Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

benim de dün kahve akıntım geldi :26: bende takmıcam ya çok taktım boşver demek lazım :) Allah korursa hiçbirşey olmaz inşşş. Rabbim hayırlısını versin.

Son düzenleme:
Kızlar günaydın... Dün 2 gün vardı test yaptım negatifti bugün yine yapıyımmı..dün çıkmayan bugün cıkar mı ???

Kizlar az once eve geldik zor bir gundu bizim icin mekani cennet olsun insaAllah cok uzgun yorgun ve bitkinim gecmise bakamadan direk yatiyorum hayirli geceler..

başınız sağolsun canım..Allah mekanını cennet etsin inşallah..:26:

Kizlar az once eve geldik zor bir gundu bizim icin mekani cennet olsun insaAllah cok uzgun yorgun ve bitkinim gecmise bakamadan direk yatiyorum hayirli geceler..

günaydın kızlar..
benim bugün test günüm ama korkuyorum gitmeye:26:

Kızlar günaydın... Dün 2 gün vardı test yaptım negatifti bugün yine yapıyımmı..dün çıkmayan bugün cıkar mı ???

Günaydın canım.BAT geçtikten ıkı hafta sonra bile idrar testinde çıkmayan var.Seninde BAT geçsin kan testi yaptır inş hamişsindir hayırlısıyla.

canım heray doktorun cagırır bir dahaki aya görüselim diye benimki öyleydi ama ben özele gittim :26:
bence heray gidilmeli ultrason fotoları hala duruyor oglusumun
Annem de özele gitmişti. Her ay gidiyorduk beraber..
Ama bu devlet hastaneleri nasıldır bilmem.
Ben ilk kontrolüme devlet hastanesine gidicem:)

2 haftada 1 değil de ayda bir giderim ben herhalde..

canım benim ne güzel yazmışsın sonuna kadar katlıyrum sanaa..ALLAH IM HAYIRLISI NEYSE ONU NASİP ETSİN. bende bu ay 2 aydır yaptığımı yapmamaya karar verdim arkadaşlarımla konuştum onar da rahatlattı hemn olmaz öle benim de 3 . ayda 6. ayda oldu vs. kdiyenler oldu.. kötü bişe getirme sakın dediler..diyeceğim sana çoook katılıyorum bende de hiç adet öncesi blirti olmazdı bi kaç yüzümde sivilce çıkardı başka hiçbişey olmazdı 2 aydır adetten önce karın ağrısı baş ağrısı sık idrar bunlar olıyor sonradan adet oluyorum.dedim kendi kendime çok kre ghamilelik belirtisi okudum hep o yüzen böle oldu kafaya taktım çünki herhalde hamileyim dedim durduum sonunda üzülen ben oldum..şimdi bu ay daha rahat olacam nasl olsa kendimi parçalasam da RABBİM bu ay olmayacak diyecekse olmayacak bol bol duaa başka çare yookk...
c

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım

günaydın canım çok şükr sen nasılsın..ben ev işlerimi bitirdim eşimide gönderdim evde kaldım tatilin keyfini çıkarmaya çalışıyorum..

MEKANI CENNET olsun canım benim..ALALH IM YAKINLARINA SABIR VERSİN çok zor bir durum ölüm..ama insanoğlu hepsine alışıyor.

Canın peki ne durumdasın kanamayla mı attın canım üzülme sakın hakkaten insan ona bak buna offf bunalıyo insan

Rabbim gönlümüzde ki muradı versin

Mesela bu ayda regl olucam o kadar iyi biliyorum ki ama halaaaa olabilir mi diye didikliyorum kendimi arkadaşlarım 2 şer tane bende yok nasip değilmiş çünkü kendimi yediğim için olmuyo

günaydın arkadaşlar kaç gündür belirginleşmeen silik çizgi gene var ama çooook silik bugün randevu aldım aksam üzeri doktora gidicem:18:

günaydın canım çok şükr sen nasılsın..ben ev işlerimi bitirdim eşimide gönderdim evde kaldım tatilin keyfini çıkarmaya çalışıyorum..

iyiyim canım bende çıkar tabi valla dün o kadar uyudum yinede uykum var halzisizm ya

Fazla limon düşüğe sebep olur ve de bitki çsuıönerilmiyo hamilelere

Sanirim bn bunun icin cok gec kaldim cunku sabah namazinda parca parca pilti geldi ped doldu suan durdu ama bilmiorum oglen dr ye gidicez bakalim ne dicek herseyin hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…