatlatıldı ama gebelik olmayınca çekeceğiz dedi doktorum.el mahkum tek başıma gittim çekileceğim yere.sonra doktorum geldi.masaya yattım.işlem başladı işte.önce sağ tarafıma basınç verdi o arada hemşire sürekli üstten film çekiyordu.burası temiz dedi.sola geçti ki işte o zaman canım baya acıdı.dayanamayacağım dedim doktora ama ağlayacaktım ter bastı beni baya kötü oldum.doktorumda sağolsun biraz bekleyeyim dedi dişini sık çok az bir işimiz kaldı dedi.bi 30 sn derin derin nefes aldım tamam dedim.o anda yeniden basınç verdi ve sol tüpümdeki yapışıklık basınçla açıldı.filmde o kadar belliydiki bu durum.içim rahat bir şekilde bitti film işi de.

ağrı eşiğin yüksekse anesteziye gerek yok.yapışıklık olmasa belki benim de canım acımayacaktı.

Benim bata 6 gün var benden de geldi koyu kahve akıntı canım belki regl alakalı değil

tarçın seninle batımız aynıydı.ben de sökülemedim.ama geliyor akıntım sütlü kahve rengine döndü benimde.kısmet değilmiş bizim için napalım.ben hele 6 yumurtayla aşılamamı olduğumda o kadar dua ettimki rabbime inş kabul eder dedim.namazımı kıldım yasinimi okudum öyle gittim aşılamaya.aşılama esnasında akşam ezanı okunuyordu Rabbim duy sesimi dedim.umutluydum çok bir tanesi tutacak dedim ama olmadı.işte o zaman isyan edecektim.testi yaptırdım gün akşama kadar dayandım ama eve gelince hıçkıra hıçkıra ağladım.neden ben neden biz neden nedennnnnnnnnnnn.Beni duy dedim Rabbime.Yaradan o,herşeyin sebebi O.O ne zaman ol derse o zaman olacak.nasip nasip nasip....

neden bu satırları yazdım bilmiyorum içimi döktüm bir an.gözümden de yaşlar akıyor ama

Sabah regl olmamis olursan mutlaka test yap cnm lutfen cok erken kararini vermissin bat 1 gun gecmis hamile olabilrsn lutfen test yap

Sabah regl olmamis olursan mutlaka test yap cnm lutfen cok erken kararini vermissin bat 1 gun gecmis hamile olabilrsn lutfen test yap

Batdaşım bende regl ağrısı hatta koyu kahve lekelenme oldu
Olsun regl olsam bile önce allaha sonra dr ellerine teslim ettim kendimi üzülmüyorum

Benim bata 6 gün var benden de geldi koyu kahve akıntı canım belki regl alakalı değil

canım yanlış bilmiyorsam yerleşme 6 ile 12 gün arasında oluyor ben adet günü+1 deyim. seninkinin yerleşme kanmaması olma olasılıgı çok yüksek inşallah canım inşallah.

üzülme ağlama battaşım ya aşkolsun sana. bende seni takip ediyordum hep oceanshineee naptınnn da naptınn diye :)
ağlama canım benim üzülme lütfen bak Allah daha iyisini vereceği için adet oluyorsun ya da oluyoruz şuan inan buna. Rabbim bizim için hayırlısının ne oldugunu biliyor ama biz bilmiyoruz. hayırlısı oldugunu zannettiğimiz ama geçip gittiğinde aslında hiç de hayırlı değilmiş iyi ki de olmamış dediğimiz ne kadar çok şey var aslında dönüp baktığımızda bi düşün? daha hayırlı bir bebiş verecek Rabbim bize o yüzden bekletiyor. bunun da bir sebebi var. hiç bir şey sebepsiz değil. neden deme isyan etme imtihandan kalmayalım.
üzüldüğüm şey kafamıza çok takıp vucudumuzu etkilediğimiz. hamişlik şunu bunu düşünmezken bu kadar sökmeye zorlanmıyor vucut. ne eziyet ediyoruz yazık ya.

Son düzenleme:

Tamam o zaman. Bebek istedigin zaman 1 taneyle birakma csl7smayi. Takvime mutlaka bak canim. Senin icin ne hayirliysa o olsun. Tabi ki minik kizin icin de

Afedersiniz kızlar uzanmıştım arkaya kadar sızmış az miktarda ben çok ümitlenmek de istemiyorum

Kan değil ki canım bildiğin çikolata kahve regl ağrısı var sende ağrı varmı

İi de canim tamam sen cok heveslenme ama adet belirtisi boyle 6 gun onceden gelmez o olsa olsa yerlesme kanamasidir(insallahhhh)benim bikac gundr kasiklarimda agri vardi cnm bu sabahla birlikte kasiklarim bacaklarim goguslerim heryerim agriyo

Tarcin ben de hala erken oldugunu dusunuyorum ama sen kanama basladi diyince oyle dedim. Ama insallah demişsin. Emin degilsin o zaman kanama olduguna:26:

Tamam o zaman. Bebek istedigin zaman 1 taneyle birakma csl7smayi. Takvime mutlaka bak canim. Senin icin ne hayirliysa o olsun. Tabi ki minik kizin icin de

inşallah canım evet bu sefer 13. gün özellikle çalışmalıyız. sanırım 14. gün sabah yumurtlama oldu çünkü yumurtalıklarda faaliyet hissettim biz ise öğleyin yaptık her ne kadar yumurta 24 saat canlı kalsada demek geciktik kısmet olmadı. yumurtlama sonrasına bırakmamak lazım.

seninde güzel haberlerini bekliyorum. cinsiyetini bildirmeyi unutma sakın senin heyecanın daha büyük şimdi

Afedersiniz kızlar uzanmıştım arkaya kadar sızmış az miktarda ben çok ümitlenmek de istemiyorum

sızan ne? kahverengi akıntı mı? yerleşme kanaması damla damla lekelenme şeklinde olur diye biliyorum ama.

yine de güzel düşünelim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…