Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

tunaydinnnnnnnnnn

reglim basladi.yeni bat 3 mart olacak.subati pas gecicem

Allah hepinizden razi olsun kizlar.
Gecmisi detayli okuyamadim kusura bakmayin.
Iki gundur yataktan bas agrisiyla kalkiyorum.
Sanirim usuttum.
Gozlerim sisti ve halsizim.
Cok usuyorum.
Cuma gunu arkadaslarimi davet edicektim sanirim edemiycem.
Iki gundur sogukta kaldim sanirim bu yuzden boyle oldu.
Namazi kilip hemen yaticam.
Dualarimdasiniz insaAllah hepiniz bebislerinize kavusacaksiniz.

bu topikde eflulim ve nerisonadan başka kimse cevap vermiyo sanırım..
neyse Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin iyi günler..

canım neden dikkat etmedin kendine de bebeğine de çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca.. hemen doktora gitsene kesin düşük mü dedi doktor :S öyleyse eğer umarım Allahım tekrar nasip eder de, bu kez çok çok iyi bakarsın ikinize de..

geçmiş olsun canım bol bol dinlen.. görüşürüz

bu topikde eflulim ve nerisonadan başka kimse cevap vermiyo sanırım..
neyse Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin iyi günler..

yoo, cevap veriliyor.. genelleme yapmanıza gerek yok.. gözümüzden kaçmış olabilir.. bizim topik diğerlerine benzemiyor o tür şeylere pek rastlanmaz bizde.. her gelen yeni arkadaşı gayet güzel karşılıyoruz burda..

sürekli mi geliyor kahve akıntı?
kahverengi akıntının korkulacak birşey olmadığını okumuştum ama sen yine de doktoruna hemen sor bence de canım..

sürekli değilde akşam olmuştu sabah normaldı beyazdı.Öğleye doğru yıne oldu anlamadımki. yarın randevu aldım gıdıcem inş bir sorun cıkmaz

Başınız sağolsun canım. Ayrıca geçmiş olsun dikkat et...

Kızlar hepinize selamlar..

Dün test yapmak için niyetlenmiştim ama içimden bir ses hiçbirşey yok, yapma dedi.
Hiç hamilelikle ilgili birşey hissetmiyorum. Bu sabahta kasık ağrılarım var. Sanırım regl için erkende olsa belirtilerim başladı..
Bidahaki aylara inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…