Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Merhaba hanımlar,nasılsınız?

Müjdeeee ; bende hamişler kervanındayım artık
2 gün gecikti BATım ;dün kan verdim ve değer 90,83 çıktı

tebriklerrr tebriklerrr tebriklerrrrr:) Allah sağlıkla sıhhatle kucagına almayı da nasip etsin inşallahhh:)

CNm bence doktora git bir muayene ol derim ihmal etme sağlık bu hatta yakınında varsa hemen git

bende yeni katıldım çok faydalı buldum...bende ocak şubat gibi gebelik istiyorum Allah izin verirse....Allah isteyen herkese verir inşallah

İnş canm rabbim herkese versin

Yardımcı olmak isterdim ama bi fikrim yok cnm.

Canim gecen doktorum soyle demisti
Her kadin hayatinda bikac kere yumurtlama doneminde kanama olurmus ve bu yumurtladigini belli edermis yani bu sana verilmis guzel bir sans yumurtladigini gosteriyo bu gunleri kacirma canim :)

gebe olan arkadaşlar gebeliğin ilk döneminde ciddi kasık ağrısı oldu mu tek taraflı çok merak ediyorum...benim 3-4 gündür sağ tarafım çok ağrıyor batmalar var

Yardımcı olmak isterdim ama bi fikrim yok cnm.[/QUOTE]

yaşadıklarımızı yaza yaza hepimiz öğreniyoruz işte :) o yüzden çok beğendim burasını

Müjdeeee ; bende hamişler kervanındayım artık
2 gün gecikti BATım ;dün kan verdim ve değer 90,83 çıktı [/QUOTE]

terikler canım gözün aydın ALLAH ım kucağına almanı nasip etsin ...

bende yeni katıldım çok faydalı buldum...bende ocak şubat gibi gebelik istiyorum Allah izin verirse....Allah isteyen herkese verir inşallah

hoşgeldin aramıza.inşALALH RABBİM istediğiniz zamanda versin ..hepimize versiiiin..

Sabah beri regl ağrısı çekiyorum offff siz nasılsınız canlar

ALALHım yardımcın olsun canım benim bende cumartesi o durumdaydım çarçabuk geçsin inşALALH..

Canim gecen doktorum soyle demisti
Her kadin hayatinda bikac kere yumurtlama doneminde kanama olurmus ve bu yumurtladigini belli edermis yani bu sana verilmis guzel bir sans yumurtladigini gosteriyo bu gunleri kacirma canim :)

sğl gülüm ya inşallah öyledir çalışmalara tam gaz devam o zmn :))

aradım doktorumu bir hafta 10 gün sonra gel test yapalım dedi ama sabırsızım işte duramıyom ki :)

Öyle ama cnm bence git yinede bi kontrol ol bazen kist filan oluyo o böyle yapıyor benim bekarken öyle olmuştu doktora gittim bi baktı 5 cm kist ilaçla geçti

ovulasyon testi kullanan var mı kızlar?

bede bu ay kullanmıştım canım ..

Uzuntulu haber vermek.iatemezdim ama hanimlar bebgimi kayip ettim insaAllah sizin bebialeriniz size tutunur ve isteyen herkeze sag saglim nasip etsin neyse gorusuruz aeo allahtan gelen herseye hamdi senalar olsun hepinizi cok sewiyorum gorusmek uzere

ALALH ım sabır versin canım benim çook üzüldüüm..ALLAH yar ve yardımcınız olsun RABBİM bu gününü unuttursun mutlulukla bir bebek sahibi olduğunu öğren sonra sağ salim kucağına al ALLAH ım nasip etsin canım benim..

inşallah regl olmayacagız bu ayyyyy
Canım inşallahhhh olmazsın ama benim resmen belli yanii olacam kesin

Saol canım sanada geçmiş olsun

Tek tesellim eşimin toplantısı çok iyi geçmiş allaha şükürler olsunn

Son düzenleme:
tebrik ederim canım benim rabbim kucağına almak nasip etsin

Allah tamamına erdrsin canım inşallah

tebrikler,Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin

Tebrikler canmm.allahım olmayanlarada verir inş

Tebrik ederim cnm darısı tüm isteyen bizlere olsun inş.birgün bizde yazarız bu gzl haberi

Cooook sevindimmmmm bebis geliyoo tebriklerrr

tebriklerrr tebriklerrr tebriklerrrrr:) Allah sağlıkla sıhhatle kucagına almayı da nasip etsin inşallahhh:)

Çok teşekkür ederim arkadaşlar ; bende 1 seneden fazladır bekliyorum bugünü
Allahım dileyen,isteyen herkese nasip etsin inşallah

Öyle ama cnm bence git yinede bi kontrol ol bazen kist filan oluyo o böyle yapıyor benim bekarken öyle olmuştu doktora gittim bi baktı 5 cm kist ilaçla geçti

yok yok ihmal etmem zaten bu ay da bir şey olmazsa gidecektim hormon testine,toptan baktırmış olurum.

yaşadıklarımızı yaza yaza hepimiz öğreniyoruz işte :) o yüzden çok beğendim burasını

aynen valla paylaşımlar çok güzel... bakalım pazartesi beta hcg baktıracam negatifçe çalışmalara devam
[/QUOTE]
hayırlı haberler olsun şimdiden cnm ee ne yapalım çalışacaz artık işleyen demir ışıldar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…