Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

merhaba kızlar bende hamile kalmak istiyorum inşallah sağlıkla hayırlısıyla hamile kalır bebişleri kucağımıza alırız

Sanirim bn bunun icin cok gec kaldim cunku sabah namazinda parca parca pilti geldi ped doldu suan durdu ama bilmiorum oglen dr ye gidicez bakalim ne dicek herseyin hayirlisi

Canm çok mu yedin abartyın mı yani...allha emanet bişey olmaz inş rabbmin izniylee

Efulim başınız sağolsun

Sanirim bn bunun icin cok gec kaldim cunku sabah namazinda parca parca pilti geldi ped doldu suan durdu ama bilmiorum oglen dr ye gidicez bakalim ne dicek herseyin hayirlisi

ay canım inşallah bişi olmaz sen keseyi görmüşmüydün?

ay canım inşallah bişi olmaz sen keseyi görmüşmüydün?

İnsaAllah cnm ama hayirlisi bakalim. cnm burda 6.haftq bitmeden acil durum yoksa randevu vermezler burde ayda bir kere gidilir de gicik oldum dun ya esim kanamasi var dedi sekreteride bugun yogunuz yarin gelin dedi resmen insanin burda hic bir degeri yok cunku onlara gore hamilelik 6.haftasindan sonra baslio bakalim ne dicek bu ayin 30 na vermisti normal randewuyu kurtaj oldugumdada kalp atisini duymaya gittigimde ogrenmistik kalbi durdugunu

evet canım bi arkadaş uyardı beni ben de almadım zaten hiç haftaya salı gidicem doktora o zaman sorucam.. ya da belki o tamam dese bile hiç içmem.. sen de söyleyince korktum şimdi. limon falan yalarım napayım.. çubuk kraker yiyorum o bastırıyo. böyle böyle geçireceğiz günleri. umarım seninki de ciddi birşey değildir.. Allah korusun bebeklerimizi

benim de dün kahve akıntım geldi :26: bende takmıcam ya çok taktım boşver demek lazım :) Allah korursa hiçbirşey olmaz inşşş. Rabbim hayırlısını versin.

aynen canım.. sen elinden geleni yap gerisini Allaha bırak.. çok yorma kendini öyle ağır işler yapma inşallah birşeycik olmaz :) biz onlara iyi baktığımız halde de birşey olacaksa Allah öyle uygun buldu deriz :) hepimiz Ona emanetiz

Canim ibrahim saracoglunun kitabinda yaziyo gebelikteki mide bulantilari icin iyi gelir diye kusura bakma yanlis bilgi vermis oldum sana iyikide icmedin

çok üzüldüm canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun.. Rabbim en kısa zamanda gönderecektir yine müjdeni ben buna inanıyorum..

Canim ibrahim saracoglunun kitabinda yaziyo gebelikteki mide bulantilari icin iyi gelir diye kusura bakma yanlis bilgi vermis oldum sana iyikide icmedin

evet canım ben de çok kez duydum adamdan da dozu önemliymiş zaten.. az içmek gerekiyormuş adet söktürücü etkisi varmış çünkü. ama şimdi az ne kadar az bilemediğim için ondan içmedim ben birşey olmasın diye tedbir olrak yanlış bilgi değil ki canım ne kusuru.. adam zaten televizyonda milyonlarca insana söylüyor şu iyi gelir diye.. hiç az için dediğini de duymadım ondan. :44:

Canım ya dün akşam ve şimdi kahve akıntı oluyor bende neden ki yarın ıcın randevu aldım ay endişenlemeye başladım :18:

Canım ya dün akşam ve şimdi kahve akıntı oluyor bende neden ki yarın ıcın randevu aldım ay endişenlemeye başladım :18:

sürekli mi geliyor kahve akıntı?
kahverengi akıntının korkulacak birşey olmadığını okumuştum ama sen yine de doktoruna hemen sor bence de canım..

çok gecmiş olsun aynen söylediklerine katılıyorum
bende evlendigimde bebek bakmaktan korkuyordum doguramam diyordum
kendimi hazır hisedince diyordum şimdi 2 yıl oldu evledigim
oluruna biraktık ne zamn olursa diye inşllah allah verir ama şimdide olmazmı korkusu sardı
neden bilmiyom demek ki stress sarıyo okudukca araştırdıkca bunu anladım:18:

merhaba kızlar bende hamile kalmak istiyorum inşallah sağlıkla hayırlısıyla hamile kalır bebişleri kucağımıza alırız

bizde bizde hamile kalmak istiyoruz yumurtlama günlerini değerlendirdik bakalım takdiri Allahtan
gerçi hiç bir sorunum yokken halen olmuyor vardır bunda da bir hayır diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…