aman azalsa bile korkma canım birşey olmaz, hepimizde aynı şeyler olmaz bence çok takma boşveröyle kanama çok çok şiddetli kasık ve karın ağrısı olmadıkça korkma.. bak benim keseyi görmeden önce kahve akıntım gelmişti mesela keseyi gördükten sonra da 1 kez ayıptır söylemesi eşimle yakınlaştıktan sonra sildiğimde pembemsi lekelenme oldu ama çok şükür bir problem yok gibi görünüyor.. Allaha emanetler elimizden birşey gelmez :/
Kizlar az once eve geldik zor bir gundu bizim icin mekani cennet olsun insaAllah cok uzgun yorgun ve bitkinim gecmise bakamadan direk yatiyorumhayirli geceler..
Kizlar az once eve geldik zor bir gundu bizim icin mekani cennet olsun insaAllah cok uzgun yorgun ve bitkinim gecmise bakamadan direk yatiyorumhayirli geceler..
Kızlar günaydın... Dün 2 gün vardı test yaptım negatifti bugün yine yapıyımmı..dün çıkmayan bugün cıkar mı ???
Annem de özele gitmişti. Her ay gidiyorduk beraber..canım heray doktorun cagırır bir dahaki aya görüselim diye benimki öyleydi ama ben özele gittim :26:
bence heray gidilmeli ultrason fotoları hala duruyor oglusumun
Başınız sağolsun canım..Kizlar az once eve geldik zor bir gundu bizim icin mekani cennet olsun insaAllah cok uzgun yorgun ve bitkinim gecmise bakamadan direk yatiyorumhayirli geceler..
2 haftada 1 değil de ayda bir giderim ben herhalde..arkadaşım bende 16 haftalık hamileyim. 2 haftada 1 gidiyorum 12. haftada 2li testim yapıldı. diğer gittiklerimde bebeğin gelişimi takip ediliyor. hareketleri kalp atışları vs izleniyor. düzenli gidilirse daha iyi elbette. zaman eski zaman değil.... dikkatli takip çok önemli artık
bir arkadasimda ayni sorunu yasadi ve doktara gitti, doktoru söylemis ama bilimsel gercekligini tam olarak bilemiyorum.
Şöyle bir geçmişe baktım da ne heycanlanlar ne umutlar hayal kırıklıklıkları mutluluklar yaşanmış :) Ne kadar canla başla istiyoruz ama acaba bu kadar istemek ne kadar doğru ..
Günlerdir bir elimde ultrosyon görüntüleri bir elimde kan değerleri hesap makinası düşünüp duruyorum.. ilk doktora gitmeden internette dış gebeliği gördüm okudum ertesi gün doktor dış gebelik dedi.. 3 gün sonra doktora gitmeden boş gebelik ve kese bozukluğu diye bişe öğrendim o gün de doktor bana aynılarını dedi.. Ben korktukça kafama taktıkça daha çok sorun oluyor.. Sanki araştırıp ne yapabilceksem.. Sonuçta Allahın dediği olur.. artık doktora falan gitmiyorum teslim oldum biraz zamana bıraktım kafamı rahatlatmaya ihtiyacım var ..
Demem o ki kızlar bırakın batı satı hayatınıza bakın.. bir çok yerde de duymuşsunuzdur bu işte stres yapmamak çok önemli ... Hani bir şey vardır hepimizin başına zaman zaman gelmiştir , bir şeyi çok isterken olmaz tam beklemediğimiz anda vazgeçtiğimiz anda olur.. kaybettiğimiz şeyi aramaktan vazgeçtiğimiz anda bulmak gibi , eski sevgilinin beklenmeyen telefonu gibi :)
İlişkiinizi bebek olsun diye değil ilişki gibi yaşayın .. Adet gününüzü bir süre takip etmeyin.. hamilelilk belirtilerini okumayın , dua ederken de hayırlısı deyin , en azından 1-2 ay bebek konusunu düşünmeyin..
Önünde sonunda hepimiz anne olacağız inşallah .. o da vakti ne zamansa Allah ne zanman nasip edecekse..
Rabbim tez zamanda hayırlısıyla hepimizin muradını versin inşallah...
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım
Şöyle bir geçmişe baktım da ne heycanlanlar ne umutlar hayal kırıklıklıkları mutluluklar yaşanmış :) Ne kadar canla başla istiyoruz ama acaba bu kadar istemek ne kadar doğru ..
Günlerdir bir elimde ultrosyon görüntüleri bir elimde kan değerleri hesap makinası düşünüp duruyorum.. ilk doktora gitmeden internette dış gebeliği gördüm okudum ertesi gün doktor dış gebelik dedi.. 3 gün sonra doktora gitmeden boş gebelik ve kese bozukluğu diye bişe öğrendim o gün de doktor bana aynılarını dedi.. Ben korktukça kafama taktıkça daha çok sorun oluyor.. Sanki araştırıp ne yapabilceksem.. Sonuçta Allahın dediği olur.. artık doktora falan gitmiyorum teslim oldum biraz zamana bıraktım kafamı rahatlatmaya ihtiyacım var ..
Demem o ki kızlar bırakın batı satı hayatınıza bakın.. bir çok yerde de duymuşsunuzdur bu işte stres yapmamak çok önemli ... Hani bir şey vardır hepimizin başına zaman zaman gelmiştir , bir şeyi çok isterken olmaz tam beklemediğimiz anda vazgeçtiğimiz anda olur.. kaybettiğimiz şeyi aramaktan vazgeçtiğimiz anda bulmak gibi , eski sevgilinin beklenmeyen telefonu gibi :)
İlişkiinizi bebek olsun diye değil ilişki gibi yaşayın .. Adet gününüzü bir süre takip etmeyin.. hamilelilk belirtilerini okumayın , dua ederken de hayırlısı deyin , en azından 1-2 ay bebek konusunu düşünmeyin..
Önünde sonunda hepimiz anne olacağız inşallah .. o da vakti ne zamansa Allah ne zanman nasip edecekse..
Rabbim tez zamanda hayırlısıyla hepimizin muradını versin inşallah...
günaydın canım çok şükr sen nasılsın..ben ev işlerimi bitirdim eşimide gönderdim evde kaldım tatilin keyfini çıkarmaya çalışıyorum..
Fazla limon düşüğe sebep olur ve de bitki çsuıönerilmiyo hamilelere
iyiyim canım bende çıkar tabi valla dün o kadar uyudum yinede uykum var halzisizm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?