Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

bu sabah herkeste bi umutsuzluk bi hayal kırıklıgı varr hayırdırr inşallahh arkadaslarr toparlanınnnn daha BAT bile gecmedi hiçbi belirti yokkk ayrıca hamilelik belirtileri regliyle aynıdır lütfenn unutmayalımmm vee hiçbirimizz kırmızıları görene kadar umutsuzluga kapılmayalımmm lütfennnnnnn

geçmiş olsun efulim

Uzuntulu haber vermek.iatemezdim ama hanimlar bebgimi kayip ettim insaAllah sizin bebialeriniz size tutunur ve isteyen herkeze sag saglim nasip etsin neyse gorusuruz aeo allahtan gelen herseye hamdi senalar olsun hepinizi cok sewiyorum gorusmek uzere

Uzuntulu haber vermek.iatemezdim ama hanimlar bebgimi kayip ettim insaAllah sizin bebialeriniz size tutunur ve isteyen herkeze sag saglim nasip etsin neyse gorusuruz aeo allahtan gelen herseye hamdi senalar olsun hepinizi cok sewiyorum gorusmek uzere

Çok üzüldüm cnm

cok üzgünüm canım hayırlısı böyleymiş (

:79:Merhaba bayanlar aranıza yeni katıldım,yazılarınızı okudum da çoğunlukla kafamızda ki sorular aynı gibi geldi.
Bana da yardımcı olacağınızı düşündüm.

Allah sabır versin

Canm allah sabır versin.çok üzüldüm.rabbim bidaha verir

üzüldüm.. hayırlısı olsun... umarım yine nasip eder Allah. görüşürüz..

:79:Merhaba bayanlar aranıza yeni katıldım,yazılarınızı okudum da çoğunlukla kafamızda ki sorular aynı gibi geldi.
Bana da yardımcı olacağınızı düşündüm.

hoşgeldin aramıza :) nedir ki kafana takılan sorular :44:

kızlar tekrar merhabasize bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim,5 aylık evliyim bende 3 aydır korunmuyoruz beklemedeyim henüz mucize haberimi alamadım.Sorum ben 17 ocakta en son adet gördüm ama dünden beri de damla halinde kanama gördüm bu neyin nesidir bilen var mı ? doktorumu aradım ama bir hafta sonra gel test yapalım dedi. Yumurtlama dönemine girecem diye sevinirken bu durum tedirgin etti beni. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

regl dönemin kaç gün sürüyor?ve ilk 2 ay nasıl korunmustunuz hapla falan mı?

3-4 gün sürüyor eşim korundu ilk iki ay

anladım cnm...ben aylık iğneyle korunmustum bi süre o zaman söyledigin gibi ara kanamalarım olmustu bikaç damla da o yüzden sordum...yani o bikaç damla lekenin ne oldugunu bilemem tabi ama cok da sorun yaratacagını sanmıyorum belki havalardan belki stresten falndır.sen daha yumurtlama günü gelmeden bunu düşünüp kafana takarsan yumurtan da kalitesiz olur rahat ol bakalım daha cok yeni deniyosunuz inşallah en kısa zamanda sende güzel bi hamilelik gecirirsin cnm...

Çok üzüldüm cnm

cok üzgünüm canım hayırlısı böyleymiş (

Allah sabır versin

Canm allah sabır versin.çok üzüldüm.rabbim bidaha verir

üzüldüm.. hayırlısı olsun... umarım yine nasip eder Allah. görüşürüz..

hoşgeldin aramıza :) nedir ki kafana takılan sorular :44:

Cok saolun allah razi olsun hepinizden insaAllah rabbim sizlerinkini sag saglim kucaginiza almayi nasip eder ewet mervecim kesin dusuk ama uzuntuden neden iki gebeligimde 6 haftaliga kadar gelipde dusuo die sormayi unuttuk biri kurtajla sonuclandi biride dustu ne diyim rabbim bu acilari arayacak seyler wermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…