gerçi hiç bir sorunum yokken halen olmuyor vardır bunda da bir hayır diyorum
Bi bebeğm olsun istiyorum en kısa zamanda. Banada dua edermsnz bayanlar. Allaha emanetsiniz
Insallah en kisa zamanda bebegine kavusursun canim sende bizlere dua et olurmu.
Kac aydir deniyosunuz
evet canım bi arkadaş uyardı beni ben de almadım zaten hiç haftaya salı gidicem doktora o zaman sorucam.. ya da belki o tamam dese bile hiç içmem.. sen de söyleyince korktum şimdi. limon falan yalarım napayım.. çubuk kraker yiyorum o bastırıyo. böyle böyle geçireceğiz günleri. umarım seninki de ciddi birşey değildir.. Allah korusun bebeklerimizi
Yok cnm sakin icme bnm kanamam durmadi parca parca gelio cok pismanim cok annem.cok uyardi ama migde bulantima iyi gelio die dinlemedim nette de okudum uc bardagi gecmedikce biso yapmaz dedi die iki bardagi gecmedim ama sonuc bu bare iceride parca felan kalmasada yine kurtaja kalmasa yine ama dr bana demisti kurtaj.oldun die dusme riski cok die ama hic dinlenmedim her isi yaptim ustunede bunlari ictim ve sonuc bundan sonrasi daha kotu cunku iki dusukten sonra daha kolay duser tabi bir daha cesaret edebilirim ama vardir herseyde bir hayir rabbim ne eylerse guzel euler yawruma ilk ayakkabilarini bile almistim
Yok cnm sakin icme bnm kanamam durmadi parca parca gelio cok pismanim cok annem.cok uyardi ama migde bulantima iyi gelio die dinlemedim nette de okudum uc bardagi gecmedikce biso yapmaz dedi die iki bardagi gecmedim ama sonuc bu bare iceride parca felan kalmasada yine kurtaja kalmasa yine ama dr bana demisti kurtaj.oldun die dusme riski cok die ama hic dinlenmedim her isi yaptim ustunede bunlari ictim ve sonuc bundan sonrasi daha kotu cunku iki dusukten sonra daha kolay duser tabi bir daha cesaret edebilirim ama vardir herseyde bir hayir rabbim ne eylerse guzel euler yawruma ilk ayakkabilarini bile almistim
evet canım bi arkadaş uyardı beni ben de almadım zaten hiç haftaya salı gidicem doktora o zaman sorucam.. ya da belki o tamam dese bile hiç içmem.. sen de söyleyince korktum şimdi. limon falan yalarım napayım.. çubuk kraker yiyorum o bastırıyo. böyle böyle geçireceğiz günleri. umarım seninki de ciddi birşey değildir.. Allah korusun bebeklerimizi
Ah canm benim ya şu annelerin sözünü dinlesek başımıza bişey gelmeyecek zaten...ben hamileyken 2 saatlik yoldan gelmiştim ve aynı gün evi dip kıyı temizledim.annem dediki yapma bişey olursa pişman olursun çok üzülürsün dedi.amaaa üzülfüğümle kaldım maalesef. İnş sana ve bebeğine bişey olnaz.
Allah hepinizden razi olsun kizlar.
Gecmisi detayli okuyamadim kusura bakmayin.
Iki gundur yataktan bas agrisiyla kalkiyorum.
Sanirim usuttum.
Gozlerim sisti ve halsizim.
Cok usuyorum.
Cuma gunu arkadaslarimi davet edicektim sanirim edemiycem.
Iki gundur sogukta kaldim sanirim bu yuzden boyle oldu.
Namazi kilip hemen yaticam.
Dualarimdasiniz insaAllah hepiniz bebislerinize kavusacaksiniz.
bu topikde eflulim ve nerisonadan başka kimse cevap vermiyo sanırım..
neyse Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin iyi günler..
tunaydinnnnnnnnnn
reglim basladi.yeni bat 3 mart olacak.subati pas gecicem
sürekli mi geliyor kahve akıntı?
kahverengi akıntının korkulacak birşey olmadığını okumuştum ama sen yine de doktoruna hemen sor bence de canım..
Yooo canım genelde veriyoruz bu ara düzenli giremiyorum ondandırbu topikde eflulim ve nerisonadan başka kimse cevap vermiyo sanırım..
neyse Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin iyi günler..
Mart senin ayın olcak inşallahhhhhtunaydinnnnnnnnnn
reglim basladi.yeni bat 3 mart olacak.subati pas gecicem
sürekli değilde akşam olmuştu sabah normaldı beyazdı.Öğleye doğru yıne oldu anlamadımki. yarın randevu aldım gıdıcem inş bir sorun cıkmaz
Allah hepinizden razi olsun kizlar.
Gecmisi detayli okuyamadim kusura bakmayin.
Iki gundur yataktan bas agrisiyla kalkiyorum.
Sanirim usuttum.
Gozlerim sisti ve halsizim.
Cok usuyorum.
Cuma gunu arkadaslarimi davet edicektim sanirim edemiycem.
Iki gundur sogukta kaldim sanirim bu yuzden boyle oldu.
Namazi kilip hemen yaticam.
Dualarimdasiniz insaAllah hepiniz bebislerinize kavusacaksiniz.
bizde bizde hamile kalmak istiyoruz yumurtlama günlerini değerlendirdik bakalım takdiri Allahtan
gerçi hiç bir sorunum yokken halen olmuyor vardır bunda da bir hayır diyorum
Bi bebeğm olsun istiyorum en kısa zamanda. Banada dua edermsnz bayanlar. Allaha emanetsiniz
Merhaba kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?