Kızlar hepinize selamlar..
Dün test yapmak için niyetlenmiştim ama içimden bir ses hiçbirşey yok, yapma dedi.
Hiç hamilelikle ilgili birşey hissetmiyorum. Bu sabahta kasık ağrılarım var. Sanırım regl için erkende olsa belirtilerim başladı..
Bidahaki aylara inşallah...
hamdolsun canım ben iyiyim sen nasılsın
Allah hepinizden razi olsun kizlar.
Gecmisi detayli okuyamadim kusura bakmayin.
Iki gundur yataktan bas agrisiyla kalkiyorum.
Sanirim usuttum.
Gozlerim sisti ve halsizim.
Cok usuyorum.
Cuma gunu arkadaslarimi davet edicektim sanirim edemiycem.
Iki gundur sogukta kaldim sanirim bu yuzden boyle oldu.
Namazi kilip hemen yaticam.
Dualarimdasiniz insaAllah hepiniz bebislerinize kavusacaksiniz.
ovulasyon testi kullanan var mı kızlar?
Uzuntulu haber vermek.iatemezdim ama hanimlar bebgimi kayip ettim insaAllah sizin bebialeriniz size tutunur ve isteyen herkeze sag saglim nasip etsin neyse gorusuruz aeo allahtan gelen herseye hamdi senalar olsun hepinizi cok sewiyorum gorusmek uzere
Uzuntulu haber vermek.iatemezdim ama hanimlar bebgimi kayip ettim insaAllah sizin bebialeriniz size tutunur ve isteyen herkeze sag saglim nasip etsin neyse gorusuruz aeo allahtan gelen herseye hamdi senalar olsun hepinizi cok sewiyorum gorusmek uzere
Ben kullanıyorum cnm
:79:Merhaba bayanlar aranıza yeni katıldım,yazılarınızı okudum da çoğunlukla kafamızda ki sorular aynı gibi geldi.
Bana da yardımcı olacağınızı düşündüm.
o zaman aramıza hosgeldin arkadasım:)
:79:Merhaba bayanlar aranıza yeni katıldım,yazılarınızı okudum da çoğunlukla kafamızda ki sorular aynı gibi geldi.
Bana da yardımcı olacağınızı düşündüm.
kızlar tekrar merhabasize bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim,5 aylık evliyim bende 3 aydır korunmuyoruz beklemedeyim henüz mucize haberimi alamadım.Sorum ben 17 ocakta en son adet gördüm ama dünden beri de damla halinde kanama gördüm bu neyin nesidir bilen var mı ? doktorumu aradım ama bir hafta sonra gel test yapalım dedi. Yumurtlama dönemine girecem diye sevinirken bu durum tedirgin etti beni. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
3-4 gün sürüyor eşim korundu ilk iki ayregl dönemin kaç gün sürüyor?ve ilk 2 ay nasıl korunmustunuz hapla falan mı?
3-4 gün sürüyor eşim korundu ilk iki ay
Çok üzüldüm cnm
cok üzgünümcanım hayırlısı böyleymiş (
Allah sabır versin
Canm allah sabır versin.çok üzüldüm.rabbim bidaha verir
üzüldüm.. hayırlısı olsun... umarım yine nasip eder Allah. görüşürüz..
hoşgeldin aramıza :) nedir ki kafana takılan sorular :44:
canım neden dikkat etmedin kendine de bebeğine deçok üzüldüm yazdıklarını okuyunca.. hemen doktora gitsene kesin düşük mü dedi doktor :S öyleyse eğer umarım Allahım tekrar nasip eder de, bu kez çok çok iyi bakarsın ikinize de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?