Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

hepimizin hakkında hayırlısı olsun.rabbim bizleri çok bekletmesin.ona açtığımız bu elleri boş çevirmesin(amin)

Bence kanda test yaptir ve hemen doktora git..progestan falan baslasin..benimde oyle oldu adetten 5 gun once leke geldi sonra k.rengi akinti geldi ve sonra dusuk yaptim ben cok pismanim lekeyi goru ce test yapmadigima..yapsaydim belkide gebeligim devam edecekti...

Tarcin ben de hala erken oldugunu dusunuyorum ama sen kanama basladi diyince oyle dedim. Ama insallah demişsin. Emin degilsin o zaman kanama olduguna:26:

yok canım kanamam başlamadı öyle bişey demedim ki akıntımın içinde pembelik vardı 2 kez denk geldim biraz öncede akıntımın içinde sütlü kahvelik vardı hani adet habercileri gibi hiç olmaz mı normal zamanlarda sizde yaw??

Vajinal muayene değil mi canım? Peki adetliykenmi gittin?

Ocak & Subat 2014'de dua ile umut ile bebegimize kavusmak istiyoruz insaAllah

Olur bazen de ne bileyim ben sonucu gormeden mart falan demem canim. Dogru sen kanama basladi dememissin de ama napayim bu ay olmadigindan cok emin konuşuyorsun

Son düzenleme:
İi de canim tamam sen cok heveslenme ama adet belirtisi boyle 6 gun onceden gelmez o olsa olsa yerlesme kanamasidir(insallahhhh)benim bikac gundr kasiklarimda agri vardi cnm bu sabahla birlikte kasiklarim bacaklarim goguslerim heryerim agriyo
İnşallahhh hamileyizdir canım inşallahhh

Peçeteye gelecek kadar canım

Olur bazen de ne bileyim ben sonucu gormeden mart falan demem canim. Dogru sen kanama basladi dememissin de ama napayim bu ay olmadigindan cok emin konuşuyorsun

canım bi kaç gün içinde netlik kazanır

öpüyorum seni ve hepinizi

artık uykuya çekileyim biraz başım ağrıyor uyursam geçer inşallah

iyi geceler

kızlar yumurtlama günü çok matematiksel adet periyodundan 14 çıkar gibi düşünülse de ben 24 günde bir adet olduğum halde benim yumurtlamam 8.günde çıktı(ovulasyon testi ile).onun için adet bitimi itibariyle gün aşırı ilişkiye girenler daha çabuk muratlarına eriyorlar. fakat benim gibi ikinci çocuğu isteyenler birincinin huzur vermemesi nedeniyle ovulasyon testi kullansınlar derim ben(abla tavsiyesi) gününü tutturduğunda insan daha ümitli oluyor.

Kızlar benden kahve rengi ama bildiğimiz sarı felan değil afedersiniz sütlü çikolata rengi akıntı geldi regl mi geliyor dersiniz daha da 6 gün var
Cnm bu ay bende ayni seyi yasadim. 6 gun once geldi ve ayni sekilde kahverengi tonlarinda, 2. Gunde oyle Devam Etti ama 3. Gun kirmizilari gordum. Bu arada cok arastirdim ve aslinda yerlesme kanamasina cok benziyordu. Bence 3 hatta 4. günü gormeden umutsuzlanma. Adet tarihinden bir hafta- 3 gun once gelen koyu ya da acik pempesi her kanama , normal kanamaya donusmedigi surece, yerlesme kanamasi ihtimali cok yuksek oluyor. Bu arada bir dip not, korunmayi yeni biraktiysaniz Eger, yumurta sperme uyum sürecinde de erken adet görmeler olabiliyormus. Ins herkes en yakin zamanda bebegine kavusur. Ve umarim yerlesme kanamasi geciriyorsundur.

yanlış anlama ama arkadaşım bu korunmadan sonraki dönemde adet düzeninin bozulabilceğini nerden duydun? benim tam aynen öyle oldu da

Kizlar az once eve geldik zor bir gundu bizim icin mekani cennet olsun insaAllah cok uzgun yorgun ve bitkinim gecmise bakamadan direk yatiyorum hayirli geceler..

Kizlar az once eve geldik zor bir gundu bizim icin mekani cennet olsun insaAllah cok uzgun yorgun ve bitkinim gecmise bakamadan direk yatiyorum hayirli geceler..

Basiniz sag olsun cnm gecmise bnde bakamadim rabbim taksiratini affetsin insaAllah onceden geleydim diyenlerden eylesin

merve cnm migde bulantisi icon kok zencefil aldircam demissin bn kac gundur iciorum cok iyi gelio sifa buluorum hatta icine limonda sikiorum ama nette okudum zencefilin adet sokturucu etkisi varmis gunde en fazla 3 bardak dio ve nohut buyuklgunu gecmesin dio vede dr ye mutlaka danisin dio b bugun ondanmidir yoksa kizim ogle uykusina yatirirken tekme atti ondanmidir ne kanamam basladi dr yi aradik yarin oglen gelin dedi eger bu aksam bisi olmazsa yarin sorucam iyimi etyim kotumu icmekle die sirasi kesin limonla beraber demlenmi zencefil migde bulantisina cok iyi gelio ama mutlaka danis derim dr na

7. Denemem canım umarım dediğin gibi yerleşme olayıdır hasretle bekliyorum çünkü mucizemi inanılmazda gazım var bunun için çok erken biliyorum ama karnıma kramp giriyor resmen hakkımızda inşallah olumlu sonuçlar çıkar

Mekanı cennet olsun sabırlar diliyorum iyi geceler

kızlar benim sag tarafımda saniyelik acıma oluyor anlamadım
bu bugun 3yada 4kez oldu hiç olan varmı yada fikriniz nedir :26:

yanlış anlama ama arkadaşım bu korunmadan sonraki dönemde adet düzeninin bozulabilceğini nerden duydun? benim tam aynen öyle oldu da

Bir arkadasimda ayni sorunu yasadi ve doktara gitti, doktoru söylemis ama bilimsel gercekligini tam olarak bilemiyorum.

Şöyle bir geçmişe baktım da ne heycanlanlar ne umutlar hayal kırıklıklıkları mutluluklar yaşanmış :) Ne kadar canla başla istiyoruz ama acaba bu kadar istemek ne kadar doğru ..

Günlerdir bir elimde ultrosyon görüntüleri bir elimde kan değerleri hesap makinası düşünüp duruyorum.. ilk doktora gitmeden internette dış gebeliği gördüm okudum ertesi gün doktor dış gebelik dedi.. 3 gün sonra doktora gitmeden boş gebelik ve kese bozukluğu diye bişe öğrendim o gün de doktor bana aynılarını dedi.. Ben korktukça kafama taktıkça daha çok sorun oluyor.. Sanki araştırıp ne yapabilceksem.. Sonuçta Allahın dediği olur.. artık doktora falan gitmiyorum teslim oldum biraz zamana bıraktım kafamı rahatlatmaya ihtiyacım var ..

Demem o ki kızlar bırakın batı satı hayatınıza bakın.. bir çok yerde de duymuşsunuzdur bu işte stres yapmamak çok önemli ... Hani bir şey vardır hepimizin başına zaman zaman gelmiştir , bir şeyi çok isterken olmaz tam beklemediğimiz anda vazgeçtiğimiz anda olur.. kaybettiğimiz şeyi aramaktan vazgeçtiğimiz anda bulmak gibi , eski sevgilinin beklenmeyen telefonu gibi :)

İlişkiinizi bebek olsun diye değil ilişki gibi yaşayın .. Adet gününüzü bir süre takip etmeyin.. hamilelilk belirtilerini okumayın , dua ederken de hayırlısı deyin , en azından 1-2 ay bebek konusunu düşünmeyin..

Önünde sonunda hepimiz anne olacağız inşallah .. o da vakti ne zamansa Allah ne zanman nasip edecekse..

Rabbim tez zamanda hayırlısıyla hepimizin muradını versin inşallah...

arkadaşım ne güzel yazmışsın doğruda yazmışsın ama ben 7 aydır bebek bekleyen biri olarak düşünmeden edemiyorum...eğer düşünmeyen varsa aklından silebilen varsa helal olsun gerçekten..
ama olmuyor kafamı dağıtamıyorum her bir tarafı orada..
bu şekilde olması zor onuda biliyorum ama elde değilll

Fazla limon düşüğe sebep olur ve de bitki çsuıönerilmiyo hamilelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…