hayırlısı canım koyu lekenin iki tanımı var
1.kist
2.yerleşme
kist sökülmeye başlarken erkenden gelen lekelenmeler de oluyor.yerleşmede de bu tarz akıntı geliyor.5 gün sonra idrar rengi ve kokundan kendini belli eder bekleyelim canım
Tarcincim bi test yap yaaa. Bugun mu bat?
slm kızlar nasıl gidiyor bakalım ev temizliği yaptım halıları gönderdim.
tatilin keyfini temzlk yaparak geçiriyorum.
diğer aya rahim filmi çekilecek olan var mı ya da deneyimi olan anlatırsanız sevinirim
adetimi bekliyorum bitince gidecem
canım bat pazar günüydü yani 1 gün geçti
akıntının içindeki pembemsilik biraz önce sütlü kahve şeklinde geldi
sinyal veriyo işte
ama üzülmüyorum ki canımcım yapcak bişi yok hayırlısı böyleymiş Rabbim daha iyisini nasip edecek inşallah
sinyal veriyo işte
ama üzülmüyorum ki canımcım yapcak bişi yok hayırlısı böyleymiş Rabbim daha iyisini nasip edecek inşallah
sinyal veriyo işte
Sabah regl olmamis olursan mutlaka test yap cnm lutfen cok erken kararini vermissin bat 1 gun gecmis hamile olabilrsn lutfen test yap
Batdaşım bende regl ağrısı hatta koyu kahve lekelenme oldu
Olsun regl olsam bile önce allaha sonra dr ellerine teslim ettim kendimi üzülmüyorum
Ama canim bizim icin bu belirti daha cik erken 6 gun var....senin ki yerlesme kanamasi olmasin sakin:)))
Benim bata 6 gün var benden de geldi koyu kahve akıntı canım belki regl alakalı değil
tarçın seninle batımız aynıydı.ben de sökülemedim.ama geliyor akıntım sütlü kahve rengine döndü benimde.kısmet değilmiş bizim için napalım.ben hele 6 yumurtayla aşılamamı olduğumda o kadar dua ettimki rabbime inş kabul eder dedim.namazımı kıldım yasinimi okudum öyle gittim aşılamaya.aşılama esnasında akşam ezanı okunuyordu Rabbim duy sesimi dedim.umutluydum çok bir tanesi tutacak dedim ama olmadı.işte o zaman isyan edecektim.testi yaptırdım gün akşama kadar dayandım ama eve gelince hıçkıra hıçkıra ağladım.neden ben neden biz neden nedennnnnnnnnnnn.Beni duy dedim Rabbime.Yaradan o,herşeyin sebebi O.O ne zaman ol derse o zaman olacak.nasip nasip nasip....
neden bu satırları yazdım bilmiyorum içimi döktüm bir an.gözümden de yaşlar akıyor ama
sinyal veriyo işte
canım yanlış bilmiyorsam yerleşme 6 ile 12 gün arasında oluyor ben adet günü+1 deyim. seninkinin yerleşme kanmaası olma olasılıgı çok yüksek inşallah canım inşallah.
üzülme ağlama battaşım ya aşkolsun sana. bende seni takip ediyordum hep oceanshineee naptınnn da naptınn diye :)
ağlama canım benim üzülme lütfen bak Allah daha iyisini vereceği için adet oluyorsun ya da oluyoruz şuan inan buna. Rabbim bizim için hayırlısının ne oldugunu biliyor ama biz bilmiyoruz. hayırlısı oldugunu zannettiğimiz ama geçip gittiğinde aslında hiç de hayırlı değilmiş iyi ki de olmamış dediğimiz ne kadar çok şey var aslında dönüp baktığımızda bi düşün? daha hayırlı bir bebiş verecek Rabbim bize o yüzden bekletiyor. bunun da bir sebebi var. hiç bir şey sebepsiz değil. neden deme isyan etme imtihandan kalmayalım.
üzüldüğüm şey kafamıza çok takıp vucudumuzu etkilediğimiz. hamişlik şunu bunu düşünmezken bu kadar sökmeye zorlanmıyor vucut. ne eziyet ediyoruz yazık ya.
hayırlısı canım inş. artık aramasın tez elden gelir kuzun
Sabah regl olmamis olursan mutlaka test yap cnm lutfen cok erken kararini vermissin bat 1 gun gecmis hamile olabilrsn lutfen test yap
Kan değil ki canım bildiğin çikolata kahve regl ağrısı var sende ağrı varmı
inşallah canım inşallah dediğin gibidir teşekkür ederim :)
Tamam o zaman. Bebek istedigin zaman 1 taneyle birakma csl7smayi. Takvime mutlaka bak canim. Senin icin ne hayirliysa o olsun. Tabi ki minik kizin icin de
Afedersiniz kızlar uzanmıştım arkaya kadar sızmış az miktarda ben çok ümitlenmek de istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?