Cok saolun allah razi olsun hepinizden insaAllah rabbim sizlerinkini sag saglim kucaginiza almayi nasip eder ewet mervecim kesin dusuk ama uzuntuden neden iki gebeligimde 6 haftaliga kadar gelipde dusuo die sormayi unuttuk biri kurtajla sonuclandi biride dustu ne diyim rabbim bu acilari arayacak seyler wermesin
Cok saolun allah razi olsun hepinizden insaAllah rabbim sizlerinkini sag saglim kucaginiza almayi nasip eder ewet mervecim kesin dusuk ama uzuntuden neden iki gebeligimde 6 haftaliga kadar gelipde dusuo die sormayi unuttuk biri kurtajla sonuclandi biride dustu ne diyim rabbim bu acilari arayacak seyler wermesin
inşallah canım Allah aratmasın isteyen herkese versin,stres yapmayım diyorum ama Allah biliyor ya çok istiyorummanladım cnm...ben aylık iğneyle korunmustum bi süre o zaman söyledigin gibi ara kanamalarım olmustu bikaç damla da o yüzden sordum...yani o bikaç damla lekenin ne oldugunu bilemem tabi ama cok da sorun yaratacagını sanmıyorum belki havalardan belki stresten falndır.sen daha yumurtlama günü gelmeden bunu düşünüp kafana takarsan yumurtan da kalitesiz olurrahat ol bakalım daha cok yeni deniyosunuz inşallah en kısa zamanda sende güzel bi hamilelik gecirirsin cnm...
Merhaba hanımlar,nasılsınız?
Müjdeeee ; bende hamişler kervanındayım artık
2 gün gecikti BATım ;dün kan verdim ve değer 90,83 çıktı
Uzuntulu haber vermek.iatemezdim ama hanimlar bebgimi kayip ettim insaAllah sizin bebialeriniz size tutunur ve isteyen herkeze sag saglim nasip etsin neyse gorusuruz aeo allahtan gelen herseye hamdi senalar olsun hepinizi cok sewiyorum gorusmek uzere
ilk ayın mı nur?
bu topikde eflulim ve nerisonadan başka kimse cevap vermiyo sanırım..
neyse Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin iyi günler..
Hosgeldin canim :) tabi yardimci olmaya calisiriz:79:Merhaba bayanlar aranıza yeni katıldım,yazılarınızı okudum da çoğunlukla kafamızda ki sorular aynı gibi geldi.
Bana da yardımcı olacağınızı düşündüm.
Uzuntulu haber vermek.iatemezdim ama hanimlar bebgimi kayip ettim insaAllah sizin bebialeriniz size tutunur ve isteyen herkeze sag saglim nasip etsin neyse gorusuruz aeo allahtan gelen herseye hamdi senalar olsun hepinizi cok sewiyorum gorusmek uzere
Cooook sevindimmmmm bebis geliyoo tebriklerrrMerhaba hanımlar,nasılsınız?
bende yeni katıldım çok faydalı buldum...bende ocak şubat gibi gebelik istiyorum Allah izin verirse....Allah isteyen herkese verir inşallah
Amin inş. Cnm yüce rabbim büyük verir
hoşbuldum canım :) gözünüzü seveyim bir yardım edin,internete göre yumurtlama dönemim 27 ocak ile 01 şubat.Yani başlamış oluyor ama dünden beri damla halinde kanama geldi ne yapmam gerek benim bu durum da anlamadım gitti. bu dönemi de kaçırırsam çok üzülcem normal mi bu durum onu da bilmiyorum.önce pembemsi sonra bir kaç damla oldu:44:Hosgeldin canim :) tabi yardimci olmaya calisiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?