Merhaba hanımlar,nasılsınız?
Müjdeeee ; bende hamişler kervanındayım artık
2 gün gecikti BATım ;dün kan verdim ve değer 90,83 çıktı
bende yeni katıldım çok faydalı buldum...bende ocak şubat gibi gebelik istiyorum Allah izin verirse....Allah isteyen herkese verir inşallah
hoşbuldum canım :) gözünüzü seveyim bir yardım edin,internete göre yumurtlama dönemim 27 ocak ile 01 şubat.Yani başlamış oluyor ama dünden beri damla halinde kanama geldi ne yapmam gerek benim bu durum da anlamadım gitti. bu dönemi de kaçırırsam çok üzülcem normal mi bu durum onu da bilmiyorum.önce pembemsi sonra bir kaç damla oldu:44:
aminnn teşekkürlerAmin canim allah yüzümüzü guldursun insallah
bende yeni katıldım çok faydalı buldum...bende ocak şubat gibi gebelik istiyorum Allah izin verirse....Allah isteyen herkese verir inşallah
hoşbuldum canım :) gözünüzü seveyim bir yardım edin,internete göre yumurtlama dönemim 27 ocak ile 01 şubat.Yani başlamış oluyor ama dünden beri damla halinde kanama geldi ne yapmam gerek benim bu durum da anlamadım gitti. bu dönemi de kaçırırsam çok üzülcem normal mi bu durum onu da bilmiyorum.önce pembemsi sonra bir kaç damla oldu:44:
Canim gecen doktorum soyle demistihoşbuldum canım :) gözünüzü seveyim bir yardım edin,internete göre yumurtlama dönemim 27 ocak ile 01 şubat.Yani başlamış oluyor ama dünden beri damla halinde kanama geldi ne yapmam gerek benim bu durum da anlamadım gitti. bu dönemi de kaçırırsam çok üzülcem normal mi bu durum onu da bilmiyorum.önce pembemsi sonra bir kaç damla oldu:44:
CNm bence doktora git bir muayene ol derim ihmal etme sağlık bu hatta yakınında varsa hemen git
Sabah beri regl ağrısı çekiyorum offff siz nasılsınız canlar
Sabah beri regl ağrısı çekiyorum offff siz nasılsınız canlar
Canim gecen doktorum soyle demisti
Her kadin hayatinda bikac kere yumurtlama doneminde kanama olurmus ve bu yumurtladigini belli edermis yani bu sana verilmis guzel bir sans yumurtladigini gosteriyo bu gunleri kacirma canim :)
aradım doktorumu bir hafta 10 gün sonra gel test yapalım dedi ama sabırsızım işte duramıyom ki :)
Yardımcı olmak isterdim ama bi fikrim yok cnm.
ovulasyon testi kullanan var mı kızlar?
Uzuntulu haber vermek.iatemezdim ama hanimlar bebgimi kayip ettim insaAllah sizin bebialeriniz size tutunur ve isteyen herkeze sag saglim nasip etsin neyse gorusuruz aeo allahtan gelen herseye hamdi senalar olsun hepinizi cok sewiyorum gorusmek uzere
Canım inşallahhhh olmazsın ama benim resmen belli yanii olacam kesininşallah regl olmayacagız bu ayyyyy
Müjdeeee ; bende hamişler kervanındayım artık
2 gün gecikti BATım ;dün kan verdim ve değer 90,83 çıktı:emir_bebe
terikler canım gözün aydın ALLAH ım kucağına almanı nasip etsin ...
hoşgeldin aramıza.inşALALH RABBİM istediğiniz zamanda versin ..hepimize versiiiin..
ALALHım yardımcın olsun canım benim bende cumartesi o durumdaydım çarçabuk geçsin inşALALH..
tebrik ederim canım benim rabbim kucağına almak nasip etsin
Allah tamamına erdrsin canım inşallah
tebrikler,Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin
Tebrikler canmm.allahım olmayanlarada verir inş
Tebrik ederim cnm darısı tüm isteyen bizlere olsun inş.birgün bizde yazarız bu gzl haberi
Cooook sevindimmmmm bebis geliyoo tebriklerrr
tebriklerrr tebriklerrr tebriklerrrrr:) Allah sağlıkla sıhhatle kucagına almayı da nasip etsin inşallahhh:)
Öyle ama cnm bence git yinede bi kontrol ol bazen kist filan oluyo o böyle yapıyor benim bekarken öyle olmuştu doktora gittim bi baktı 5 cm kist ilaçla geçti
yaşadıklarımızı yaza yaza hepimiz öğreniyoruz işte :) o yüzden çok beğendim burasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?